Sweet Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ale sliczne fotki:D a ty gdzie jedziesz i do kiedy?:D Quote
ewka i haker Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ale sliczne fotki:D a ty gdzie jedziesz i do kiedy?:D jade na oboz aglity:multi: za lublin do hodowli BC:loveu::loveu: NNL:loveu::lol: 11 konczy sie oboz bede 12 Quote
ewka i haker Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 to ja sie zegnam appapappap odwiedzajcie nas i zadbajcie o galerie Quote
łapeczek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 spelniam swoje zadanie i daje wam foty Hakiego ... niestety tylko trzy poniewaz mam tak wyznaczone xD Quote
infers Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 łapeczek napisał(a):spelniam swoje zadanie i daje wam foty Hakiego ... niestety tylko trzy poniewaz mam tak wyznaczone xD Ale masz odpowiedzialne zajęcie:lol::cool1: Quote
Sweet Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 fajne foty ale tak cienko spełniasz to zadanie bo tylko dajesz 3 foty wiesz co:) Quote
łapeczek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Dobra dobra nie nazekajcie juz tak... poprawiam sie ... no to na dzis tylko piatka fotek...tak mam przydzielone od Ewki i sie nie buntujcie xD Quote
Sweet Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 sliczne:) juz widze poprowe bo dzisiaj 5 to jutro 7 tak??:D:D Quote
Tepes Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Focie:multi: A tu widze frisbee i slalom ładnie ładnie:) Quote
łapeczek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']sliczne:) juz widze poprowe bo dzisiaj 5 to jutro 7 tak??:D:D[/quote No moze tak bedzie...jak dostane pozwolenie na 7 to bedzie 7xD Quote
Olusia Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Ewka, miłego obozu Wam życzę :loveu: Super fotki :loveu: Quote
łapeczek Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 wiadomosc specialna z samego srodka obozu agility ....od EWKI dla WAS dojechaliśmy mieliśmy dużo szczęścia że dojechaliśmy do lublina opowiem dokładnie jak wrócę... Że wczoraj jak byliśmy o 8... To przez caly dzien Myśleliśmy że jest o wiele później Haker dobrze zachowuje się w klatce Pierwszy raz tyle godzin Wielkie podziękowania dla oli jednej jaki drugiej za klatkę Dziś był egzamin i łącznie z 20przeszkód mój pies zrobił tylko 10albo mniej Nie mógł się skupić Na obozie jest suka niby po cieczce a on do niej leci Poprostu się załamałan Ale na normalnym treningu było już lepiej Do tego dziś zalało nam rzeczy Bo źle coś namiot zrobiłysmy Teraz haker śpi ja już leże zimno jakoś przez ten deszcz i to że dwie jedyne pary butów na taka Pogodę przemokly Teraz się żegnam i pozdrawiam Trza iść spać bo o 7 30trening I dbajcię o moja galerię P.s psy z hodowli właśnie szczekają cały czas Bo jest parę wypuszczonych :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Tepes Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 No to tak teraz ja mam od Ewki informacje:D Jest bardzo fajnie, tylko deszcz pada...Niestety cały namiot jest powykrzywiany i przecieka...Ubrania trzeba było dać do namiotu koleżanki żeby się nie zamoczyły:D Haker dalej napalony na dziewczynę ale dziś bieganie szło mu dużo lepiej!:) Właśnie jakiś gostek miał iść rzucać Hakiemu dyski ale niestety zaczęło lać... Jutro będzie tor na 2 treningu lecz jest zmiana instruktora. W tej chwili siedzą w stodole już po kolacji humory dopisują:) Quote
łapeczek Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Noo to trzeba sie wywiazywaz z obowiazkow.... wiec foty dla was ... te to z mojej biblioteczki xD Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 NO to reszta zdiec Hakiego :( poniewaz ja wyjezdzam jutrona dzialeczke:) jak Ewka wroci to dostaniecie porcje fotek z obozu xD Quote
łapeczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 noo duzooo...bo jutro wyjezdzam i niestety musze zostawic ewki galerie no i swoja rowniez xD Quote
Recommended Posts