Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieńdoberek :loveu:
Dziękuję za wczoraj :multi: Było bardzo fajnie :loveu:
Zdjęcia cudne... Hakerek jako agility-man jest super :loveu:
A co do kotków to pytam ale narazie jest cięzko....

Posted

ja dalam za moj 5zl:cool3::evil_lol:

malgooska napisał(a):
Dzieńdoberek :loveu:
Dziękuję za wczoraj :multi: Było bardzo fajnie :loveu:
Zdjęcia cudne... Hakerek jako agility-man jest super :loveu:
A co do kotków to pytam ale narazie jest cięzko....

super ze sie podobalo:lol::lol:

trezba szukac:roll:

łapeczek napisał(a):
Gosia to ty chyba juz wszystkich znasz procz mnie :(

to kiedys poznasz;)

Posted

[quote name='Goldek']Ja zapłaciłam 5zyla... No, może 7 nie pamiętam już dokładni;) Ale wiecej niż 10 to to nie było:razz:
klikasz?! super, lece do twojej galerii!:cool3:
[quote name='Acctiually']ja dałam 7,50:D
o matko ta też :crazyeye:
[quote name='ewka i haker']ja dalam za moj 5zl:cool3::evil_lol:
i jeszcze ty?!

nie no, grono klikerowców się powieksza:evil_lol:

Ewa, od kiedy klikasz? ;)

Posted

Nie mamy galerii:-( I teraz już nie klikamy, bo się mojemu psu nei spodobało.

Ewa - foty super. Weź, musisz do nas wpaść i Haker musi nauczyć Magię latać!:multi: Będziemy robiły pokazy, i zgarniemy szybko kaskę na aparat dla ciebie:evil_lol: Zrobimy furrorę!

BlackSheWolf - a ja?!

Posted

[quote name='Akadna']:(:(:(:(
czemu się nie spodobało? może po prostu nie załapał o co znaczy "klik" ?
Nie wiem, ale odnoszę wrażenie że klikanie go tylko rozprasza. Może dałoby się zacząć od początku ale nei wiem jak... Mimo smaczków Magia nie jest nakręcona na klikanie:-(

Posted

[quote name='Goldek']Nie wiem, ale odnoszę wrażenie że klikanie go tylko rozprasza. Może dałoby się zacząć od początku ale nei wiem jak... Mimo smaczków Magia nie jest nakręcona na klikanie:-(
Wiesz, jest tyle sposobów szkolenia, co przewodników z psami :)

A masz jakiś filmik? Może właśnie spróbuj od początku [oczywiście, jeśli chcesz], od najprostszych rzeczy - targetu noskiem, łapką.

Posted

[quote name='Akadna']Wiesz, jest tyle sposobów szkolenia, co przewodników z psami :)

A masz jakiś filmik? Może właśnie spróbuj od początku [oczywiście, jeśli chcesz], od najprostszych rzeczy - targetu noskiem, łapką.

Nie mam filmiku.
Problem jest w tym, że kliker musi się kojarzyć z czymś przyjemnym, na co pies jest nakręcony. A Magia nie wiem na co jest nakręcona - smaczki zje, ale nie ubóstwia ich, zabawki lubi, ale nie są dla niej najważniejsze... Nie wiem co robić aby to z klikerem skojarzyla.

Posted

ale jakie smaczki dawałeś? jak zwykłe chrupki to nie licz... kiełbasa przeleżana 1dzień w worku super pachnie, na pewno się nada. parówki chyba też, mają ten swój niepowtarzalny zapach. Stawiaj na to, co wyraziście pachnie, psy na to lecą.

Posted

[quote name='Akadna']

Ewa, od kiedy klikasz? ;)
jakos od marca;)

[quote name='Goldek']Nie mamy galerii:-( I teraz już nie klikamy, bo się mojemu psu nei spodobało.

Ewa - foty super. Weź, musisz do nas wpaść i Haker musi nauczyć Magię latać!:multi: Będziemy robiły pokazy, i zgarniemy szybko kaskę na aparat dla ciebie:evil_lol: Zrobimy furrorę!

czas zalozyc

ok zgadzm sie moze wkoncu by sie cos kupilo:roll:

[quote name='Acctiually']Ale skacze:loveu:
A na tym ostatnim foto to Ty??:)

tak:oops::roll:

Posted

[quote name='Akadna']ale jakie smaczki dawałeś? jak zwykłe chrupki to nie licz... kiełbasa przeleżana 1dzień w worku super pachnie, na pewno się nada. parówki chyba też, mają ten swój niepowtarzalny zapach. Stawiaj na to, co wyraziście pachnie, psy na to lecą.

Dostawała chrupki, chlebek, parówki. Dzisiaj znowu była sesja z klikerem i praktycznie zmian nie ma. Pies w ogóle nie kojarzy klikania z czymś dobrym.:shake: