ewka i haker Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Ka-Vanga napisał(a): widze, ze najbardziej Ci przypadla do gustu moja mala szalona dziewczynka :loveu: :multi: - mam nadzieje, ze w tym roku jeszcze wrocimy do treningow i na zawody, a jesli nie w tym roku, to na pewno po ciazy ;) mi tez sie ona bardzo podoba:loveu: zyczymy szybkiego powrotu do treningow bGirl napisał(a):czarne słodkości :loveu: witanko przytulanko witamy i zapraszamy czesciej:lol::multi: malgooska napisał(a):Sobotnie ,wieczorne witanko:multi::loveu: Ile foteczek... Gratulacje z tylu punktów bo podobno testy do najłatwiejszych nie należały hej dzieki ale moglo byc wiecej Quote
Ka-Vanga Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 BRY :loveu: - sie przywitac w tak piekny dzionek przyszlam ;) :cool3:. Quote
Tepes Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Witam w piękny dzionek:) Co tam u Was potworzaki słychać?:) Quote
ewka i haker Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 UWAGA!!! z pewnych okolicznosci zawieszam galerie:-(:-(:placz::placz: mam nadzieje ze czasem cos napiszecie POZDRAWIAM Quote
Tepes Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Oh no!!!!!!!!!!!!!!!!! Kochana czemu nam to robisz?:( Quote
łapeczek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 No szkoda szkoda ... ale mam nadzieje ze jak powrocisz nadrobisz wszystko xD Quote
łapeczek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Anza&Hacker napisał(a):Jejku... czemu zawieszasz? :placz: jakies problemy ... wiesz zycie i wogole xD Quote
łapeczek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 PRZKAZUJE WIADOMOSC OD EWKI : nie chce o tym mówić na forum jeśli ktoś naprawdę się przejmuje/interesuje to niech napisze na gg mysle ze to rozwiaze wsze pytania w sprawie zawieszenia tej GALERII Quote
ewka i haker Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 kochani będę wpadać jak bede mogla teraz nie mogę korzystać z kompa Quote
Doginka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='ewka i haker']UWAGA!!! z pewnych okolicznosci zawieszam galerie:-(:-(:placz::placz: mam nadzieje ze czasem cos napiszecie POZDRAWIAM Mam nadzieję, że to tylko zawieszenie galerii, a nie jej koniec;):-( [quote name='Acctiually']Aha rozumie... Pisze się rozumiem:eviltong: Quote
Tepes Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Doginka']Mam nadzieję, że to tylko zawieszenie galerii, a nie jej koniec;):-( Pisze się rozumiem:eviltong: wiem... ale ja wole se po swojemu pogodać:D Quote
malgooska Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Śliczne zdjęcia :loveu: Mam nadzieję, że zawieszenie będzie krótkotrwałe :-( Ewka dziękuję Ci a Ty już wiesz za co ;):loveu: Czekamy na Twój szybki powrót ;) Quote
ewka i haker Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 dziekuejemy za odwiedzimy mam nadzije ze wkoncu bede mogla normalnie kozystac PS Gosia nie mi dziekuj;) Quote
ewka i haker Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=kku2pnzmT2k film robiony przez kolozenke z kolobrezgu ktora byla u mnie w niedziele Quote
Recommended Posts