Goldek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Fajnie że są fotki, a gdzie foty z balu?:diabloti: Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Juz tyle razy bylam w Waszej galerii, ze az wstyd, ze sie nie wpisalam :oops:. Foty SUPER, no i widze, ze trenujecie rozne sporty :loveu:, moze kiedys na jakichs zawodach agility sie spotkamy :multi:! Quote
ewka i haker Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Goldek napisał(a):Fajnie że są fotki, a gdzie foty z balu?:diabloti: nie ma:eviltong: Ka-Vanga napisał(a):Juz tyle razy bylam w Waszej galerii, ze az wstyd, ze sie nie wpisalam :oops:. Foty SUPER, no i widze, ze trenujecie rozne sporty :loveu:, moze kiedys na jakichs zawodach agility sie spotkamy :multi:! no nie ladnie:mad: ale wybaczamy bo wkoncu napisalas:loveu::lol: no fajnie by bylo sie spotkac a wy co trenujecie?? Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ewka i haker napisał(a):no nie ladnie:mad: ale wybaczamy bo wkoncu napisalas:loveu::lol: no fajnie by bylo sie spotkac a wy co trenujecie?? :evil_lol: my trenujemy agility, zaczynalam z olbrzymami, a teraz sobie skacze z miniatura ;) Quote
ewka i haker Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 a juz kojarze gdzies mi klaudia pisala od miki o twojej suczce Quote
łapeczek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 no no no ... jaki golasek teraz sie tu pojawil xd Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='ewka i haker']a juz kojarze gdzies mi klaudia pisala od miki o twojej suczce no prosze jaki ten swiat maly ;), mam nadzieje, ze cos pozytywnego hihi :lol: [quote name='ewka i haker']haker byl w fryzjera http://images33.fotosik.pl/286/a3fa338a89f37acamed.jpg jaki slodki golasek :loveu: Quote
Tepes Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Konisie konisie dużo konisiów:loveu:Ile Ty ich masz?:D O jaki przystojniak wygolony no no:loveu: Quote
ewka i haker Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 [quote name='Ka-Vanga']no prosze jaki ten swiat maly ;), mam nadzieje, ze cos pozytywnego hihi :lol: oczywiscie;) sznaucerki są śliczne,mi osobiście podoba się http://www.ka-vanga.com/a/bangi.htm fajny ma charakterek i super sobie radzi w agility ja nie mam zadnego ja tylko jezdze na granadzie i teraz granikiem sie czasem bede zajmowac a na gejszy jezdzilam bo mnie kolezanka poprosila Quote
Avaloth Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ile koników :loveu: o Haker był u fryzjera :) ślicznie wygląda, taka klata :evil_lol:a uszy dalej piękne :D a ty ile masz pkt? Quote
Izabela124. Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Witanko Ile tu fotasków ślicvznych fajnie wyglada Haker w nowej fryzurce Gratuluje dużej ilości punktów Quote
łapeczek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Cooo tam slychac ...??? wgralas juz moze fotki z dzis na fotosika ??? Quote
łapeczek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ewka i haker napisał(a):nie bo mi telefon padl Aha ... ok ale jak wgrasz to daj mi znac :) Quote
Ka-Vanga Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='ewka i haker']oczywiscie;) hihi no to dobrze :loveu: [quote name='ewka i haker']sznaucerki są śliczne,mi osobiście podoba się http://www.ka-vanga.com/a/bangi.htm fajny ma charakterek i super sobie radzi w agility widze, ze najbardziej Ci przypadla do gustu moja mala szalona dziewczynka :loveu: :multi: - mam nadzieje, ze w tym roku jeszcze wrocimy do treningow i na zawody, a jesli nie w tym roku, to na pewno po ciazy ;) Quote
WinterGirl Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 czarne słodkości :loveu: witanko przytulanko Quote
malgooska Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Sobotnie ,wieczorne witanko:multi::loveu: Ile foteczek... :multi: Gratulacje z tylu punktów bo podobno testy do najłatwiejszych nie należały ;) Quote
Goldek Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ładnie Hakerkowi w nowej fryzurce...:loveu: A ja nadal się domagam abyś zaczęła męczyć tych swoich znajomków o zdjęcia z balu XD:diabloti: Quote
Sweet Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 sliczne foty hakerka i koników;) ja tez chce foty z balu:D:D Quote
łapeczek Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Ewka masz juz foty z balu bo ja mam ... haha ale smieszny wyszly :P Quote
Recommended Posts