anmi0 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 ale świetnie przebiera tymi nóżkami:lol: (masz u mnie odp. na temat obozu ;) ) a fotki śliczne oczywiście:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Junka napisał(a):Hejka :) Mizianki dla małego stworka :) hej hej dziekuje dla twojego rowniez Quote
infers Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 http://images27.fotosik.pl/195/34625496ac3e860cmed.jpg Sznaucer wodołaz;):lol: Quote
klaudia&Manta Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Dobra wreszcie oglądnełam :razz: Zaczepiste macie przeszkody na agility :cool1::cool1: Hakaerek super , super , super - bardzo fajnie przez noge skacze :loveu: Buziki dla Hakeroslawa, od jego idolki Manty :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 super filmiki :) HAkerek to zdolny chlopak :) Quote
Bonni Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Ale ja tylko jakby cioteczna... No właśnie już obozu się doczekać nie moge :) Quote
ewka i haker Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Dobra wreszcie oglądnełam :razz: Zaczepiste macie przeszkody na agility :cool1::cool1: Hakaerek super , super , super - bardzo fajnie przez noge skacze :loveu: Buziki dla Hakeroslawa, od jego idolki Manty :evil_lol: no gratulacje:lol: nie no fajne:evil_lol: tez mi sie to podoba taj wysoka skacze przez nia:loveu: haker barsdzo dziekuje on tez pewnie wysyla buziaki:loveu::loveu: Bonni napisał(a):Ale ja tylko jakby cioteczna... No właśnie już obozu się doczekać nie moge :) nio a ja noprmala no ja tez nie moge sie doczekac:lol::lol: Quote
Izabela124. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 A dzis mialam super zdjec, bo w koncu spotakalm sie z koleznka z innego mista, ktora znam przez neta i telefon juz ponad rok Quote
Doginka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Widziałam filmiki:multi::loveu: Ale "Czekaj, bo ktoś do mnie dzwoni" wyszło najlepiej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ariss Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 http://images27.fotosik.pl/195/34625496ac3e860cmed.jpg Gass za skarby by tak nie wskoczyła:evil_lol: Quote
Avaloth Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 hej :) jak tam egzamin? mi nie źle, poza charakterystyką..:roll: Quote
ewka i haker Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Doginka']Widziałam filmiki:multi::loveu: Ale "Czekaj, bo ktoś do mnie dzwoni" wyszło najlepiej:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak to bylo dobre a wykasowac nie moge juz tego [quote name='infers1995']Heloł?! Gdzie Cię powiało?!:shake:;) oj uczenie sie na testy [quote name='gassira']http://images27.fotosik.pl/195/34625496ac3e860cmed.jpg Gass za skarby by tak nie wskoczyła:evil_lol: on tez is bal ale w amtum roku sie zaczol przelamywac chyba z trzy razy sie topil glupol:roll: [quote name='Klaudia :-)']witanko Hakerkowa witamy witamy [quote name='Izabela124.']Witanko Co u was slychac? witamy no to po tych calych testach polak za nami jutro matma:angryy: tak sprawdzalam wyniki i 36powinnam miec z tego polskego ale moze wiecej a co do charkterystki to dobrze ze bylo z tymi kamieniami bo o syzyfowych nic bym nie napisala Quote
Vitka Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja też pisałam testy! :roll: Zaskoczyła mnie ta charakterystyka! Wolałabym rozprawkę :eviltong: Ogólnie to był prosty... sprawdzałaś sobie wyniki? Ja z testowych mam wszystko dobrze, a z otwartych teoretycznie też. :cool3: Lipa była bo kilka klas w moim gimnazjum nie czytało żadnej z dwóch lektur... i oddawali puste kartki...ale co mieli tam napisać...? Jutro matma... boisz się??:cool3: Quote
ewka i haker Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Vitka napisał(a):Ja też pisałam testy! :roll: Zaskoczyła mnie ta charakterystyka! Wolałabym rozprawkę :eviltong: Ogólnie to był prosty... sprawdzałaś sobie wyniki? Ja z testowych mam wszystko dobrze, a z otwartych teoretycznie też. :cool3: Lipa była bo kilka klas w moim gimnazjum nie czytało żadnej z dwóch lektur... i oddawali puste kartki...ale co mieli tam napisać...? Jutro matma... boisz się??:cool3: no ja tez sie zdziwilam zawsze rozprawka tez wole rozprawke na jakis normaly temat a za ta charaktrystyke nie wiedzilam ja sie zabrac tak sprawdzalam z zamknietych 19/20 od 21 do 30 bede miec z 8punktow z rozprawki na te 10licze to niezle my obie czytalismy ale tech syzyfowych nie pamietam no matma:angryy:nie nawidze matmy bac sie nie boje ale mogla by byc prosta Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ja wam wspolczuje xD ja w zeszlym roku mialam rozprawke ;p napisac cos o ogrodach jaka funkcje w zyciu pelnia i odwolanie do literatury :) proste bylo ;p a no... jak ktos nei czytal tych lektur to super Quote
Recommended Posts