Avaloth Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Ty ale ten młody szybko biega ! :D a jak śmiesznie to wygląda, taka chudzinka a taki szybki ^^ o jakie fajne filmiki :evil_lol: najlepszy jest ten pierwszy, jak wskakuje do wody ^^ skomentowałam :loveu: Quote
Junka Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 hej jak zobaczyłam w tytule że jej jużnie ma to się przestaraszyłam, że zmarła :-( Quote
ariss Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Junka napisał(a):hej jak zobaczyłam w tytule że jej jużnie ma to się przestaraszyłam, że zmarła :-( też tak na początku pomyślałam:roll: Quote
katik Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Przykro mi z powodu Granady. :( Może jeszcze do ciebie wróci, a może jeszcze będziesz miała okazję ja spotkać. Tak fajnie wyglądała razem z Hakerem. :loveu: Quote
ewka i haker Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']ślicznie hakerek wszedł:) nie bał sie tak wysoko leżec?:D a kacperka i siostre widziałas juz na żywo?? czasem ze mna spi nie widzuilam neisesty [quote name='Julix']Wlasnie ogladam filmiki :loveu: Przykro mi z powodu Granady... :-( i jak sie podobal niom:-( [quote name='Vitka']Oj.... Granada.... wiem co to znaczy... mi tak dwa konie "odebrali" :-( Ale dobrze że zdążyłam ci ją narysować :cool3: A właśnie jak tam mój rysuneczek? Podoba się nadal??:loveu: nio szkoda penwie ze sie podoba jaki masz chce to narysuj jeszcze:loveu: [quote name='Bonni']Będzie dobrze :) Jak widać starata najbliższych bardzo nas połączyła :( Trzymaj się cieplutko! no nietstety:-(:-( [quote name='Doginka']Przykre wieści u Ciebie, ale chyba taka jest polityka stajni moze taka jest ale to byl jej dom Quote
ewka i haker Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 chester07 napisał(a):Ty ale ten młody szybko biega ! :D a jak śmiesznie to wygląda, taka chudzinka a taki szybki ^^ o jakie fajne filmiki :evil_lol: najlepszy jest ten pierwszy, jak wskakuje do wody ^^ skomentowałam :loveu: no szybko no do wody to fajnie leci:evil_lol: Izabela124. napisał(a):Witanko I widomo cos w sparwie Grandy? jeszcza nie pojechala gassira napisał(a):też tak na początku pomyślałam:roll: naszczescie nie ale jak wyjedzie bedzie smutno:-(:-(:placz::placz: katik napisał(a):Przykro mi z powodu Granady. :( Może jeszcze do ciebie wróci, a może jeszcze będziesz miała okazję ja spotkać. Tak fajnie wyglądała razem z Hakerem. :loveu: :-(:-( moze wroci mam nadzieje niom:loveu: a pozatym witam i zapraqszam czesciej Quote
ewka i haker Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 teraz mam malo czasu wiec bede was rzadko odiwdzac i siebie tez ale licze ze wy bedziecie wpadac Quote
Bonni Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ale zachudzonego masz psa xD Super fotki (a w szczególności te z poprzedniej strony) Quote
ewka i haker Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Junka napisał(a):o a co to za małe bobo?? To twojej siostry?? tak to siostry:loveu: Bonni napisał(a):Ale zachudzonego masz psa xD Super fotki (a w szczególności te z poprzedniej strony) jakiego zachudzonego on juz taka ma budowe i dobrze wyglada:eviltong: dziekowac Quote
Paulina_mickey Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 hehe jaki dzidek fajny, to chłopiec czy dziewczynka, bo albo nie pisałas albo gdzies przeoczyłam:roll: a Harek śliczniusi :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewka i haker Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='Paulina_mickey']hehe jaki dzidek fajny, to chłopiec czy dziewczynka, bo albo nie pisałas albo gdzies przeoczyłam:roll: a Harek śliczniusi :loveu::loveu::loveu::loveu: Kacper dziekuje Quote
ewka i haker Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Fajne zdjecia :) to sa z wtorku ze spaceru Quote
Avaloth Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 o jak Haker ładnie w wodzie wygląda :loveu: kochany Kacperek :) ślicznie na imię ma ! najładniejsze imię męskie wg mnie ^^ Quote
ewka i haker Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 chester07 napisał(a):o jak Haker ładnie w wodzie wygląda :loveu: kochany Kacperek :) ślicznie na imię ma ! najładniejsze imię męskie wg mnie ^^ nio fajnie to wyglada taka glowa nad woda tylko sie nie zakochaj w moim siostrezncu:lol: Quote
ewka i haker Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 BlackSheWolf napisał(a):super fotki. hakerek plywal na lince? tak bo czasem sie topil jak plynak za pikla Quote
ewka i haker Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 nastepne filmy ogladac:lol::lol::lol: http://pl.youtube.com/watch?v=EVVq4LwFzpQ http://pl.youtube.com/watch?v=tto-VMB0NEk Quote
ewka i haker Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 Bonni napisał(a):Też jestem ciocią Kacpera ^^ o fajnie no a my sie poznamy:lol::lol: Quote
Recommended Posts