BlackSheWolf Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 no ja tez tak nie mam :( buu... a Hakerek pewnie juz usypia :D a co u was ? Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 u nas?? jak u nas to kabi spi:P a ja jeszcze próbuje jak najdłuzej byc na kompie dopóki mnie tata nie wygoni:P hehe:) a co u ciebie?? a ty masz pieska? Quote
BlackSheWolf Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ja nie mam pieska :( Kleksiu moj kochany odszedl... 16 lutego [*] po 10 pieknych latach :( Quote
Sweet Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Oj:(:(:( Przykro mi nie wiem co mam powiedzieć bo mi jeszcze nigdy piesek nie odszedł...:(:(:( [*] Ja juz musze isc:( Dobranoc;* Quote
BlackSheWolf Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Dobranoc... no coz chyba nie dobijemy dzis do setki :( no chyba ze sama ze soba bede pisac ;P ale to by byl dziwny objaw :D Quote
Doginka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ale cudniaste qniczki:crazyeye::loveu::loveu::loveu: A tu jaka piękna postawa wystawowa:loveu: http://images34.fotosik.pl/201/d8f6a288d09ea009med.jpg Tylko po co mu ten pędzel na końcu ogona:crazyeye::evil_lol::evil_lol::razz: Quote
ariss Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Doginka napisał(a): Tylko po co mu ten pędzel na końcu ogona:crazyeye::evil_lol::evil_lol::razz: do malowania gooooooooopia:diabloti::evil_lol:nie wiesz do czego pędzel jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Doginka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 gassira napisał(a):do malowania gooooooooopia:diabloti::evil_lol:nie wiesz do czego pędzel jest:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buuuuuuuuuuuuahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ewka i haker Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [quote name='Bonni']Jejku, tylko na wystawy! Super stoii ;] Bym powiedziała więcej ale i tak było baaardzo dużo :) nie mamy papieru mow wiecej to mile widziane:lol: [quote name='chester07']o Hakerek !:loveu: i Granda? :loveu: śliczna ;) a ta stajnia jakoś koło Ciebie czy kogoś z rodziny czy jak ? :D nie no normalna stajnia [quote name='Doginka']Ale cudniaste qniczki:crazyeye::loveu::loveu::loveu: A tu jaka piękna postawa wystawowa:loveu: http://images34.fotosik.pl/201/d8f6a288d09ea009med.jpg Tylko po co mu ten pędzel na końcu ogona:crazyeye::evil_lol::evil_lol::razz: dziekuje pochwala od ciebie to super sprawa bo wystawiasz swoje sznupy no tak zawsze byl robiony a bez tego mi tak jakos dziwnie Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ooo juz 99 strona :D hyhy :) Hakerek pieeeekny psiak :D :) ładna dzis pogoda :) idziecie pewnie dzis na dlugi spacerek ? Quote
Sweet Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 U mnie jest brzydka pogoda wiec u Ewci chyba tez;P hehe:) Jeszcze 1 strona i bedzie 100:D Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 a u mnie jest pieknie :) slonko swieci :) Quote
Sweet Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 U mnie sie troszke rozpogadza ale ogólnie to zimno i padało od rana:P chyba ze u ewy jest inaczej chociaz wątpie bo za blisko mieszka:P Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 łee to macie brzydko xD u mnie piekne słonko :D Quote
Sweet Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 hehe tylko pozazdroscić ci pogody:P u mnie strasznie zimno niestety:( brrr.... dobijamy do 100:D ja lece:P heh:) Quote
Sweet Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Jupi:):) świetujemy:):) teraz to juz naprawde lece;P Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 jest!!!!!!!!!!! 100 !!!!!!!!!!!!!!!! :D JUPI!!!! Quote
Goldek Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [FONT=Arial Black]!!! MAMY 100 !!! [/FONT]Mamy setkę, mamy setkę, mamy setkę... :B-fly: :klacz: :sweetCyb::kciuki: :Cool!::bigcool: :laola: :BIG: :ylsuper::ylsuper::ylsuper: :drink1: :laugh2_2: :B-fly: O kurczę... Mam nadzieję że nie złamałam regulaminu?:roll::oops: Ale w takiej sytuacji chyba można, prawda? :oops: [FONT=Book Antiqua]MAMY SETKĘ!!!!! [/FONT][FONT=Franklin Gothic Medium]A niedługo będą dwie...[/FONT];) [FONT=Trebuchet MS]Pozdrawiamy i zdjęcia z radością oglądamy[/FONT]:loveu: Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 a czemu mialas niby zlamac regulamin ?? :D a no obchodzimy SETKE :D a teraz do 200 :D Quote
Avaloth Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 :D setka:laola: !:BIG:!:Cool!:! :multi: :drink1: aha rozumiem :) Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 szkoda, ze ewka nie swietuje z nami :( buuuu! Quote
ewka i haker Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 [SIZE=7]100 :laola::pepsi::smilecol: dziękuję bardzo wszystkim tym co stwarzaj ze mna ta galerie dziękuje ze jesteście:multi: mam nadzieje ze bedzieice z nami jak najdluzej oby szybko na 200 ja na to bardzo czekam [quote name='BlackSheWolf']ooo juz 99 strona :D hyhy :) Hakerek pieeeekny psiak :D :) ładna dzis pogoda :) idziecie pewnie dzis na dlugi spacerek ? niestesy nie bo padalo dzis Quote
Recommended Posts