Goldek Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Supcio foty;D Jak zwykle zresztą;-):cool3::evil_lol: Czekam na kolejny spacerek i kolejne fotki::loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 narazie doczytałam do momentu siostry czytając od końca;)jestem w szoku:crazyeye:z jednej strony to świetna wiadomość:multi:ale z drugiej duży szok:crazyeye:a jak mama to przeżyła? o ucieczce hakera poczytam później bo za dużo wstrząsowych informacji naraz to niedobrze;) Quote
ewka i haker Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Najpierw ucieczka psa, teraz dowiadujesz się o siostrze... Psa trzeba nauczyć przychodzenia do nogi a tacie nagadać, a co :diabloti: moj pies umie przychodzic no ale coz suka z cieczka ciekawsza:roll: no z tata chetnie porozmawiam Goldek napisał(a):Supcio foty;D Jak zwykle zresztą;-):cool3::evil_lol: Czekam na kolejny spacerek i kolejne fotki::loveu::loveu::loveu: dziekowac ja tez czekam na nastapny spacer:loveu: gassira napisał(a):narazie doczytałam do momentu siostry czytając od końca;)jestem w szoku:crazyeye:z jednej strony to świetna wiadomość:multi:ale z drugiej duży szok:crazyeye:a jak mama to przeżyła? o ucieczce hakera poczytam później bo za dużo wstrząsowych informacji naraz to niedobrze;) ja tez bylam w szoku ja tez sie ciesze:multi: ale z drugiej strony nie moge sie odnalezc:roll: mama byla bardzo zdziwiona jak jej to powiedzial tez ja zmurowalo:roll: dobrze poczytaj pozniej Izabela124. napisał(a):Witanko wieczorne witamy witamy Quote
Izabela124. Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Hejka A kiedy beda fotki Hakera i Grandy? Quote
ewka i haker Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 hakera zaraz z frisbee po strzyzeniu a granady moze cos jutro ale ja nie bylam miesiac na stani:placz: i jescze troche nie bede:placz: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 H[SIZE=-1]ejka Widac zabawa byla udana. Cz[SIZE=-1]ekamy na fotki Grandy Quote
Goldek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ale Haker latał za "spodkiem":P) Mam nadzieję że nie wyskoczyli z niego obcy i was nie porwali??:evil_lol: Fotki superowe, a Haker (jak widać) w świetnej formie!:loveu: I ucha tak samo super jak wcześniej...:loveu: Quote
ewka i haker Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Goldek']Ale Haker latał za "spodkiem":P) Mam nadzieję że nie wyskoczyli z niego obcy i was nie porwali??:evil_lol: Fotki superowe, a Haker (jak widać) w świetnej formie!:loveu: I ucha tak samo super jak wcześniej...:loveu: nie nie porwali nas:evil_lol: z forma musimy dojsc do siebie bo byla lepsza a uszy sa lepsze niz byly:evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witanko :) .[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Swietny Hakerek :loveu: :loveu: .[/FONT][/CENTER] Quote
ewka i haker Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Witanko :) .[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Swietny Hakerek :loveu: :loveu: .[/FONT] witamy witamy i dziekujemy Quote
Sweet Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Śliczne fotki:):) Ładnie hakerek teraz wyglada:) ale taki włochaty tez był słodki:D:D hih:) Quote
malgooska Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Hejo:multi: Fotki jak zwykle super :cool3: Hakerek z dyskiem - genialne A co do siostry to gratulacje a resztę popiszemy sobie na gadu ;) Buziaki trzymaj się :loveu: Quote
ewka i haker Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):Śliczne fotki:):) Ładnie hakerek teraz wyglada:) ale taki włochaty tez był słodki:D:D hih:) mi tez sie bardziej podoba z nowej wersji malgooska napisał(a):Hejo:multi: Fotki jak zwykle super :cool3: Hakerek z dyskiem - genialne A co do siostry to gratulacje a resztę popiszemy sobie na gadu ;) Buziaki trzymaj się :loveu: dziekowac haker uwielbia dysk dziekuje n ciesze sie bardzo ze mnie znalazla no naresie masz gg:lol: Quote
ewka i haker Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 prosze zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9846350#post9846350 Quote
Avaloth Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 śliczne fotki z frisbee :loveu: no dawaj nam tu Grandę :) o nieźle z tą siostrą... i jeszcze siostrzeniec do tego.. nie no nie zazdroszczę ogólnie.. [quote name='ewka i haker']czy ty tez piszesz test 3gimnazjalny?/ ja tez nic nie umiem:roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9846135#post9846135 tak niestety.. aha czyli Ty też? to jet nas już dwie :D moje koleżanki zresztą też nic nie umieją, a przynajmiej tak mówią :evil_lol: o to ta sunia.. zaraz ją podrzucę... a na razie z Chesterem ćwiczy mój tata, ale ostatnio pod koniec zaczęłam ja i w sobotę też przez polowe ja będę :) bo chodzi o to żeby jak mojego taty nie będzie w domu Chester też słuchał ^^ a Haker chodził na szkolenia jakieś? Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ja tvz w tym roku mam vgzaim, maskara A ilv punktow mieliscie na obu probnych? Ja tylko 58 :( Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 No bomba tylko dlaczego ty go trzymasz na smyczy takiej długiej?? :-o Dlatego, że ci ucieka czy ja poprostu zle widze?? Jak nauczyłas go łapac dysk jak rzucisz?? Moja Juna nie może tego załapać jak jej rzuce do pyska owszem złapie ale takiego który leci to już nie czeka az spadnie. :angryy: Albo to ja coś źle robie :-( Quote
klaudia&Manta Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ale masz teraz łysego gnojeczka :razz: Juna ja sądzę że on jest na smyczy żeby nie uciekał :pWokół pełno cieczkowych suk , a Hakerek jak już wiemy na ucieczki podatny :cool3: Quote
Klaudia :-) Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 a robiłaś z Junką zbieranie dysku z ręki i rollery? Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Klaudia :-) napisał(a):a robiłaś z Junką zbieranie dysku z ręki i rollery? Robiłam ładnie łapie rollerki z ręki tez ale jak jej rzuce nawet tak niziutko, stawiam ja dalej zeby mogla wyskoczyc i nic nie wiem :shake: boi sie tak jak sie zaczyna troche krecic. ale moze jak kupie mniejszy dysk to bedzie lepiej. Quote
Doginka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Właśnie doszłam do ... siostry:crazyeye: Podziwiam spokój z jakim o tym piszesz, a może to było na Pryma aprilis?:cool3: A foteczki jak zwykle śliczne:loveu: Quote
Mudik Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Fotki ze spacerku sznupkowo-borderowo-staffikowego świetne,nadrabiam zaległości,stanowczo za długo mnie tu nie było:oops::oops::oops: Quote
ewka i haker Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 dziekuejmy za liczne odwiedziny:loveu::lol: [quote name='chester07']śliczne fotki z frisbee :loveu: no dawaj nam tu Grandę :) o nieźle z tą siostrą... i jeszcze siostrzeniec do tego.. nie no nie zazdroszczę ogólnie.. tak niestety.. aha czyli Ty też? to jet nas już dwie :D moje koleżanki zresztą też nic nie umieją, a przynajmiej tak mówią :evil_lol: o to ta sunia.. zaraz ją podrzucę... a na razie z Chesterem ćwiczy mój tata, ale ostatnio pod koniec zaczęłam ja i w sobotę też przez polowe ja będę :) bo chodzi o to żeby jak mojego taty nie będzie w domu Chester też słuchał ^^ a Haker chodził na szkolenia jakieś? ja sie ciesze z siostry i sipstrzenca tak ja tyz nic nie umiem tak haker chodzi czasem na szkolenie ale glownie sama go szkole [quote name='Izabela124.']Ja tvz w tym roku mam vgzaim, maskara A ilv punktow mieliscie na obu probnych? Ja tylko 58 :( ja tyz 58 a na drugim 61 masakra [quote name='Junka']No bomba tylko dlaczego ty go trzymasz na smyczy takiej długiej?? :-o Dlatego, że ci ucieka czy ja poprostu zle widze?? Jak nauczyłas go łapac dysk jak rzucisz?? Moja Juna nie może tego załapać jak jej rzuce do pyska owszem złapie ale takiego który leci to już nie czeka az spadnie. :angryy: Albo to ja coś źle robie :-( ona ma 10metrow:evil_lol: poprostu wole uwazac teraz nie lapie w locie narazie tylko z reki i rolery [quote name='klaudia&Manta']ale masz teraz łysego gnojeczka :razz: Juna ja sądzę że on jest na smyczy żeby nie uciekał :pWokół pełno cieczkowych suk , a Hakerek jak już wiemy na ucieczki podatny :cool3: nio piekny lysol tak ja mam dosc nerwow po ucieczce:shake: [quote name='Doginka']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Właśnie doszłam do ... siostry:crazyeye: Podziwiam spokój z jakim o tym piszesz, a może to było na Pryma aprilis?:cool3: A foteczki jak zwykle śliczne:loveu: nio spokojnie pisze ale spokojna nie jestesm zal duzy do ojca a z siostry i malego sie ciesze nie to nie prima arilis dziekowac [quote name='Mudik']Fotki ze spacerku sznupkowo-borderowo-staffikowego świetne,nadrabiam zaległości,stanowczo za długo mnie tu nie było:oops::oops::oops: dziekowac wybaczamy Quote
Recommended Posts