ewka i haker Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Karolina_Nett']http://images32.fotosik.pl/117/64de29c655cb3c66med.jpg :loveu: Chyba w kupie siła, bo kupy nikt nie ruszy :evil_lol:. hehhe cieplutko bylo:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Karolina_Nett napisał(a):A tak ogólem co u was? ;) a jakoś leci z hakerem ok u Granady gorzej:-( u mnie tez nie jest super ale jutro ostatni dzień szkoły wiec odpocznę w końcu na ferie na tydzień chyba na 99% do kolobrzegu jadę ale bez hakera:-( niestety Quote
Karolina_Nett Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 A z kim zostaje? Dowiem się jutro, na dziś już koniec, bo niedługo na wspólnej, także życzę dobrej nocki :hand:. Quote
Izabela124. Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Czesc Moj Bobis nigdy w zyciu by tak ladnie nie szedl przy nodze, gratuluje Quote
ewka i haker Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Karolina_Nett napisał(a):A z kim zostaje? Dowiem się jutro, na dziś już koniec, bo niedługo na wspólnej, także życzę dobrej nocki :hand:. z mama ja jade do babci i nie moge go zabrac niestety:shake: Quote
ewka i haker Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Izabela124. napisał(a):Czesc Moj Bobis nigdy w zyciu by tak ladnie nie szedl przy nodze, gratuluje witamy witamy a dziekujemy ale nie jest idealnie ale nie jest zle Quote
Karolina_Nett Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 To dobrze że zostaje z kimś dobrze mu znanym ;). Quote
Izabela124. Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Witanko w ten mokro=wietrzny dzionek Quote
ewka i haker Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 witam was i daje nowe fotule:loveu: fotki robione na stajni:lol: haker z machoniem trzeba sie lepiej pozanc:lol: najpierw zagonilem to teraz trzeba uciekac:evil_lol: czas poćwiczyć czekam aż pańcia da znak ze mam biec:Dog_run: to już czas muszę biec:multi: to dla mnie bulka z maslem;) odpoczynek po skokach ale ja jestem czysty:evil_lol: znowu będą mnie kąpać jak ja tego nie lubię:diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 http://images26.fotosik.pl/146/c7a33114e3b9957emed.jpg :loveu::evil_lol: Ja bym odrazu na łyso ogoliła :diabloti:. Quote
ewka i haker Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Karolina_Nett napisał(a): Ja bym odrazu na łyso ogoliła :diabloti:. no jeszcze troche i trzeba bedzie a mam fotki z pokazu w końcu dla was:lol: ale musicie poczekać już wgrałam ale dziś już miałyście:eviltong: a u nas znowu mało osób:shake: ale będziemy czekać na większa ilość gosci;) Quote
łapeczek Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Foty fajne fajne ... Hakuś w swoim raju biega za konikami ... tylko szkoda ze za nimi nie chce zbytno biegac jak maja schdzic z padoków....:( tylko je goni na padoku ... a najbardziej lubi sie ganiac z Granikiem i Narniom co nie ??? Bo on je w jedna strone a one go w druga komicznie to wyglada :) hahhaahahahahahahah te foty z łodzi co ci Klaudia robiła sa fajne !!! wogle to zdicia nie oddaja tego co było tam na sseriioo czyli bardzo fajnej pogody :) Quote
ewka i haker Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='łapeczek']Foty fajne fajne ... Hakuś w swoim raju biega za konikami ... tylko szkoda ze za nimi nie chce zbytno biegac jak maja schdzic z padoków....:( tylko je goni na padoku ... a najbardziej lubi sie ganiac z Granikiem i Narniom co nie ??? Bo on je w jedna strone a one go w druga komicznie to wyglada :) hahhaahahahahahahah te foty z łodzi co ci Klaudia robiła sa fajne !!! wogle to zdicia nie oddaja tego co było tam na sseriioo czyli bardzo fajnej pogody :) NO CO TY ZGANIA JE Z PADOKOD DZISIAJ NP A W DODATKU GO DZIS NARNIA CHYBA KOPNELA BO WIDZILAM JAK SIE PRZEWALI:-(ALE NIC MU SIE NIE STALO;)I MA NAUCZEKE CHOCIAZ NO Z GRANIKIEM I NARNIA DLATEGO ZE ON JE CHCE ZAGONIC A ONE NA NIEGO BIEGNA BO NIE LUBIA PSO NO FOTKI SUPER A POGODA NIE BYLA ZLA:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 http://images32.fotosik.pl/118/d7b915f7593e2037med.jpg witam :multi: jaki fajny sweterek:loveu: Quote
ewka i haker Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='Paulina_mickey']http://images32.fotosik.pl/118/d7b915f7593e2037med.jpg witam :multi: jaki fajny sweterek:loveu: witamy cie milo ze jestes:multi: a sweterek byl dobry jak mial 4misiace teraz to tylko na stajnie i siega mu do polowy tylko:evil_lol: Quote
marcia&parys Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ooj dostal kopa... Sie chlopak doigral hehe O zdjatka hmm znane mi z kas - ChyBa naWet MojeGo auTorsTwa :P:P Quote
natija Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 hallo jestem:):)zebys nie poweidziala ze mnie nie bylo;););) a sweterek i tak fajny:),amozezrobisz wiekszy;) Quote
diabelkowa Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 hej swietne fotki a te z banerku genialne!! Quote
ewka i haker Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 marcia&parys napisał(a):ooj dostal kopa... Sie chlopak doigral hehe O zdjatka hmm znane mi z kas - ChyBa naWet MojeGo auTorsTwa :P:P no moze sie nauczy jak dostal tak zdjatka twojego autorsta i ciesze sie ze w koncu do nas przyszlas:multi: natija napisał(a):hallo jestem:):)zebys nie poweidziala ze mnie nie bylo;););) a sweterek i tak fajny:),amozezrobisz wiekszy;) super ze jestescie:multi: no to taki na stajnie moze byc na wyjscie ma derke a sweterku to ja nie zrobie bo nie umiem diabelkowa napisał(a):hej swietne fotki a te z banerku genialne!! hej milo nam ze nasz odwiedzilas i zapraszam y częściej;) dziekujemy a banerek zrobila Eria:loveu: Karolina_Nett napisał(a):Ja chcę te fotki z pokazu :D. zaraz cos dam nie dam wszytskiego bo jak wyjezdam to musze miec zapas :eviltong: zeby dawac Quote
ewka i haker Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 troche innych fot i zaraz z pokazu:eviltong: juz biegne z ta pikla fota z przed roku nistety malutki to grnada a na niej ptaszek wakacyjne skoki na moim skarbie:loveu: wczoraj tez skakalam na niej teraz bede tesknic dwa tygodnie jej nie bede widziec:-( Quote
ewka i haker Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 macie z pokazu taka namiastke przed wejsciem do szkoly od lewej Aniula i MAX http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103902 Martucha i PARKER http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103367 i JA i HAKER czekamy az nas wpuszcza Quote
ewka i haker Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='gassira']fajne foteczki dziekujemy fajowo ze wpadlas HAker i Max Hakerowy jeszce bez publicznosci;) jedno z cwiczen psy czekaja na przywolanie Quote
Recommended Posts