łapeczek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Karolina_Nett']Ostatnia fotka super :loveu:. Banerek?? Za duży?? Pewnie tylko w kb ;). A teraz? teraz wszedl ale bez podlinkowania Quote
ewka i haker Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 witamy i sie odrazu zegnamy bo ja zaraz ide do szkoly potem wracam po psa i idziemy na pokaz do naszaj szkoly:multi: trzymajcie kciuki za nas:lol: pozdrawiamy ps.ja wam daje fotki a nikt prawie nie zaglada:mad: Quote
goldenka245 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Heloł!:loveu: Zwabił mnie do Ciebie konik w podpisie:cool3: Chyba mnie tu jeszcze nie było?:razz: No więc ja też nie mam swojego konika, ale chyba niedługo będę dzierżawić siwke, którą również możesz zobaczyć w mojej galerii ;) Będę Was odwiedzać:multi: Pozdrawiam!:loveu: P.S. Jak poszło w szkole? :) Quote
ewka i haker Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 goldenka245 napisał(a):Heloł!:loveu: Zwabił mnie do Ciebie konik w podpisie:cool3: Chyba mnie tu jeszcze nie było?:razz: No więc ja też nie mam swojego konika, ale chyba niedługo będę dzierżawić siwke, którą również możesz zobaczyć w mojej galerii ;) Będę Was odwiedzać:multi: Pozdrawiam!:loveu: P.S. Jak poszło w szkole? :) ciesze sie ze nas odwiedzilas:multi:;) nie bylo cie ale mysle ze czesciej bedziesz:razz: o fajne zycze zeby sie udalo z dzierzawa a w szkole dobrze pani sie zdziwiła z dyżurki ze z psami wchodzimy ja chciała krzyczeć:evil_lol: ale ja uprzedziłyśmy i powiedziałyśmy o co chodzi:lol: Quote
Izabela124. Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Witanko Haker i Grda pasuja do siebie, zakochalam sie w nich, caluski Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie Quote
ewka i haker Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Haker i Grda pasuja do siebie, zakochalam sie w nich, caluski Pozdrawiamy i zapraszamy do siebie dziękujemy za mile slowo:loveu: i za odwiedziny zapraszamy częściej:cool3: Quote
ariss Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 gdzie są fotki:mad:a to niby ja Was zaniedbuje:roll: Quote
Karolina_Nett Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 gassira napisał(a):gdzie są fotki:mad:a to niby ja Was zaniedbuje:roll: Mnie się częściej czepiają :eviltong:. Quote
ewka i haker Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko Kiedy beda nowe zdjecia? juz daje:eviltong: piekne to one nie sa no ale sa a to z zawodow z lodzi 14.10.07 najladnieszafotka z zawodo bo moj pies patrzy na mnie:loveu: Quote
ariss Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 te z zawodów fajniutkie:loveu:i takieeeeeeeeee wielkieeeeeeee radaryyyyyy:crazyeye::loveu: Quote
ewka i haker Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 gassira napisał(a):te z zawodów fajniutkie:loveu:i takieeeeeeeeee wielkieeeeeeee radaryyyyyy:crazyeye::loveu: mi sie ucha bardzo podobaja :loveu::loveu:niestety byl brzydko ogolony bo mojej mamie nie wyzlo no ale coz uczymy sie Quote
ewka i haker Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 no to nastepne jak sie tak podobaja:loveu: po sarcie czekamy na zakonczenie pod kocykiem:lol: ta fotka mi sie bardzo podoba:loveu: na pocztku przywitanie z sedzia:evil_lol: tu pierwsze cwiczenie pani nam tlumaczy cwiczenie zostan za wszystkie fotki z zawodow dziekuje Klaudi i Justynie:loveu::multi: Quote
ewka i haker Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 mam nadzieje ze zadowolenie z fotek tak na deser jeszce dzisiaj porazka :shake: tu juz lepiej:lol: tu nawet spojrzaj na mnie;) Quote
natija Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 witam:)super fotki,a mnie najbardziej podobaja sie te uchole sa urocze:loveu: Quote
Karolina_Nett Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Znowu fotki z zawodów :multi:. Mi się strasznie podobają :loveu:. Quote
malgooska Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Przepraszam, że tyle się nie pojawiałam :roll: Obiecuję poprawę ;) Ja wiedziałam, że Haker to zdolniacha... NAwet chyba wtedy zajął jakieś wysokie miejsce w tych zawodach prawda?? No... pochwal się :eviltong: Żałuję, że wtedy nie było mnie z Wami :shake: Buziaki :buzi: Quote
Izabela124. Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Witanko Ile tu super foteczek,a fryzurka peika bardzo sie mi podoba, caluski Quote
ewka i haker Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 malgooska napisał(a):Przepraszam, że tyle się nie pojawiałam :roll: Obiecuję poprawę ;) Ja wiedziałam, że Haker to zdolniacha... NAwet chyba wtedy zajął jakieś wysokie miejsce w tych zawodach prawda?? No... pochwal się :eviltong: Żałuję, że wtedy nie było mnie z Wami :shake: Buziaki :buzi: wybaczamy;) na tych zawodach mieslismy 10 miejsce na 25 psow ocena doskonala 88.5 punkta wysokie miesce bylo na pierwszych hakera w ryczywole mial wtedy9miece i drugie miejsce:multi: no szkoda:shake: ale mam nadzieje ze na nastepne z nami jedziesz:cool3: Quote
ewka i haker Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 natija napisał(a):witam:)super fotki,a mnie najbardziej podobaja sie te uchole sa urocze:loveu: no uszy to ma wielkie i stojace:lol: a mi sie takie baaaaaardzo podbaja:evil_lol: Quote
ewka i haker Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 nikt nic nie pisze:shake: ale ja wam dam fotki:lol: te co mam jeszce od dziewczyn co za ladny krok a tu bez smyczy i tak ladnie patrzy:loveu::multi: juz do ciebie biegne:Dog_run: juz jestem:dog: blisko panci:loveu: w kupie cieplej:evil_lol::mdrmed: Quote
Karolina_Nett Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 http://images32.fotosik.pl/117/64de29c655cb3c66med.jpg :loveu: Chyba w kupie siła, bo kupy nikt nie ruszy :evil_lol:. Quote
Recommended Posts