ewka i haker Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 zdjęcia z dziś ta mina i wszystko jasne kto jest mamusią:) mała się baaardzo otworzyła,szarpie się z Hakerem,aportuje szarpak,załatwia się na dworze przynajmniej kupę bardzo ładnie sygnalizuję:) całą noc spała z Hakerem w klatce a rano po spacerku ze mną w łóżku przez dwie godziny. Quote
eria Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 wieki mnie tu nie było :) Gratuluję nowego psiątka ! Flicka jest cudna! Quote
ewka i haker Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 eria napisał(a):wieki mnie tu nie było :) Gratuluję nowego psiątka ! Flicka jest cudna! witaj:) nasza galeria umarła w pewnym momencie:) nas u was też nie było muszę nadrobić kiedyś dziękujemy!! Quote
ewka i haker Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 [video=youtube;V3NE2mI9Wcw]http://www.youtube.com/watch?v=V3NE2mI9Wcw[/video] Quote
Asiaczek Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Na filmiku widac, że Hakerek razem z Flika lubią "walać się" na łóżeczku i że z Malutkiej jeszcze Gapiszonek... Pzdr. Quote
Natalia&Cody Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Jejku ! Jaka ona jest prześliczna. :loveu: Nie mogę przestać na nią patrzeć...:loveu: :loveu: Teraz to tylko pozostaje życzyć szczęścia w karierze. :D :) Quote
ewka i haker Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 deer_1987 napisał(a):A jak tam ta Kropka? Kropka wrócila w sobote do mnie bo nie mialam jej przez 2 miesiące,burczy na szczeniaka ale się przywyczaja,poza tym ona zawsze burczy jak coś jej przeszkadza Asiaczek napisał(a):Na filmiku widac, że Hakerek razem z Flika lubią "walać się" na łóżeczku i że z Malutkiej jeszcze Gapiszonek... Pzdr. oni ogólnie lubią się szarpać,szaleć itp a mała jest teraz diablem Silky123 napisał(a):Jejku ! Jaka ona jest prześliczna. :loveu: Nie mogę przestać na nią patrzeć...:loveu: :loveu: Teraz to tylko pozostaje życzyć szczęścia w karierze. :D :) tak jest słodka ale złłłłaaa :P co do kariery to na razie nie jest planowana Quote
Estowa Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Gratuluję Ci bardzo i Mała jest słodziutka! :) Ni8ech się zdrowo chowa :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 ewka i haker napisał(a):tak jest słodka ale złłłłaaa :P Jak każdy mały berbeć. :loveu: Czyli już po nie całym tygodniu u Was diabeł z niej wychodzi ? :diabloti: A Haker dobrze ją przyjmuje ? Czy raczej jest zaazdrosny ? :D Quote
ewka i haker Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 dobrze się dogadują:) diabeł był już na drugi dzień:) [video=youtube;cefviHJMYeM]http://www.youtube.com/watch?v=cefviHJMYeM[/video] Quote
Asiaczek Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Eeeee, Mała nie zrobi kariery....? Nie wierzę... Pzdr. Quote
eria Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Ja też nie wierzę, sportową zrobi napewno :) filmik piękny! Quote
ewka i haker Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Asiaczek napisał(a):Eeeee, Mała nie zrobi kariery....? Nie wierzę... Pzdr. ja nie chce nic planować,ma być fajnym psem do kochania a jeśli będzie dobra w czymś to będzie i będę się z tego cieszyć:) Quote
ewka i haker Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 kolejny film [video=youtube;8_04ll734Pg]http://www.youtube.com/watch?v=8_04ll734Pg&feature=feedu[/video] Quote
madziulik_13 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Z tym filmem jest dużo świetnych wspomnień:) Quote
ewka i haker Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 madziulik_13 napisał(a):Z tym filmem jest dużo świetnych wspomnień:) ojjj bardzo dużo,jeden filmik z ostatniego treningu doprowadza mnie do łez ze śmiechu:P Quote
Kashdog Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 ewka i haker napisał(a):ojjj bardzo dużo,jeden filmik z ostatniego treningu doprowadza mnie do łez ze śmiechu:P haha, to w prawie każdym filmiku z obozu, który mam na kompie, gdzieś tam w tle są Twoje rozmowy lub zwierzenia, które są przeee i humor od razu się poprawia : D Quote
Patik Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Filmiki super. Teraz czekamy na jakieś zdjęcia Hakera i Doskonałej:) Quote
ewka i haker Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Kashdog napisał(a):haha, to w prawie każdym filmiku z obozu, który mam na kompie, gdzieś tam w tle są Twoje rozmowy lub zwierzenia, które są przeee i humor od razu się poprawia : D ej ja też chce te filmy!:) Quote
Kashdog Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 ewka i haker napisał(a):ej ja też chce te filmy!:) W wolnej chwili wyślę, tylko maila mi podaj :cool3:(od razu mówię, że nie jest ich jakoś dużo..niestety...) Quote
Doginka Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Filmiki obejrzałam:lol: Ewa, mała jest prześliczna - myślałam, ze jest większa, a w realu to taka mała kruszynka:loveu: Szkoda, że tak mało czasu miałyśmy na pogadanie, a raczej nie miałyśmy go wcale:roll:, ale i tak cieszę się, że mogłam zobaczyć na żywo tą małą kukulinkę:loveu::lol: Quote
Asiaczek Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Czekamy na wieści o Malutkiej i jej poczynaniach domowych:) pzdr. Quote
Recommended Posts