Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, Haker piękny, choć na żywo wygląda o wiele piękniej. Właśnie przed chwilą znalazłam filmik, który zrobiłam na pokazie Agility na Poznańskiej Kejtrówce w roku 2009 + tak jak wcześniej mówiłam narobiłam Wam mase zdjęć w Kołobrzegu, jeżeli oczywiście chcesz to Ci wyśle. :eviltong:
Pozdrawiamy serdecznie Ciebie oraz Hakera. :evil_lol:

Posted

oj witam,bardzo dlugo mnie tu ie bylo,ale widze ,ze bardzo sie pozmienialo,gratuluje zdania matury :)Glowa do gory bedzie dobrze.Haker piekniutki i aktywny jak zawsze :)Mam nadzieje,ze nas nie zapomnieliscie :);)pozdrawiamy i sciskamy

• 2 months later...
Posted

dziękuje za mistrza!
ten wątek jest dla niego

Jako że dziś urodziny czarnego to w prezencie będzie mega spacer i mięsko którego na co dzień nie dostaje.
Chociaż Haker jest ciężkim psem,przez którego wiele razy załamywałam się bo uciekał,bo nie chciał pracować,bo wolał sukę niż mnie to i tak go uwielbiam!!
jest moim pierwszym prawdziwym psem,dzięki któremu weszłam w sporty i pokochałam jeszcze bardziej te zwierzaki.
On nauczył i cały czas mnie uczy cierpliwości,spokoju oraz indywidualnego podejścia.
Wiele zmienił w moim życiu na lepsze,jest to wręcz niesamowite ile może zrobić dla nas Pies!

Nie raz denerwujemy się na nasze psy jak coś zrobią źle,gdy nie wychodzi jakaś sztuczka,jak nie zaliczą strefy,nie złapią dysku, bo zapominamy że to co one robią dla NAS jest niezwykłe.Czasem warto spojrzeć na psy sąsiadów i wtedy docenimy swojego psa jeszcze bardziej.
I po tych 5 latach chce przez kolejnych kilka długich lat dostrzegać codziennie jaki niezwykły jest MÓJ PIES HAKER.