Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aaa, jeszcze mi sie przypomniało ! Nie zdziwcie się, jeśli się jakieś zaczerwienie, łzawienie oczu czy lekki stan zapalny pojawi. Na szczęście teraz dni raczej z małą iloscią światła, ale te nagle odsłoniete oczy moga tak zareagować.

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oktawia6 napisał(a):
uszy nietoperza:p-jeszcze przerośnięte pazury ma-widac - no i co z tą raną?
a ona jest z rozmnażalni czy jeszcze z innego miejsca-jeśli oczywiście mogę spytac:oops:

Sunia przyjechała ze Stalowej Woli, podobno zostala znaleziona na ulicy, nic wiecej o niej nie wiemy

Posted

Wrocilam ze swiat i co widze?
Przepiekne dziewcze, wprost przyjaciel dla Olusia.
Ile ona ma latek?
Czy cos widac odnosnie tatuazu?
................ zabieram sie za urabianie mojego OMC TZ.
Nie wiem, czy dwa skye na malej przestrzeni zyciowej to jest najlepszy pomysl, ale na lepszy na razie nie jest mi dane wpasc.

ps. Czy dobrze rozumiem, ze sunia jest teraz z innymi piesami? Jak na nie reaguje?

Posted

Jeśli chodzi o tatuaż, to go nie zauważyłam, ale ze wstydem przyznaję, że ja nigdy takiego tatuażu nie widziałam. :oops: Suczka (a swoją drogą, to Dorotko możesz dać jej imię, bo nie wiem jak mam się do panny zwracać) zachowuje się wzorowo, nie brudzi w domu i już jest o wiele spokojniejsza.:lol: Na psy praktycznie nie zwraca uwagi, dzisiaj rano na dworze była taka szczęśliwa, że skakała do góry jak mała kózka. Zaczyna lizać po rękach i upierdliwie chodzi za mną krok w krok. Nie może być dalej niż na odległość ok. 1,5 metra. :diabloti:

Posted

Dorothy napisał(a):
...a ja jestem w niej pierwsza :-)

???????????????????????????

przepraszam że się wtrącam ale czy Ty Dorothy dasz sobie sama radę z kolejnym psem ??

Posted

włąśnie wyadoptowałam dobrym ludziom Hosse, mam wolne moce przerobowe :evil_lol:
a nawet można powiedzieć że mi się nudzi bez jej atrakcji których mi dostarczałą :diabloti:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Jeśli chodzi o tatuaż, to go nie zauważyłam, ale ze wstydem przyznaję, że ja nigdy takiego tatuażu nie widziałam. :oops: Suczka (a swoją drogą, to Dorotko możesz dać jej imię, bo nie wiem jak mam się do panny zwracać) zachowuje się wzorowo, nie brudzi w domu i już jest o wiele spokojniejsza.:lol: Na psy praktycznie nie zwraca uwagi, dzisiaj rano na dworze była taka szczęśliwa, że skakała do góry jak mała kózka. Zaczyna lizać po rękach i upierdliwie chodzi za mną krok w krok. Nie może być dalej niż na odległość ok. 1,5 metra. :diabloti:
No prosze co moze zdziałać odrobina miłości:loveu: A juz myslelismy ze to mała dzikuska:evil_lol:
Sunia, która w schronisku uciekała od ludzi i chowała się w kat, po paru godzinach pobytu w domu z rodziną nie jest juz zalęknionym stworzonkiem, tylko domagajacą sie pieszczot sunieczką.
Czekamy na dalsze postępy:evil_lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
O jejku , jaka ona brzydka :diabloti:

ciotka masz zachwiane poczucie estetyki :diabloti:
może to od nadmiaru kotów??

powiedz że jest ładna, no powiedz....:cool3:

Posted

Dorothy, masz prv.
A suk jest niemozebny.
Pamietam jak w mieszkaniu mialysmy osiem takich nietoperzy!!
Grzes wlasnie suczydlu sie przyjrzal, stwierdzil, ze tez ma krotki pysk (moja mama smieje sie z Olka, ze ma mordke jak sowa) - znaczy ze bedzie miala taka przeslicznie szczenieca mordunie przez cale swoje zycie, o! ;)

Posted

jak tam maleństwo?
całą noc wytężałam szare komórki nad imieniem żeby pasowało.
ma być eleganckie, delikatne, ciepłe...
Wymyśliłam narazie:

Bajka
Dalia
Nutka

jak kto ma jakieś propozycje to pisać :-)

Posted

Grzesio powiedzial, ze Sunia wyglada jak biala kielbasa na barszcz ;)
Ale on jest uskajowiony przeze mnie, wiec to byl komplement... tylko taki bardzo meski komplement, wiec trzeba podzielic przez trzy jego jakos, ale pomnozyc przez piec wartosc ;)
Osiem. Bo mi sie suka oszczenila w taki sposob.
Gdzies u mamy ostatnio nawet zdjecia znalazlam.
Moim zdaniem teraz Sunia wyglada wlasnie jak taki nieopierzony szczeniak :D
ps. Najnowsza teoria Grzesia: Olek, moglbys byc brzydki, nie byloby Cie szkoda z lozka wywalac jak jestes mokry ;) Bedziesz miec Dorotko ten sam problem, jak tylko Sun zacznie odzyskiwac wlosy
ps1. Ze ja jestem z tych, co psom po ludzku nadaja... albo dostaja takie psy, co maja ludzkie imiona (mam juz Antka i Olusia - Adolfa), to ja bym jej Matylda nadala. Tylda w skrocie. O.

Posted

Grzesio powiedzial, ze Sunia wyglada jak biala kielbasa na barszcz ;)
Ale on jest uskajowiony przeze mnie, wiec to byl komplement... tylko taki bardzo meski komplement, wiec trzeba podzielic przez trzy jego jakosc, ale pomnozyc przez piec wartosc ;)
Osiem. Bo mi sie suka oszczenila w taki sposob.
Gdzies u mamy ostatnio nawet zdjecia znalazlam.
Moim zdaniem teraz Sunia wyglada wlasnie jak taki nieopierzony szczeniak :D
ps. Najnowsza teoria Grzesia: Olek, moglbys byc brzydki, nie byloby Cie szkoda z lozka wywalac jak jestes mokry ;) Bedziesz miec Dorotko ten sam problem, jak tylko Sun zacznie odzyskiwac wlosy
ps1. Ze ja jestem z tych, co psom po ludzku nadaja... albo dostaja takie psy, co maja ludzkie imiona (mam juz Antka i Olusia - Adolfa), to ja bym jej Matylda nadala. Tylda w skrocie. O.