Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 316
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tarnsportem nic nowego, ja teraz nie dam rady dalej, mozemy podrzucic psa do Lublina, ale to niewiele zmienia:roll:
Tyle osób jezdzi do Krakowa,a jak trzeba podwiezc psa to nie mozna nikogo znalezc:roll:
Zeby nas tu było wiecej w tym Zamosciu:roll:
Tak zastanawiam sie ze moze napisać do kogos z Lublina z dogo, moze z Lublina cos by ruszyło...

Posted

Wczoraj nie byłam, ale dzwoniłam; skajek nadal jest sam w kojcu.
Z transportem zadnych nowych wiesci, a ja nie moge jechac z nim do Krakowa.
Mozemy podrzucic skajka gdzes blizej.

Posted

mozecie zabrac skajka ze schronu, na 95% bedzie w przyszly piatek transport z Zamoscia, odbiorą spod podanego adresu, tylko musicie skombinowac transporter, ktory potem Wam się odesle.
Wiadomość potwierdze na 100% w poniedzialek. Transport bedzie platny ale moze nieduzo bo to znajomi, zobacze w poniedz.
Prosze myslec.;)

Posted

Od nas sunia ma mieć domek w Krakowie...ale nie wiem czy udaloby się to jakos zgrać, coby ktoś dowiozl chociaz skaya do Kielc, a potem oba by pojechaly do Krakowa... w razie co - pytajcie erkę - ona będzie wiedziala kiedy mala jedzie

Posted

Coraz bliżej jest domek dla psiulka. Oby wszystko się udało.
Mam wrażenie, że Dorothy ma na niego "chrapkę" i to nie będzie DT tylko DS?:lol:

Posted

Marty TZ i mój TZ wyciągnęli dzisiaj suńkę ze schronu (okazało się, że piesek jest suńką) . W tej chwili jest już obstrzyżona , wykąpana i odpchlona. Do strzyżenia na wszelki wypadek założyliśmy jej kaganiec, bo wiadomo , że wystraszony pies różnie może zareagować. Okazało się jednak , że ta profilaktyka była zbyteczna, bo suńka była tak szczęśliwa, że coś się wokół niej dzieje, że zasnęła w czasie strzyżenia. Wydaje mi się, że ta psica bardzo długo musiała być bezdomna. Jest nieufna i nie reaguje na przywoływanie, ale nie ma w niej deka agresji. Bardzo uważnie nam się przygląda, jest bardzo ciekawska i nawet chodzi za nami. Bez problemu daje się głaskać, ale robi przy tym takie wielkie , przerażone oczy. Myślę, że teraz każdy dzień będzie pracował na jej korzyść.

Posted

no ciesze sie ze sie oderwaliscie na chwile od wycinania koltunów:evil_lol:
wiec wlasnie suczek okazal sie byc suczka:lol:
i to milutka
dlatego SERDECZNE UCALOWANIA DLA WAS ze ja wycigneliscie :calus:

Posted

Dorothy napisał(a):
te kłaki chyba są nie do uratowania....

Tych kłaków już nie ma ! :evil_lol: Jutro wstawię zdjęcia suńki w nowej fryzurze, to jej nie poznacie ! :diabloti:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
kochani...a jak ta sunka sie zachowuje w stosunku do innych psiakow?

Z innymi psiakami nie miała kontaktu, dzisiaj i tak miała dużo wrażeń, a teraz śpi

Posted

:multi: Dobrze ze pierwszy krok zrobiony. Nic nie pisalam rano, bo nie wiedzialam jak to bedzie z zabraniem piesia (bo cały czas myslelismy ze to pies:evil_lol:)
A teraz dziewczyna jest juz w bardzo dobrych rękach Asi i Romka, bezpieczna i bedzie juz tylko lepiej.
To bedzie chyba jej pierwsza spokojna noc od bardzo dawna.
Bardzo sie ciesze ze sie udało:multi: