Czaka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Tak Bajeczka wybierała się wczoraj w drogę Quote
sacred PIRANHA Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 ciesze sie, ze Bajka zaczela nowe zycie... Quote
Tola Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 :multi:Wszyscy sie cieszymy. Bajka miała troszkę niepewną minkę przed tą podróżą, za duzo działo się w życiu tej suni przez ostatni czas... Wszysto bedzie dobrze. Mam nadzieję, ze bedziemy mieć wieści z nowego domciu. Quote
Czaka Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 martaa2 napisał(a):Mam nadzieję, ze bedziemy mieć wieści z nowego domciu. Też mam taką nadzieję :cool3: Quote
Czaka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dostałam wiadomość i zdjęcia od nowej Pani Bajki! Suńka ma się wspaniale i dzisiaj wybiera się do weta. Quote
Czaka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Od razu widać , że Bajeczka jest szczęśliwa.:loveu: Bardzo , bardzo dziękujemy! :lol: Quote
Dorothy Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 jaka szczęśliwa!! piękny widok!!!:loveu: Quote
Tola Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 :multi: Co ja widzę:-o Czy to ta nasza smutna zamojska Bajka?:-o Przeciez to radosna, szczęsliwa sunia. Dziekuję wszystkim, którzy przyczynili sie do tego szczęscia:loveu: Quote
Dorothy Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 ja tez :calus: a najwieksze podziekowania naleza sie Marcie i Romkom-Zamość :Rose::Rose::Rose: Quote
baffi2 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 jejoo!:multi: gratulacje!:loveu::loveu: Quote
bajadera Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ja tam widzę, że ma jeszcze szkota i westa do towarzystwa. A może by się nowa pani Bajki objawiła tutaj ? Quote
Dorothy Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 poprosze Pauline zeby zajrzala :-) jestem z nią w kontakcie D Quote
Czaka Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 A ja dostałam wiadomość od nowej Pani Bajki. Baja jest już po wizycie u "rodzinnego" weta. Sunia jest w dobrej formie, ale ma najprawdopobniej skrzywienie kregosługa w odcinku lędziowym. Później mają zrobić prześwietlenie,jak już sunia się zaklimatyzuje. Nie do końca opiera się na tylniej lewej nóżce, noga jest zdrowa sama w sobie i to może być efektem tego, że sunia miala sierść poplątaną i inaczej przyzwyczaiła się chodzić. Dlatego mają czekać i za miesiąc zobaczyć. Za miesiąc też weta zbada jej serduszko jeszcze raz, bo miała jakieś szmery,ale to znowu może przejść. Poza tym wszystko jest OK. Dostala szczepienia i czekają aż jej sierść odrośnie, żeby zobaczyć jak wyglada. Wet mówi,że Baja jest za dluuuga na skye terriera.....:evil_lol: Quote
Recommended Posts