Tola Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 W zamojskim schronisku jest skye terrier. Pies jest w złym stanie, wychudzony, przestraszony, z bardzo zaniedbaną sierscią. Idzie zima... Czy ktos moze pomóc? Quote
Tola Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 BIANKA1 napisał(a):Biedaczek , może się zgubił ? Moze, ale nikt go nie szukał. Został przywieziony ze Stalowej Woli. Musiał bardzo długo błąkac się:-( Quote
terra Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 O matko! Nic nie wiadomo jaki jest do psów, suk i kotów? Quote
Tola Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Nic wiecej nie wiem:roll: Wyglada bardzo zle:-( Pies jest od niedawna i pracownik nie moze nic wiecej powiedziec. Quote
Czaka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Jest śliczny i bardzo przypomina mojego Ciapka! Quote
andzia69 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 a czy to nie ten sky, ktorego z pseudohodowli zabrano razem s tosa, bullką i DA i jeszcze jednym sky???????? one chyba byly wlasnie do Zamościa zawiezione.... Quote
Tola Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 To nie ten pies; tamten mieszka w Chełmie i ma sie bardzo dobrze, a sunia nie żyje. To nowy porzucony pies. Quote
Tundra Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Jak to mozliwe- ze Stalowej Woli???? To szmat drogi:crazyeye: Jaki zasieg ma schronisko w Zamosciu? Quote
Dorothy Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 śliczny, zawsze o takim marzyłam....:-( jak można wyrzucić takiego pluszaka.... czy wiadomo coś w jakim mniej więcej jest wieku? Quote
malagos Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 terra napisał(a):Pomyśłałam o tymczasie, ale... ....? Może jednak...On w tym kojcu umrze :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ...psiak jest bardzo przestraszony...siersc ma w fatalnym stanie po prostu... co do zachowania...to podczas mojej wizyty w schronie chodzily kolo jego klatki male szczeniaczki i jakis starszy luzem biegajacy piesek (szczeniaczki byly takie malusie ze wyszly przez kraty w siatce a piesek zrobil podkop)...z jego strony zadnej reakcji...ale mozliwe ze to kwestia stresu... Quote
Edi100 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Bosz... Piękny i takie zabiedzony:placz: Dlaczego ludzie są tak okrutni?:angryy:Nigdy tego nie pojmę:placz: Quote
sacred PIRANHA Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Martus...a to piesek czy suczka??? Quote
robkowa Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 na Dogo znalazłam jedno forum terierów szkockich: http://www.forumterieryblackandwhite.fora.pl/ ale to jest chyba tylko dla psów rasowych z rodowodem z tego co przeglądałam może ktoś zna inne strony gdzie są też psy w tym typie? Quote
terra Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Mam w domu trzy suki, psa i dwa koty. Jeśli się zdecyduję, chciałabym wiedzieć na co się porywam. Czy jest możliwość sprawdzenia jak reaguje na wyżej wymienione istnienia? Quote
Tola Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Niki-lidka napisał(a):Martus...a to piesek czy suczka??? Pracownik mówi, ze piesek. Na razie jest sam w kojcu. Co do sprawdzenia jak reaguje na koty i psy to mozliwosc jest, bo w schronisku sa koty, ale z doswiadczenia wiem, ze tak zestresowane stworzenie nie bedzie reagowało na nic po wyprowadzeniu z kojca, a prawdziwa nature moze pokazać jak dojdzie do siebie i poczuje sie bezpiecznie. Sama nie bardzo orientuje sie w charakterze tej rasy. Moge podjechac i spróbwac wyprowadzic malucha. Zobaczymy. Zawsze to wiecej mozna poobserwowac, jak psiak pospaceruje sobie. Quote
Tola Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Piesek został przywieziony w bardzo złym stanie, na głowie i z tyłu ma jeden wielki kołtun:-( Quote
agusiazet Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ja mogłabym przytulić, ale tylko suczkę:( Quote
terra Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 martaa2, proszę sprawdź, jeśłi możesz, jak piesek reaguje na inne pieski i koty. Quote
Recommended Posts