Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

24.10.2007r. do radomskiego schroniska trafil 2/3 miesieczny szczenior. Piesek to mała kulka z odbarwionym noskiem 'ala' krówka :). Kuleje troszke na przednia lewa łapke, podejrzewalismy ze to jakis pourazowy efekt, a jak sie okazalo to zwyrodnienie wynikajace z niedoboru roznych witamin. Psiak dostal dzis zastrzyki i bierze w tym momencie tabletki uzupelniajace braki. Istnieje wielkie prawdopodobienstwo, że przestanie kicać na ta łapeczke jak tylko struktura kostna ulegnie poprawie.Mały ma starszny apetyt, pochlania wrecz jedzenie. Najwyrazniej brakowalo mu swojego czasu posiłkow.Kto wie czy nie byl najmniejszy z calego miotu i dostawalo mu sie conajwyzej oblizanie cycka matczynego ;). Uwielbia sie przytulac, jest typem małego pieszczoszka.Nie sposób sie mu oprzeć, tym bardziej ze jego siersc przypomina puszek, jest mila i cieplutka :).Najchetniej lezalby ciagle na pleckach i nadstawial do glaskania brzuszek!:)
Joker (takie imie dostal bo wyglada jakby sie u ciagle usmiechal ;)) przebywa na tymczasie u mnie...
Potrzebny domek na stale, ino chyżo!

e-mail: panistanislawa@gmail.com
kom:501-120-766
gg:2797591

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='gallegro']Przepraszam za zwłokę... obowiązki służbowe :razz:.
Joker szuka kochającego ludzia na Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=263200604

>Pani Stasiu, posiłkowałem się Twoim tekstem z pierwszego wpisu i pozwoliłem sobie podać kontakt do Ciebie.
Dzięki, dzięki, dzięki....:calus: , w końcu tupniesz nogą i .....dość:mad:. Ale to nie my wystawiamy się:evil_lol: na allegro. Joker nie powinien długo czekac na domek jest słodki, jak z pocztówki.

Posted

how how, tu joker:)
Bylem dzis na super spacerze nieopodal mojego domku tymczasowego:)
Jesień to fajna pora roku, na ziemi lezy mnostwo lisci, uwielbiam po nich biegac,skakac i kłaść sie gdy jestem nieco zmeczony . Pozatym jak wieje wiaterek to liscie fruwaja, wtedy to dopiero mam frajde how,how!Jest tak kolorowo- jednym slowem zyc nie umierac :):):):).
Natalia mówi ,ze jestem tak szybkim pieskiem ze nawet aparat nie moze mnie uchwycic...Stad tez na niektórych zdjeciach jestem nieco rozmazany ;)

Posted

[quote name='pani_stanislawa']Hauuuu ! pamietacie mnie jeszcze ?

P. Stanisławo... litości :razz:.
Co wpis to nowe fotki... i znowu nie mogę się powstrzymać przed dodaniem kolejnych zdjęć do aukcji tego słodziaka ;).
Powyższa będzie jak znalazł na miniaturkę, w szeroko pojętych celach marketingowych :lol:.

Posted

Aukcja Jokera ma dużą widownię i 3 osoby obserwujące. W związku z tym postanowiłem nie zmieniać miniaturki, która jest wyrazista i oddaje urok tego brzdąca. Wspomniane wcześniej zdjątko, umieściłem w opisie aukcji na honorowym miejscu...
Oby to zaowocowało super domkiem dla tego pięknisia ;).