Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 510
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ulka18 - proszę pamiętaj o naszej "umowie" co do następnej aukcji :)

Nikt nie mówił, że będzie łatwo, ale my się też tak łatwo nie poddamy :cool1:

Dwie kochane psinki czekają na swoją szansę.

Posted

Wachuro, w moim podpisie jest aktualny link do aukcji Joyki - proszę o podmiankę na pierwszej stronie.

Cały czas trzymamy kciuki za sunieczki!!!

Posted

Zrobione :-)
Do skutku.

A w ostatnim numerze "Mojego psa" widziałam ogłoszenia takich bezdomniaków - nota bene jest tam mój Cyprysek.

Może wystawimy tam Bunię i Joykę? Tylko jak to się robi? Pewnie jakoś przez stronę www.
Pomyślę w weekend.

Posted

Dostałam dzisiaj wiadomość tej treści:

witam.
Chciałabym spytać o tę suczkę Bunię...Czy znalazła już swój dom.ja mam 3 psy i przygarnełam suczke...wiec na wiecej psów nie moge pozwolic.
Prosze o odpowiedz

Odpowiedziałam, że niestety Bunia domu nie ma. A jeśliby ta osoba znała kogoś, kto zechciałby Bunię przygarnąć, to proszę o odpowiedź.

Posted

Hm, trudno robić sobie wielkie nadzieje po takim mailu, ale może rzeczywiście ta osoba zna kogoś, kto mógłby Bunieczkę wziąć :-(

Bunia i Joyka cały czas szukają domków!!

Posted

Ulka18, bardzo proszę o wystawienie jeszcze raz Joyeczki na aukcji wyróżnionej - koszty zgodnie z umową ponoszę ja, więc proszę wreszcie o ten nr rachunku ;).

Kochane suńki wciąż szukają domków!!

Posted

W końcu na pewno się uda.

Wachuro, z tego co czytałam, to Ty pochodzisz z Mielca, czy może przypadkowo będziesz na święta w tamtej okolicy - tzn. również w odwiedzinach u suniek?

Posted

Chyba faktycznie tym razem wybieramy się do Mielca na święta. Strasznie dawno nie byłam - ostatnio Mielec przyjeżdża do mnie.
Pewnie też odwiedzę schronisko, chociaż bardzo to za każdym razem przeżywam i szczerze powiedziawszy, staram się unikać. Podzieliłyśmy się zadaniami z moją mamą - ja opłacam opiekę mojego i jej psiaka, a ona co jakiś czas odwiedza schronisko i zawozi różne rzeczy.

Posted

To może Wachurko, ja bym Ci przkazałam też jakieś rzeczy dla psinek (typu wędzone uszy czy inne przysmaki)? Ty jesteś z Warszawy, może pracujesz gdzieś w centrum (ja na pl. Bankowym) i mogłybyśmy się spotkać?