Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moze napiszcie w allegro, ze bedzie wydana po strylizacji?
to zniecheci pseudo hodowcow.

a czy sunia mieszkala w domu?czy w budzie?
jezeli w domu to do budy sie nie nadaje, bo nie ma wystrczajacej ilosci poszerstka na zime.

Posted

Wczoraj był pan zobaczyć sunie-bardzo się spodobała-to ten dom z budą.Ma przyjechać jeszcze,żeby Saba go poznała i za kolejnym razem ma ją już zabrać.Co do sterylki wie,że nie było,ale się nie zaoferował...

Posted

Ja miałabym dla niej domek w Radomsku.Mieszkałaby z rodziną z dziećmi, na wsi, blisko lasu.Byłaby czasem w kojcu czasem w domu.Wedle uznania pieska.Duży teren do wybiegania i wielka miłość.

Państwo stracili swoją sunie już jakiś czas temu i teraz szukają.Mieli wziąć z mojego schroniska sunie,ale właściciel zabrał ją.Oczywiście byli poinformowani o tym, że sunia będzie wysterylizowana.Ta nie jest,ale myślę, że państwo zdołaliby to zrobić,a na pewno dorzucić się do tego.

Nie znam ich osobiście, nawiązałam kontakt jakieś 1,5 miesiąca temu do 2 miesięcy.

To mój nr gg 1788222.

Posted

I nie dawajcie jej nie budy...Zastanówcie sie dobrze.Mój "domek" zaprasza do siebie i na odwiedziny.To naprawde dobrzy ludzie, szkoda żeby ona trafiła w nieodpowiednie ręce.

Jak już mówiłam napisała do mnie osoba ze Sczecina albo Warszawy i mówiła, że już nie potrzebuje psiaka,bo już ma i wszystkie moje zabiegi,by Owczarki nie były stosowane do rozmnażania poszły na marne.

Mareznka...prosze o kontakt.

Posted

[quote name='Alicja']Dziewczyny ....domek oferowany przez Justynę wydaje mi się pewniejszy...no ale wasza decyzja...

On jest pewniejszy,ale problem jeden jest...

Suczka miałaby jak najlepsze warunki- spanie w domu, wedle uznania w kojcu, duzy ogród do wybiegania, dzieci i najważniejsze miłość.

Pani chętnie pojechałaby po właścicielke i przywiozła do siebie, pokazałaby wszystko.

Problem w tym, że nie stać jej na razie na sterylke całą, bo dziecko zachorowało i wydała pieniądze na leki.Dorzuciłaby sie.Ja wystawiłabym allegro i na pewno zebrałaby sie odpowiednia suma.

Ona zaprasza wszystkich do siebie.

Ja nie nalegam, boje sie tylko że ona trafi do pseudohodowcy.

Posted

Justyna jestem za.
Co do sprawdzenia domku u pana to on wczoraj dzwonił nie miałam kiedy go sprawdzać i prosiłam Wiolę by z nim porozmawiała ale sie nie umawiała na oddanie psa bo napewno cos lepszego tafimy...

Posted

Dziewczyny, na sterylkę da się uzbierać na dogo. Przecież tysiąc razy już tak robiliśmy. W Radomsku jest mosii, może ma jakiegoś dobrego weta, który by zrobił sterylkę taniej. Mnie też się wydaje, że domek w Radomsku dla niej lepszy.