Marzena&Gusti Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Szukam na szybko domku dla 2 letniej suni .Saba wychowana z dziećmi , łagodna , świetnie pilnujaca domostwa.Domek potrzebny na już ponieważ państwo wyjeżdżają , a rodzina która obiecała opiekę nad psiakiem odmówiła w ostatnim momencie.Do wyjazdu państwa zostało 6 dni ....pomóżcie bo nie wiem co bedzie potem.... Quote
Folen Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Śliczna sunka.. Takie roześmiane ma oczy.. Quote
Marzena&Gusti Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Oby szybko znalazła nowy domek... Quote
beka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Jest piekna, trzebaby ja ciachnąć żeby nie trafiła w łapy jakis rozmnażaczy... Czasu niewiele, ale mam ogłoszenia o "moim owczarku, będę o niej pamietać.. Z kim można o niej rozmawiać?? tel? Quote
Marzena&Gusti Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Mamy wiecej czasu!Do 14 listopada...Wierzę w to,że do tego czasu znajdziemy super domek! Quote
tygra Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 hopaj do góry ja dodam od siebie że sunia koniecznie do sterylizacji, ale to raczej w nowym lub tymczasowym domu, już raz miała młode Quote
mimoza Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Napiszcie coś więcej o niej, jak z innymi psami, kotami? Rozumiem, że sunia mieszkała na posesji, bo w Wawrze? I czy ma komplet szczepień? Czy jest zdrowa? Quote
Marzena&Gusti Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 A więc koty na podwórku "zalizuje",z psami też raczej dobrze:)Mieszka na posesji,zaszczepiona i zdrowa:)A co do sterylizacji niestety obecny właściciel nie ma pieniążków:( Quote
Wilejkaros Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Piękna sunia. Myślę, że na Gocławiu (blisko Wawra) można próbować o zniżce na sterylkę pogadać. Do góry! Na pewno domek znajdzie! Quote
Marzena&Gusti Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Hop hop.......Gdzie jest domek dla ślicznotki?? Quote
Alicja Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Domeczek potrzebny .......................... Quote
Marzena&Gusti Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Sterylizacja niestety narazie nierealna-brak funduszy:( Quote
Tigraa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 dziewczyny koniecznie wystawcie ją na Allegro. Szkoda pisania, bo tu wszyscy zapsieni, ale Allegro pomoże. I trzeba zrobić zrzutkę na sterylkę przed wydaniem jej do nowego domu. Marzena, napisz w tytule, ze prosimy o Allegro i zrzutkę na sterylkę na już. Quote
Marzena&Gusti Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Wiem,że Beka zaoferowała się bezpośrednio właścicielce,że zrobi allegro.Co do sterylki wątpie czy damy radę uzbierać:(Tyle innych psiaków ma poważne operacje... Quote
jusstyna85 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Uważajcie na pseudohodowców...dzisiaj napisała do mnie pewna Pani pytając o innego psa,powiedziała że zastanawia sie nad tym, bo jest niewysterylizowana. Quote
Recommended Posts