ATLANTYDA Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]helloł...jak zdróweczko chłopaczków :razz::razz:[/FONT] Heelloo :lol: Zdróweczko OK humorek dopisuje ,psocą i rozrabiają za 5-ciu. Bonową łapą to bardziej ja się przejęłam niż on sam:razz:. Ciapek od dziś przechodzi na dietkę ,bo ostatnio trochę przytył , czemu się nie dziwię bo to chodzący przewód pokarmowy :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Heelloo :lol: Zdróweczko OK humorek dopisuje ,psocą i rozrabiają za 5-ciu. Bonową łapą to bardziej ja się przejęłam niż on sam:razz:. Ciapek od dziś przechodzi na dietkę ,bo ostatnio trochę przytył , czemu się nie dziwię bo to chodzący przewód pokarmowy :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial] czyli potrafiłby jeść na okrągło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial] czyli potrafiłby jeść na okrągło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Tia moja siostra mówi ze on jest ciągle głodny bo mały ,co zje to zaraz odda i znowu jeść mu się chce :diabloti::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Co tam u Was ciekawego? :cool3: Czekamy na fotaski. :multi: Quote
ATLANTYDA Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Co tam u Was ciekawego? :cool3: Czekamy na fotaski. :multi: Berek, dzięki za odwiedziny :multi: U nas pomalutku do przodu ,fotek nowych brak:oops: z powodów czasowych ,ale nadrobimy;) Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Tia moja siostra mówi ze on jest ciągle głodny bo mały ,co zje to zaraz odda i znowu jeść mu się chce :diabloti::evil_lol: [FONT=Arial]trzeba chłopakowi na święta zafundować taczuszkę :evil_lol::evil_lol: Buziaki dla Twojego stadka ludziowo-psiowego :multi: [/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]trzeba chłopakowi na święta zafundować taczuszkę :evil_lol::evil_lol: Buziaki dla Twojego stadka ludziowo-psiowego :multi: [/FONT] Dzięki za buziaki :lol:. Taczuszkę ,wannę albo tira :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ,gorzej jak pęknie głodomorek Quote
Alicja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Dzięki za buziaki :lol:. Taczuszkę ,wannę albo tira :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ,gorzej jak pęknie głodomorek [FONT=Arial]:hmmmm: to może sznureczek i jak balonik będzie :evil_lol:[/FONT] Quote
ewatr Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Berek, dzięki za odwiedziny :multi: U nas pomalutku do przodu ,fotek nowych brak:oops: z powodów czasowych ,ale nadrobimy;) Obiecanki cacanki :eviltong:;) gdzie nowe foty ????:loveu: Quote
ATLANTYDA Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 ewatr napisał(a):Obiecanki cacanki :eviltong:;) gdzie nowe foty ????:loveu: Trochę mało czasu ostatnio :roll: Quote
Asia & Ginger Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ale ja się już stęskniłam za Twoimi przystojniakami... :placz: Quote
ATLANTYDA Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Ale ja się już stęskniłam za Twoimi przystojniakami... :placz: Jutro jestem w domu ,jak nie wciągnie mnie czarna dziura porządków postaram się pstryknąć jakieś fotki i wrzucić ;). Quote
Asia & Ginger Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Jutro jestem w domu ,jak nie wciągnie mnie czarna dziura porządków postaram się pstryknąć jakieś fotki i wrzucić ;). No to się cieszę, że jest nadzieja. :multi: Quote
ariss Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Jutro jestem w domu ,jak nie wciągnie mnie czarna dziura porządków postaram się pstryknąć jakieś fotki i wrzucić ;). i ja też czekam:razz::diabloti::loveu: Quote
ewatr Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Cioteczko nie daj sie czarnej dziurze ;) lepiej obfoc czarne psy :loveu: Quote
ATLANTYDA Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Ładujemy akumulatorki do aparatu :diabloti: Quote
ewatr Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Ładujemy akumulatorki do aparatu :diabloti: Dłuuuuuuuuuugo ładujecie Quote
Alicja Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 oj długo się ładują .......długo ....:evil_lol::evil_lol: widziałam allegro z twojego opisu .....załamka:shake: Quote
Asia & Ginger Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Coś się chyba baterie przegrzały od tego ładowania. :roll: :evil_lol: ;) Quote
ATLANTYDA Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Wielkie przepraszam :oops::oops::oops:za brak fotek ale u nas ostatnio kiepsko z czasem :roll::roll::roll:,jutro znowu mykam na cały dzień do pracy ,pewnie wieczorkiem zajrzę na dogo ale fotek to już nie mam sił wstawiać . Nie obiecuję że będą bo potem mi gupio jak nie dam . Jak idę z dwoma psami na spacer to już ręki brak na aparat i pstrtykanie. Dziękuję że o nas pamiętacie Quote
ATLANTYDA Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Cały świat się w radość stroi w dzień narodzin Chrystusowych. Ślę więc życzenia serdeczne, zawsze świeże choć odwieczne: zdrowia, szczęścia i wesela niechaj Dziecina Wam udziela. Quote
ewatr Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Przyszliśmy z zyczeniami od Armaniego :loveu: Quote
ATLANTYDA Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 Pani robiła ciasto trzeba było sprawdzić Co on ma na nosie Dobre :eviltong: Quote
Recommended Posts