ATLANTYDA Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 ewatr napisał(a):Ciekawe czy sie jeszcze złaapie na 100 strone :eviltong: znajac moje szczescie to chyba nie ;) ale gratulacje i mizianko dla Czarnuchów :loveu: Spokojnie u nas nie ma tłumów odwiedzających to też nie nagadane :cool3: Dziękujemy Czarnuchy wymiziane :lol: Quote
Alicja Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 narowisty mopsik :razz::razz:.... no cóż czasem najlepiej zgrane rodzeństwo się pokłóci ;) Ozzy dziś szalał z 3 miesięcznym goldenkiem o imieniu Czwartek Quote
ATLANTYDA Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja']narowisty mopsik :razz::razz:.... no cóż czasem najlepiej zgrane rodzeństwo się pokłóci ;) Ozzy dziś szalał z 3 miesięcznym goldenkiem o imieniu Czwartek Dziś sobie leżą na jednym posłanku i demolują gumową kość, pełna zgoda :evil_lol::evil_lol:. Fajne imię ,Bono ostatnio mało spotyka kumpli do zabawy i widzę że mu tego brakuje :roll: Quote
Alicja Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Dziś sobie leżą na jednym posłanku i demolują gumową kość, pełna zgoda :evil_lol::evil_lol:. Fajne imię ,Bono ostatnio mało spotyka kumpli do zabawy i widzę że mu tego brakuje :roll: u nas też sporadycznie uda się kogoś spotkać ... pogoda nie sprzyja spacerkom ... Quote
ATLANTYDA Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Alicja']u nas też sporadycznie uda się kogoś spotkać ... pogoda nie sprzyja spacerkom ... Ja już pracuje i jakoś się mijamy ze znajomymi psiakami :cool1: Quote
Luzia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Witamy się :multi: Nic się Bono nie zmienił dalej jest taki piękny jak był :loveu::loveu: Quote
ATLANTYDA Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Witamy się :multi: Nic się Bono nie zmienił dalej jest taki piękny jak był :loveu::loveu: Witanko :multi::multi: Nic ,a nic jaki piękny taki szalony :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 -Właśnie rozwiodłam się z mężem . -Czemu ? -Mieliśmy nieporozumienia na tle religijnym . -??? -Uważał ,że jest Bogiem . :cool1::diabloti: -Dlaczego mężczyzna jest jak dyplom magisterski ? -Tracisz wiele czasu żeby go zdobyć, a potem okazuje się,że do niczego nie jest ci potrzebny . Quote
ATLANTYDA Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Garfield I wakacyjny lokator na gapę :p Quote
ATLANTYDA Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 I nasze czarnuchy w wersji BlinG BlinG Quote
Luzia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 o kurczak ale ze mnie gapa :oops: dopiero zauważyłam że Wam się rodzinka powiększyła :razz: http://images29.fotosik.pl/279/02f8bdb316006a18med.jpg :loveu::loveu: Quote
Tepes Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ojojo jak słodko się wylegują:loveu: A razem jak słodko:loveu: Oooooo jakie dredy fajne!!!!!!!!!:) Quote
ATLANTYDA Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Luzia&Funia']o kurczak ale ze mnie gapa :oops: dopiero zauważyłam że Wam się rodzinka powiększyła :razz: http://images29.fotosik.pl/279/02f8bdb316006a18med.jpg :loveu::loveu: A no tak trochę :evil_lol: [quote name='Acctiually']Ojojo jak słodko się wylegują:loveu: A razem jak słodko:loveu: Oooooo jakie dredy fajne!!!!!!!!!:) Dzięki ;) Quote
clockwork Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 :crazyeye::crazyeye: chyba nie jestem w temacie..... wybacz ...:modla: co to za zwierza sie tu pojawiły??? :crazyeye::crazyeye: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 http://images31.fotosik.pl/370/483d2f5bf517009fmed.jpg jakie niewiniątko :loveu: Czy koczambry też z Wami mieszkają ?? Quote
ATLANTYDA Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye: chyba nie jestem w temacie..... wybacz ...:modla: co to za zwierza sie tu pojawiły??? :crazyeye::crazyeye: Nowy zwierz to mopsio inne tylko na gościnnych występach :lol: [quote name='Alicja']http://images31.fotosik.pl/370/483d2f5bf517009fmed.jpg jakie niewiniątko :loveu: Czy koczambry też z Wami mieszkają ?? Koczambry dotrzymywały nam towarzystwa w czasie urlopu lokalni tubylcy :evil_lol:. Quote
Luzia Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Czyli nie tylko ja nie w temacie :siara: A mogę wiedzieć skąd ta piękność u Ciebie zagościła? :razz: Quote
ATLANTYDA Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Czyli nie tylko ja nie w temacie :siara: A mogę wiedzieć skąd ta piękność u Ciebie zagościła? :razz: Mopsi to tymczasowicz ,no i wziął nas na swoje słodkie minki ,całuski i ogólnie urok osobisty :cool3::cool3::cool3: .Tym sposobem z tymczasowicza zrobił się rezydent ;). Quote
Recommended Posts