Alicja Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='ATLANTYDA']http://images24.fotosik.pl/253/72851eae38de5fc8med.jpg Nasz tymczasek mopsio Ciapek zostaje u nas na stałe :lol: :multi::multi::multi:wiedziałam ze tak się to skończy :loveu::loveu: Quote
ATLANTYDA Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi:wiedziałam ze tak się to skończy :loveu::loveu: To super piesek :lol:miałam pewne obawy:roll: na początku związane z nadmiernym temperamentem Bono , ale jest nie źle czasami trzeba Bono po prostu przywołać do porządku . Quote
ariss Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Gratuluje:multi::multi::multi:bardzo się cieszę:multi:a ciapek napewno jeszcze bardziej:loveu::razz: Quote
ATLANTYDA Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 gassira napisał(a):Gratuluje:multi::multi::multi:bardzo się cieszę:multi:a ciapek napewno jeszcze bardziej:loveu::razz: Dziękuję :lol: Właśnie pod moimi nogami trwają walki psów :diabloti: Quote
ewatr Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Widze Atlantydo , że Ty w odróżnieniu do mnie preferujesz czarne :eviltong: i błyszczące ;)........... pozdrawiamy i gratulujemy nowego domownika :loveu: Quote
ATLANTYDA Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='ewatr']Widze Atlantydo , że Ty w odróżnieniu do mnie preferujesz czarne :eviltong: i błyszczące ;)........... pozdrawiamy i gratulujemy nowego domownika :loveu: Czarne błyszczące i pomarszczone :evil_lol:. Dzięki :lol: [quote name='Acctiually']To super że zostaje z Wami:loveu::multi: Też się cieszymy ;) Quote
Asia & Ginger Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Nasz tymczasek mopsio Ciapek zostaje u nas na stałe :lol: Gratuluję decyzji i nowego domownika. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ATLANTYDA Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Gratuluję decyzji i nowego domownika. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Dzię:lol:ki Quote
ATLANTYDA Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=Z018jgeYLjw Się uśmiałam :lol::lol::lol: Quote
Mona4 Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Witam po urlopowo:lol: Kurcze ale tu super wiadomosci uciebie:multi: a filmik super:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziewczyny moze macie gdzies wolny tymczas Quote
ewatr Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Jak tam po wakacjach ? Czarnuchy maja nowe zdjecia? Quote
ATLANTYDA Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Mona4 napisał(a):Witam po urlopowo:lol: Kurcze ale tu super wiadomosci uciebie:multi: a filmik super:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziewczyny moze macie gdzies wolny tymczas Witanko :lol: mu też po urlopie fajnie było ale się skończyło Dzięki Niestety nie :shake: ewatr napisał(a):Jak tam po wakacjach ? Czarnuchy maja nowe zdjecia? Witaj :lol: Po wakacjach smutno ,że tak szybko minęły :placz: Choć pogoda była u nas dziś piękna istnie letnia . Czarnuszki niestety nie maja nowych fotek jak czas pozwoli nadrobimy zaległości . Na razie było radosne i szalone powitanie :cool3: Quote
ATLANTYDA Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 Bonowo Ciapkowo Obrażony Bonuś Quote
Pestka Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Super :multi: Bonuś widze oburzony :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 :loveu::loveu::loveu:jakie kochaniuchne chłopaki i jak pasują do siebie:loveu: Quote
ATLANTYDA Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Kinguska']Super :multi: Bonuś widze oburzony :evil_lol: Zazdrośni to on chciał na kolana :cool3: [quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:jakie kochaniuchne chłopaki i jak pasują do siebie:loveu: Tak faceci w czerni Quote
Asia & Ginger Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 http://images27.fotosik.pl/275/00522e8dc4e574famed.jpg A mnie to na kolanka nie wzięła. :shake: :obrazic: :evil_lol: Quote
ATLANTYDA Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Asia & Ginger napisał(a):http://images27.fotosik.pl/275/00522e8dc4e574famed.jpg A mnie to na kolanka nie wzięła. :shake: :obrazic: :evil_lol: Witaj:lol: Bono jak bym pozwoliła to wszedłby mi nawet na głowę dosłownie :razz::crazyeye: Quote
Asia & Ginger Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 A co ja tu widzę? To już 100 stronka! :multi: Gratuluję!!! :multi: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: Quote
ATLANTYDA Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A co ja tu widzę? To już 100 stronka! :multi: Gratuluję!!! :multi: :beerchug: :knajpa: :drink1: :drinking: :cunao: Dziękujemy :lol::lol: Nawet nie zauważyłam ,że to już setna stronka:oops: Quote
ariss Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 ślicznie razem wyglądacie:loveu:a jaka szcęśliwa czarna mordka:loveu: 2 troszke mniej:evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Dziękujemy :lol::lol: Nawet nie zauważyłam ,że to już setna stronka:oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wg moich ustawień 50 ta ;) witanko weekendowe :multi: Quote
ATLANTYDA Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 ariss napisał(a):ślicznie razem wyglądacie:loveu:a jaka szcęśliwa czarna mordka:loveu: 2 troszke mniej:evil_lol::diabloti: Niestety Bono zazdrośnik nie był zachwycony Alicja napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wg moich ustawień 50 ta ;) witanko weekendowe :multi: Hejjo Kto ma weekend ten ma ja jutro siedzę w pracy 12 godz ale ,niedziela w domku . Teraz gotuję zupkę na jutro ,placek ze śliwkami sam się piecze . Zaraz zmykamy na wieczorne sik ,a potem idę spać 100 i 50 to chyba już 150 :hmmmm::hmmmm::PROXY5:nie jestem dobra z matmy :cool1:. Dzisiaj była psia awantura :olympic::stupid:,pyskówka na serio ,o sznur do zabawy . Razem jedzą razem śpią ,nie wiem co w niego dziś wstąpiła mówię o mopsiku ,teraz się bawią .Bono w szoku my też :watpliwy::nonono2:. Chyba zmienimy imię z Ciapek na Ryszard Lwie Serce :evil_lol:,zadzior jeden Quote
ewatr Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Ciekawe czy sie jeszcze złaapie na 100 strone :eviltong: znajac moje szczescie to chyba nie ;) ale gratulacje i mizianko dla Czarnuchów :loveu: Quote
Recommended Posts