ATLANTYDA Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Ulka18 napisał(a):Bono musi byc dobrze odzywiony, bo by sie mu tak siersc nie blyszczala ;) No i czyscioch sie taki udal... :klacz: Moje dziewczynki to czasami sie tak potrafią ubrudzic, ale tez we dwie maja lepsze pomysly niz sama Kostaryka czy sama Casablanka :eviltong: Jak Bono wraca z spacerku w którym uczestniczy więcej psów to czasami zanim dojdziemy do domu to zmienia się z czarnego w szary ( udział w zabawach w błocie).Co do jedzenia na apetyt nie narzekamy ,ale nie jest też żebrzącym głodomorem ,jada raczej suchą karmę czasami coś gotowanego dla urozmaicenia .Ma za to problem z wypróżnieniem bez względu na to co jada jedna kupka dobra ,druga brzydka i tak na przemian .Czekamy teraz na wynik testu w kierunku lamblii.Zobaczymy co wyjdzie ,w zal .od wyniku jeszcze testy na enzymy trawienne. Mam nadzieję że bedzie OK ,bo na chorego to on nie wygląda.Własnie wrócił z godzinnego spaceru i dalej szaleje. Quote
Ulka18 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 A moze ma zwykle robale? Albo cos z trzustka/watroba? poczekajmy na wyniki, mozna watrobe podreperowac lekami i dalej normalnie podawac dobra karme. Moja starsza sunia ma problemy z kooponami, jesli tylko zmienie jej jedzenie. Wiec dostaje sucha karme Hills'a, od czasu do czasu wkroje jej tam kawaleczek ugotowanego mieska dla smaku. Ryz raczej jest niedozwolony, kasza rowniez.....Atlantydo, moze mamy takie wrazliwe zolądkowo pieski :roll: Quote
ATLANTYDA Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Próbowałam już różnych karm ale to chyba nie ma znaczenia ,dwa ,trzy razy jest ok a następny ble. Na gotowanym jedzonku to samo ,kaszy wcale bono nie dostaje dlatego że większość psów ją żle toleruje więc wole nie ryzykować.Teraz Bono dostaje Royala .Wyniki będą w środę na razie czekamy. A co do robaków to być może choć jest regularnie odrobaczany ,na pewno miał b. bogate życie wewnętrzne jak do nas trafił trzeba się było z nimi rozprawić:mad::evil_lol:no ale u szczeniaka to sie często zdarza. Quote
Ulka18 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Normalnie to az trudno uwierzyc, ze to szczeniak ze schroniska ;) Tak pieknie wyrosl :multi: Quote
ATLANTYDA Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='diabolus1']Jest prze- cu -dny !! i jak urósł od czasu gdy Go widziałam. Witam . Super że, nas w końcu odwiedziłaś :multi:,myśle ze w niedługim czasie zmontujesz galerie waszej DRAKI:evil_lol: póki co zapraszamy do nas .:lol: Quote
ATLANTYDA Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Ulka18 napisał(a):Normalnie to az trudno uwierzyc, ze to szczeniak ze schroniska ;) Tak pieknie wyrosl :multi: Urósł jak na przysłowiowych drożdżach ,choć myślałam że wyższy będzie ,przy okazji zmierzę Bono bo prawdę mówiąc to nie wiem ile ma cm w kłębie . Quote
ATLANTYDA Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Chciałam wczoraj jakiś filmik nagrać ze spaceru, ale cały dzień co chwile padało ,a poza tym to wczoraj nawet nie udało mi sie z psem wyjść bo panowie byli szybsi .Aż trudno uwierzyć ,:crazyeye:ale u nas jest losowanie kto idzie z psem bo wszyscy chętni :crazyeye::evil_lol: Quote
Luzia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ATLANTYDA napisał(a):Urósł jak na przysłowiowych drożdżach ,choć myślałam że wyższy będzie ,przy okazji zmierzę Bono bo prawdę mówiąc to nie wiem ile ma cm w kłębie . No i jak po mierzeniu?? :p ATLANTYDA napisał(a):Chciałam wczoraj jakiś filmik nagrać ze spaceru, ale cały dzień co chwile padało ,a poza tym to wczoraj nawet nie udało mi sie z psem wyjść bo panowie byli szybsi .Aż trudno uwierzyć ,:crazyeye:ale u nas jest losowanie kto idzie z psem bo wszyscy chętni :crazyeye::evil_lol: Jak pies należy do Ciebie to pobieraj za spacery opłaty :evil_lol: Quote
ewatr Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ATLANTYDA napisał(a): .Aż trudno uwierzyć ,:crazyeye:ale u nas jest losowanie kto idzie z psem bo wszyscy chętni :crazyeye::evil_lol: o rany to masz fajnie u mnie to tylko czasami tak sie garną do wyprowadzania bo czasem to nie ma komu psa wyprowadzic i pancia sie musi zlitowac nad biedaczkiem :evil_lol:;) Quote
Ulka18 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 ATLANTYDA napisał(a):Chciałam wczoraj jakiś filmik nagrać ze spaceru, ale cały dzień co chwile padało ,a poza tym to wczoraj nawet nie udało mi sie z psem wyjść bo panowie byli szybsi .Aż trudno uwierzyć ,:crazyeye:ale u nas jest losowanie kto idzie z psem bo wszyscy chętni :crazyeye::evil_lol: Ojoj, ale masz dobrze :p niewiele jest takich domow, zeby trzeba bylo sie zapisywac na spacery z psem :multi: Quote
ATLANTYDA Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 luzia napisał(a):No i jak po mierzeniu?? :p Jak pies należy do Ciebie to pobieraj za spacery opłaty :evil_lol: Chwilkę mnie nie było a tu tyle napisane:-o Pomiar wykonany jest 60cm wcale nie mało . Pies jest wspólny, a jak chcą chodzić to na zdrowie . I tak twierdzą że Bono lubi mnie najbardziej bo "WYCIąGNEłAM GO Z KRYMINAłU" tzn schroniska Quote
ATLANTYDA Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Całe szczęście bo jak by nie te spacerki to pewnie Bono by rozniósł mieszkanie z nudów:evil_lol: Quote
Mona4 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witamy milutko:Rose: Atlantydo ale masz boskich chlopakow:loveu::loveu: Quote
ATLANTYDA Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Mona4 napisał(a):Witamy milutko:Rose: Atlantydo ale masz boskich chlopakow:loveu::loveu: Witamy :lol::lol::lol: Tak ,u nas sami faceci nawet pies ,czuję sie zdominowana:mdleje::evil_lol:. Quote
Mona4 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Oj biedna kobieto,umnie zato babiniec:lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 U mnie też babiniec, tylko jeden facet w domu i 4 baby, łącznie z Ginger oczywiście. :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 U mnie tez babiniec, nasz 3 kobitki plus 2 suczki, do tego jeden facet i jeden kot Ryszard, ktory chodzi z nami na spacery i czuje sie prawie jak pies :evil_lol: Quote
Madzik93 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 U mnie tez babiniec (3 baby i 1 facet) Witamy pierwszy raz :) Widze ze jestes równiez z Bytomia. Moze jakis wspólny spacer z psiakami? :) Quote
ATLANTYDA Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Hej Hej :hand::hand::hand: U nas jest TZ(bardzo mi sie spodobało to określenie) Grzegorz, pierwsza tura dzieci Paweł14l,Bartek10l . Druga tura Michał 4li8mcy iJakub1,5 roku,no i oczywiście Bono ,ale jego nie trzeba przedstawiać a i Atlantyda tzn Ewa . Jak widać przewaga męska. Na tym koniec prezentacji .Czasami mam ochotę zwiać:scared:tylko czasami . Quote
ATLANTYDA Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Madzik93 napisał(a):U mnie tez babiniec (3 baby i 1 facet) Witamy pierwszy raz :) Widze ze jestes równiez z Bytomia. Moze jakis wspólny spacer z psiakami? :) Witamy:lol::lol::lol: Bardzo nam miło że nas odwiedziłaś:multi: ,spacerek jak najbardziej :p Quote
Madzik93 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='ATLANTYDA']Witamy:lol::lol::lol: Bardzo nam miło że nas odwiedziłaś:multi: ,spacerek jak najbardziej :p A z jakiej czesci Bytomia jestes? Jestem w wieku twojego najstarszego syna:oops: Quote
Madzik93 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='ATLANTYDA']Centrum Bytomia , Super, mam tam dobry dojazd, jestem z Karbia. Kiedy masz czas na spotkanie? :cool3: PS. Nie przeszkadza ci moj wiek?:oops: Quote
ATLANTYDA Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Jak nie będzie bardzo padać to można w sobotę albo w niedzielę się umówić . Tylko czy twoja psinka będzie sie chciała bawić z naszym Bono jest bardzo energiczny Wiek mi nie przeszkadza. Quote
Recommended Posts