Runa Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Malawaszka a kiedy będziesz miała tego drugiego psiaka? Ja to bym już mogla mieć tylko się rodziców boje :roll: choć już z nimi nie mieszkam człowiek do końca życia jest uzależniony od nich ehh konieć swiata. :wink: ale chyba postawimy ich przed faktem dokonanym np. " o kurcze ktoś nam pieska podrzucił " :) a z twoimi psiakami będzie dobrze może niepotrzebnie się martwisz. Quote
malawaszka Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 Nie no chyba się za szybko nie doczekacie. Bo olbrzyma będę miała dopiero w przyszłym roku jak skończymy budować dom. Bo na razie to w bloku nie ma mowy o drugim psie :cry: Po prostu teraz się orientuję jak dobrze przygotować mu grunt, żeby z olbrzyma nie wyszedł zaszczuty szczeniak :wink: Wolę się zorientować rok wczesniej niż potem źle postąpić w którymś momencie i zmarnować psa. A poza tym to niedawno odkryłam forum dogomanii i dopadła mnie prawdziwa dogomania i chcę już wszystko wiedzieć i być na wszystko przygotowaną. :fadein: Quote
Recommended Posts