Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzien dobry - ja to chyba mam nosa na dlugokudlate psy podobne do briardow!!!! Chcialm sie tylko przywitac i powitac Cie na dogo a tu taka niespodziewajka - mini - briardzik!

Posted

lenka_volontariuszka napisał(a):
Przepraszam:oops:
To się nie powtórzy :oops:

Nie ma zupełnie za co przepraszać ;) wstawiaj fotki i to jak najwięcej tyle że 5 sztuk w jednym poście , w przypadku fotek można wstawiać post pod postem - nikt nie będzie krzyczał :)

I napisz coś więcej o Misiaczku , fajny kudłaczek :loveu:

Posted

Misiu ma 13 latek.
Przygarnęłam go z ulicy(tzn. kupiłam za 5 zł od pijaka który wcale o niego nie dbał)dnia 16 października 1994 o 21:30. To była taka mała kudłata kuleczka :) Ale niestety był zapchlony i zagłodzony. Więc odrazy daliśmy mu jeść i na drugi dzień była kąpiel i wizyta u weterynarza. Nie wszyscy byli za tym aby posiadać psa, ale z czasem się przyzwyczaili :) Jeszcze jakieś informacje chcecie :)

Posted

O Misiu :loveu: a raczej Jerzy :loveu: słodkie fotki :loveu:
ale co taki krotki opis?? :mad: prosze tu napisać co Misiu lubi robić, a czego nie :D jakieś śmieszne i straszne :crazyeye: historie z jego życia :D
pozdrawiam i do zobaczenia :)

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
O Misiu :loveu: a raczej Jerzy :loveu: słodkie fotki :loveu:
ale co taki krotki opis?? :mad: prosze tu napisać co Misiu lubi robić, a czego nie :D jakieś śmieszne i straszne :crazyeye: historie z jego życia :D
pozdrawiam i do zobaczenia :)

oki więc Jerzyk lubi: szczekać na Kasię :eviltong: to moja kumpela, lubi się ze mną uczyć
(tzn. łazić mi po książkach jak się na łóżku uczę), chodzić na spacerki szczególnie na działkę, jeść i spać :)
Nie lubi : gdy przychodzi moja babcia lub wujek, nie lubi chodzić do weterynarza, nie lubi lata (bo mu wtedy gorąco :P)
A co do historyjek z jego zycia :
*śmieszne:Ksywkę "Jerzy" dostał po tym jak zjadł ze stołu 2 paczki ciastek Jerzyków, w 1997 roku na święta podprowadził cioci z kuchni kurczaka
*straszne : raczej takich nie było :P