sita Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Sluszna obrala ow Pani droge, choc rycerz przezywa trwoge, Psa chyba zdobyl podstepem, kierujac biegle swoim zastepem. Ow Pania rowniez chce widziec u siebie by oddac je wszytko co noca na niebie :) Quote
Hakita Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Na początek...:mdleje::oops: Mrówcia, jak widzisz mam DT...:diabloti: Quote
asiak Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 no tak...:angryy: to teraz ja już wiem dlaczego panienka Hakitka do pracy w południe przyjeżdża...:evil_lol: Quote
andzia69 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 sita napisał(a):Sluszna obrala ow Pani droge, choc rycerz przezywa trwoge, Psa chyba zdobyl podstepem, kierujac biegle swoim zastepem. Ow Pania rowniez chce widziec u siebie by oddac je wszytko co noca na niebie :) ożesz ty!!! to się nazywa "mocne wejscie!!!":lol: Quote
mrowa23 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ja tu tylko na sekunde bo namodemie siedze (takie wynalazki moi drodzy jeszcze dziala jak widac:diabloti:) czyli gdzie kiedy itd do dt? mogeinfomorac domek ze zabieram sunie? czy pan o nicku sita przemysla decyzje bo jak ja bede musiala znowu zabierac bo mruczy to sie rozkleje bo ten pies wyglada jakkot ze shreka i wiem ze juz mnei nei lubi za to co robie... od razu mowie sitamozepomrukiwac alenie mozna sie jej bac (przepraszam klawiatura mi ledwo dziala) jak co to smska poproszena moj nr bo znikam znowu z neta 506 122 690 Quote
sita Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 teraz... wiedzac moje drogie panie, ze to wspolne jest czytanie, ze nieswiadom publikacji, i tak szybkich nan reakcji, dzis od rana prosze szczerze by zapomniec o tej erze... honor panny jest mi drogi, choc stanela w owe progi zbyt zaspana, rozczochrana, choc.... umalowana, byla! mimo bolu glowy ktory jest dlan calkiem nowy... tak wiec asiak zacna pani daj hakicie cosik na ni, i nie zdradzaj jej sekretow gdy wychodzi pozno z betow :) teraz kolej na cie andzia... zem zmeczony, niewyspany, nie napisze slowa chwaly na twe pismo zem wspanialy, rad bym jednak czesciej czytac co u ciebie slychac, jak sie czuja te stworzenia co to sa do obejrzenia jak je karmisz?... tak jak mozesz szybko napisz... co zas tyczy sie posady ktora trzymac bede rady, tak, mroweczko dogomanko, pies dostanie swe sniadanko, i na spacer wyprowadze, nic nie umknie mej uwadze ! pomrukiwac moze smialo bo to wlasnie takie cialo bac sie bede !.... lecz wiem.... ze kiedys ja zdobede ! by sita Quote
andzia69 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 sita napisał(a):teraz... wiedzac moje drogie panie, ze to wspolne jest czytanie, ze nieswiadom publikacji, i tak szybkich nan reakcji, dzis od rana prosze szczerze by zapomniec o tej erze... honor panny jest mi drogi, choc stanela w owe progi zbyt zaspana, rozczochrana, choc.... umalowana, byla! mimo bolu glowy ktory jest dlan calkiem nowy... tak wiec asiak zacna pani daj hakicie cosik na ni, i nie zdradzaj jej sekretow gdy wychodzi pozno z betow :) teraz kolej na cie andzia... zem zmeczony, niewyspany, nie napisze slowa chwaly na twe pismo zem wspanialy, rad bym jednak czesciej czytac co u ciebie slychac, jak sie czuja te stworzenia co to sa do obejrzenia jak je karmisz?... tak jak mozesz szybko napisz... co zas tyczy sie posady ktora trzymac bede rady, tak, mroweczko dogomanko, pies dostanie swe sniadanko, i na spacer wyprowadze, nic nie umknie mej uwadze ! pomrukiwac moze smialo bo to wlasnie takie cialo bac sie bede !.... lecz wiem.... ze kiedys ja zdobede ! by sita jaaaa cieeee - zatkało mnie:crazyeye::loveu::loveu::loveu: Ja zapraszam na mój watek, gdzie zobaczysz zdjęcia psiątek! Zgredek, Tora i niezgoła onek - Frodo - vel Pierdoła! Zapraszamy szybko - właśnie wstawiam zdjęcia superaśne!!! Quote
Hakita Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Nie wiem, co napisać...:shake: Jak tu się poetycko zrobiło...:mdleje: Zatem pozostaje mi chwycić telefon i wszystko dograć :) Quote
Hakita Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Dzwonię i dzwonię, i za chwilę wszystkich pogonię… Nikt się do mnie nie odzywa i myśli, że ja taka pobłażliwa… Powoli mam dość tego czekania, aż nadejdzie chwila załamania… No bo cóż Hakita uczyni, gdy nikt żadnych kroków nie poczyni? Quote
andzia69 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 zdjęcia, zdjęcia!!! a na zdjęciach.. gdzie ta Sita uśmiechnięta????? czym karmiona? moze rybką? dawać zdjęcia! ino szybko!!!!:p Quote
Hakita Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Andzia moja kochana, fotek ni ma...:shake: Sita w "starym" domostwie, a Mrówcia już chyba setnego telefonu ode mnie nie odbiera...i ja biedna nic nie mogę ustalić...:shake: A chciałam na jutro umówić przekazanie Sity do Poety...:) Quote
asiak Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ja nie mogę...ale draka...;) Aniu- Hakitko czy Ty masz nowego chłopaka?:cool3: chłopak mądry i utalentowany już sobie zjednał wszyskie psie-mamy...:loveu: na więcej mnie dzis nie stać bo łeb mi pęka...:placz: Quote
Hakita Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Joanno moja droga...jak widzisz Chłopak pięknie pisze i wszystkie Panny kokietuje...:roll: Quote
dariaopole Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Mrówa odbieraj telefony bo Mickiewicz na Sitę czeka :evil_lol: Quote
sita Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 zatykanie ? o moj Panie... czy bolalo bialoglowo ? ale, ale... wierszujemy przednio sie bawimy, szkody nie znosimy ksiezna zdjecia ma nieswieze i choc calkiem w to nie wierze cos jej pstrykne i powiesze szeptne slodko i pociesze... rybka karmic nie zamierzam chyba lubie tego zwierza... a twoj watek moja droga pewnie to historia bloga choc nie widze i nie czytam to popytam, to popytam.... Quote
sita Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 asiak? to ta pani z tym owczarkiem ? co nie widzac anny rankiem biegnie donos zamontowac i tak smialo komentowac ? tu cie panno znow zaskocze, choc me checi sa ochocze anna w twarz mi wciaz chichocze niezlomliwa to istota mam nadziej juz sie mota... bo po trzykroc byla klapa pozostaje tylko sity lapa... Quote
sita Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 droga panno ton jest ostry jam nie adas, jam zbyt prosty wieszczem pieknie byc wolanym lecz juz potem jam zalany mistrza pioro mimo potu chetne bylo do obrotu... by sita Quote
Hakita Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Panie mój miły...błagam...:mdleje: Przysięgam sił już nie mam na Twe pióro...:oops: I jest mi z tym źle...:roll: Quote
asiak Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 sita napisał(a):asiak? to ta pani z tym owczarkiem ? co nie widzac anny rankiem biegnie donos zamontowac i tak smialo komentowac ? tu cie panno znow zaskocze, choc me checi sa ochocze anna w twarz mi wciaz chichocze niezlomliwa to istota mam nadziej juz sie mota... bo po trzykroc byla klapa pozostaje tylko sity lapa... Drogi Kolego, to jest cios poniżej pasa....:-( Quote
Donvitow Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Rany co tu sę porobiło Moje kiepało sie pogubiło:evil_lol: Quote
Hala Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Kochani, przeczytałam wszystko i chyba jednak więcej wypowiadać sięnie będę. Quote
Hakita Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Co tu się porobiło, ja naprawdę nie wiem...:lol: Melduję przekazanie Poecie Sity. :p Jak również wielką miłość między nimi...:roll: Dziś udaję się z nimi na spacer, więc wieczorkiem napiszę więcej. ;) Quote
andzia69 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Hala napisał(a):Kochani, przeczytałam wszystko i chyba jednak więcej wypowiadać sięnie będę. Hala - ale o co tobie chodzi???? bo ja nie rozumieć:oops: Quote
mrowa23 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 jak tam sita? niedlugo po nia wpadne pewnie ;) Quote
Hakita Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Kochani Sita ma się po prostu cudownie...:loveu: Sypia na kanapie, broni swojego miejsca czyli domku, na spacerkach biega za patyczkami, jest niesamowicie usłuchana, a w Poecie zakochana...:loveu: Mrówcia dobrze by było w piątek, szczegóły powiem Ci przez telefon. ;) Quote
Recommended Posts