AgaG Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 myslałam, że skoro wciaż figuruje na stronie schroniska jako pies do adopcji to gdzieś jest zyje suczka od 1997 w schronie, niestety została zagryziona i to parę dobrych miesięcy temu. dowiedziałam się, że suki tak ja załatwiły strasznie... weternaki schroniska coraz ich mniej... wzeszłym roku Demosteneska a teraz oxana... zapomniana, niechciana ...:-(:-(:-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='AgaG'] http://www.schronisko.krakow.pl/images/suczki/oxana.jpg myslałam, że skoro wciaż figuruje na stronie schroniska jako pies do adopcji to gdzieś jest zyje suczka od 1997 w schronie, niestety została zagryziona i to parę dobrych miesięcy temu. dowiedziałam się, że suki tak ja załatwiły strasznie... weternaki schroniska coraz ich mniej... wzeszłym roku Demosteneska a teraz oxana... zapomniana, niechciana ...:-(:-(:-( To straszne ,a w niedziele Jagienka szukala Misi i tez jej nie znalazla .powiedziano jej ,ze zostala uspiona z przyczyn medycznych. Prawda jest okrutna nie pomozemy wszystkim. Jagienka wyprowadzial Rokse od 1998 roku w schronisku ,będe ja oglaszać ale czy zdązymy? Quote
Jagienka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 To jest Misia, o której pisze Foksia. Misia była w schronisku od 1998 roku :( Nie wiem dlaczego dokładnie została uśpiona... jak chce się dowiedzieć to musie pójść do kierownika zapytać, bo on ma jej karte. :cool1: A tutaj jest wątek Roksy, która jest ostatnim psiakiem w schronisku od 1998 roku... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8231766#post8231766 Quote
moana Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Oby w psim niebie nie pamietaly juz o tym, ze tu ich, my ludzie, nie chcielismy, zapomnielismy.... :-( Quote
szajbus Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Odeszły niechciane i zpaomniane przez ludzi, niech chociaż to swiatełko wam powie, ze są na świecie tacy, którzy pamięaja i pochylaja sie z szacunkiem nad waszym losem. Oxano Demostenesko Misia Quote
_Aga_ Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Pamiętam i Oxanę i Demosteneskę i Misię... krakowskie weteranki schroniskowe.. Przykre jest to, że odeszły nie chciane, zapomniane.. Tyle lat w schronisku i taki koniec... :sad: Aga, Jagienka - przynajmniej tutaj jakiś ślad po nich zostanie dzięki Wam.. (*) (*) (*) Quote
_Aga_ Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 (') (') (') (') Pamiętam.... Przeglądam zapomniane wątki na Tęczowym Moście i coraz mi ciężej na sercu.... Quote
Recommended Posts