Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buddy to typooowy przytulas ;o) Na dobranoc zawsze z córą się musi wyściskać ;o) A bawić mogliby się cały boży dzień ;o)

By dagula, shot with N95 at 2008-12-11

By dagula, shot with Digimax A503 / Kenox D503 at 2008-12-11

Posted

dagula twoja księżniczka ma super łóżeczko prawdziwa królewna pozdrawiam :loveu:
Wszystkie dzieciątka wasze są sliczne no i piesie tez ma się rozumieć
co prawda nie mam staffika ale też mam terriera hehe:eviltong:

Fajny post chyba ciekawe czy jest taki dzieci i yorkshire terrier;)

• 3 weeks later...
Posted

Patka napisał(a):
Bullila.nl za chwilkę Franio nieźle będzie ganiał z Vesperem :cool3:

sama nie wiem [o szyb[iej rosnie....:evil_lol:
dopiero jedno i drugie mozna bylo na jednej re[e nosi[ a teraz...juz sie nie da:diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Dodajemy coś od siebie!
Parysowa wprost trzęsie się z radości, jak zobaczy dziecko, a im mniejsze tym lepsze :)! Mały chyba jeszcze nie do końca jej zaufał, ale jak podrośnie to na pewno będą najlepszymi przyjaciółmi :)

Posted

Super fotka!!:loveu:
mojego Bullita to trzeba hamowac,bo caly czas nie tylko pol rocznego Frania chce wylizac calego ale tez utulic go calym swoim ''malutkim''cialkiem:evil_lol:
a Vesper to powacha liznie i idzie sobie...bo co tam taki maly i sie wcale bawic nie umie:evil_lol:

Posted

Przepraszam za offa:

PILNIE potrzebuję DT dla suczki ze schroniska w Rudzie Sl.
Wstawiam takie fotki. Czy ten pies się kwalifikuje? Chwilowo jest u mnie, ale mam już jednego tymczasowicza i swojego psa, a 3 to za dużo jak na moje mieszkanie. Byłabym bardzo wdzięczna za szybką odp.

Nazwałam ją Fela, bo były właściciel nie podał nam nawet imienia. Sunia ma ok. 1 roku lun max 1,5. Jest grzeczna, zgadza się z wszystkimi psami. NIe reaguje też na szczura. W schronisku była przerażona, w ogóle sobie nie radzi, była zaszczuta przez psy, dlatego wzięłam ją do siebie, ale w ciągu 3 dni musze znaleźć inny DT, inaczej będzie musiała wrócić do schroniska a tego bardzo nie chcę.:shake: Myślę, że to trochę nieudany buldożek francuski. Wygląda bardzo podobnie do takiego, którego kupiła dawno temu moją sąsiadka na giełdzie:shake: Pewnie Fela wyrosła, ale nie spełnia ich oczekiwań względem wyglądu i dlatego ją oddali. Mnie ona wyglada na mixa buldożka francuskiego i staffika.

Kontakt do mnie:
kom. 509 450 480
gg 8429081
amstaff2@poczta.fm

• 4 weeks later...
Posted

Znalazłam ten temat przez przypadek i jak następnym razem będę w Polsce i będę lądowała w Krakowie to się przy okazji chyba wybiorę do morderców Ozziego i Klocka ;) Mój Oliverski lubi być mordowany przez psy :lol: Jak zobaczy psa to mogę do niego mówić, skakać, tańczyć, chodzić na głowie (koszmarny widok, uwierzcie;)) i mnie nie widzi :lol: Jednak coś po mnie odziedziczył :lol::lol::lol: Dogomaniak pełną gębą :cool3: