Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przecież ten pies nie zmarł w ciagu jednego dnia - ludzie przychodzili i oglądali to cierpienie dośc długo.... Ludzie? Czy aby napewno mozna ich nazwac ludźmi?

Posted

127672

Pewnie każdy widział, że inni nie reagują i uznał, że tak powinno być. Może myśleli, że ten koleś ma to pod kontrolną.. nie wiem.
Skoro pies JUŻ był w takim stanie.. Jak długo on go głodził? Ciekawe, czy trzymał go w domu i głodził tygodnie przed wystawą? I po co to zrobił .. ?

Posted

127724 Total SignaturesTo jest... < i tu muszę się powstrzymać od wulgaryzmów...>Jak można...Kim trzeba być, żeby posunąć się do takiego okrucieństwa...?Uważam, że powinien w "nagrodę" otrzymać to samo!!W chwili tragicznej śmierci powinien być równie samotny w tłumie ludzi jak ten biedny piesek, który na swojej drodze napotkał potwora...Co ja piszę... Cały tłum POTWORÓW...
[*]

Posted

DZIEWCZYNY TO WAZNE !!!sorrki za duze litery dostalam ta wiadomosc na gg ale okazalo sie ,ze link z fotkami wklejony na gg nie otwiera sie wiec jesli przesylacie to znjmomym to raczej z watkiem z dogomanii ja juz doslalam znajomym na gg watek dogo aby mogli zobaczyc zdjecia i poprosilam aby wyslali dalej

Posted

128583 Signatures Total :angryy:
żałośni są ci zwiedzający. Znacie bajkę o królu który był nagi i nikt mu nie powiedział?
Według mnie oni działają na tej samej zasadzie. Bali się że jeśli zareagują to zostaną posądzeni o to że nie znają się na "sztuce" i nie doceniają "artysty", a to pewnie jakiś wpływowy buc..

Posted

podpisane....Kto zorganizowal taka wystawe i pozwolil na takie zwyrodnialstwo?! :mad: Czesto sobie mysle, ze niektorym to jest za dobrze na tej ziemi i z nudow nie wiedza co robic. Oby tego "artyste" dorwal jakis rak, zeby zdychal dlugo i w meczarniach!

Posted

iwop napisał(a):
W Imię Tej Swojej Twórczości Powinien Się Teraz W Galerii Powiesić.

POPIERAM , POPIERAM

A może jego kolega "po fachu" wykorzysta go jako swój model.
Kolego "pana artysty" podsuwam pomysł na kolejne wspaniałe wiekopomne dzieło

Posted

Tak mnie to wk****** , że napisałam do ambasady Kostaryki . Co to jest za kraj , w którym pozwala się na takie tortury a ludzie nie reagują i jeszcze doceniony artysta będzie reprezentował swój kraj w Hondurasie ????
Czy tam wystąpi z podobnym "pokazem" ?
Wstyd i hańba dla wszystkich , którzy byli świadkami , dla organizatorów , dla widzów .