Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i poraz kolejny.............
wstyd mi że jestem człowiekiem..... :placz::oops::placz:

z komentarzem sie pohamuje :motz:..... bo dostałabym wiecznego bana :roll:

nadmienie tylko że pomysły "artystów" są coraz to :hmmmm: śmielsze?........ale niestety za przyzwoleniem takich samych kretynów :angryy: rządnych krwi, bólu, cierpienia....udowodnienia wyższości człowieka nad resztą stworzeń...
dokąd zmierza ten świat? :hmmmm: ile jeszcze petycji dane nam bedzie podpisać................ które i tak na nikim nie robią wrażenia.... organizatorzy i "PAN ARTYSTA" właśnie nas mają za jakiś upośledzonych szaleńców :roll:
"jeden goopi koondel i tyle hałasu" ..........
:motz:

miałam nie komentować :roll: :evil_lol:

ło matko z córką..:placz::placz:... jak trafie do piekła... to osobiście zaopiekuje sie takimi :hmmmm: "ludźmi"? :knuje:

podpisano: JA i mój TZ ;)

124677.Magda Ż.....
Jastrzębie Poland
124695. Paweł W..................
JastrzebiePOLAND

Posted

[quote name='clockwork']i poraz kolejny.............
wstyd mi że jestem człowiekiem..... :placz::oops::placz:

z komentarzem sie pohamuje :motz:..... bo dostałabym wiecznego bana :roll:

nadmienie tylko że pomysły "artystów" są coraz to :hmmmm: śmielsze?........ale niestety za przyzwoleniem takich samych kretynów :angryy: rządnych krwi, bólu, cierpienia....udowodnienia wyższości człowieka nad resztą stworzeń...
dokąd zmierza ten świat? :hmmmm: ile jeszcze petycji dane nam bedzie podpisać................ które i tak na nikim nie robią wrażenia.... organizatorzy i "PAN ARTYSTA" właśnie nas mają za jakiś upośledzonych szaleńców :roll:
"jeden goopi koondel i tyle hałasu" ..........
:motz:

miałam nie komentować :roll: :evil_lol:

ło matko z córką..:placz::placz:... jak trafie do piekła... to osobiście zaopiekuje sie takimi :hmmmm: "ludźmi"? :knuje:

podpisano: JA i mój TZ ;)

124677.Magda Ż.....
Jastrzębie Poland
124695. Paweł W..................
JastrzebiePOLAND

:shake:...bo tego się nie da bez emocji ...
dostalam linka w nocy od GONITWY ...dzięki Goni że posłalaś .....rano posłała mi Magda jako kolejna ...
wiele słów ciśnie się na ustach :angryy::angryy::angryy:...ale czym one sa w zderzeniu z tą makabryczną rzeczywistością :-(....kto z osób tam przebywających w tamtym miejscu może zasłużyć na miano człowieka ....ONI są TYLKO GATUNKIEM nie są istotami zasługujacumi na miano Homo Sapiens:shake:

Posted

125090 Signatures Total

Co za ścierwo........................
Proponuję wysłać stosowny protest do Ambasady Kostaryki w Warszawie:angryy:

Ambasada Republiki Kostaryki
Adres: ul. Kubickiego 9/5
02-954 Warszawa
Telefon: 22 858-9112
Fax: 22 642-7832
Adres e-mail firmy: embajada.cr@supermedia.pl
Osoby zarządzające:
Johnny Saurez Sandi Konsul Generalny, Charge dAffaires

Posted

No właśnie ja tego kompletnie nie pojmuję..."artysta" jest niewątpliwie ( moim zdaniem) człowiekiem chorym psychicznie...ale właściciel galerii i widzowie? Wolność wypowiedzi artystycznej chyba trochę ( hmmm trochę) za szeroko jest rozumiana...zgroza i tyle. mnie tylko "pociesza" myśl ,że w Polsce chyba ( ?) do tego jeszcze nie dorośliśmy...Mam nadzieję ,że nie stalibyśmy patrząć na umieranie zwierzaka w imieniu sztuki

Posted

[quote name='Leni']125090 Signatures Total

Co za ścierwo........................

02-954 Warszawa
Osoby zarządzające:

Leni ...czy jesteś w stanie napisać i wkleić tutaj jakiś text aby można było skopiować i wysyłać ...

Posted

[quote name='Leni']

02-954 Warszawa
Osoby zarządzające:

jak petycja.... to ja jestem na TAK ;)
niech ktoś skleci sensowny text... a ja sie podpisze i wyśle :razz:

Posted

Figa Bez Maku napisał(a):
mnie tylko "pociesza" myśl ,że w Polsce chyba ( ?) do tego jeszcze nie dorośliśmy...Mam nadzieję ,że nie stalibyśmy patrząć na umieranie zwierzaka w imieniu sztuki

Też mi się tak wydaje. Tam nie mają dogo ( ;) )
Nawet sztuka ma swoje granice, to, że ktoś ma inne jej pojęcie to nie znaczy, że ktoś ma przez to cierpieć. Czytałam o człowieku, który zrobił swoje popiersie z krwi, ale oczywiście swojej. Plastyk w gimnazjum opowiadał nam o rzeźbie z odchodów słonia. Ale o czymś takim jeszcze nie słyszałam...
Oczywiście podpisałam petycję.

Posted

125931. Aga Opole

Normalnie nie wiem co powiedzieć. Jak tylko będziecie mieli tekst podpisuje się pod nim. I za kogo ten człowiek się uważa. Kiedyś przywiąże do łańcucha dziecko, starszą osobę i powie, że to sztuka???????:shake:

Posted

[quote name='Agga']125931. Aga Opole

Normalnie nie wiem co powiedzieć. Jak tylko będziecie mieli tekst podpisuje się pod nim. I za kogo ten człowiek się uważa. Kiedyś przywiąże do łańcucha dziecko, starszą osobę i powie, że to sztuka???????:shake:

Agguś... i właśnie tu jest różnica... dziecka, starszej osoby ... ludzia :roll: NIE WOLNO!!!! a pies to nie ludź :shake: takie kanalie są wciąż bezkarne... ktoś tu wspomniał..... że w Polsce na szczęście sie tak nie dzieje....
zobaczmy ile psów jest na samym dogo... wycieńczonych, wygłodzonych, gwałconych, maltretowanych... i tez dzieje sie to za przyzwoleniem społeczeństwa...(tak jak bicie, poniżanie, maltretowanie żony, dziecka)
bo nie oszukujmy sie że sąsiedzi widzą co sie dzieje obok.....
widzą jak gówniarz idzie i pali papierosa albo pije piwo na ulicy.... POZATYM NIKT NIC NIE WIE NIKT NIC NIE WIDZI :angryy:
a o ilu psach, kotach, koniach.... nawet nie mamy pojęcia.... giną w cierpieniach samotne :-(

Posted

126058 Moój TZ

Na razie nie wolno dzieci i starszych ludzi. I oby nie można było.
Ale to co zrobił jest okropne.

clockwork tak jak piszesz nie tylko psiaki są tak maltretowane, katowana i poniżane.

Posted

I to ma byc sztuka?!?To jest barbarzyństwo:angryy::angryy::angryy::angryy:.Tyle ludzi na to patrzyło i nic:roll::roll::roll:.Życze im tego samego:angryy::angryy::angryy:

Posted

Tofik1 napisał(a):
I to ma by sztuka?!?To jest barbarzyństwo:angryy::angryy::angryy::angryy:.Tyle ludzi na to patrzyło i nic:roll::roll::roll:.Życze im tego samego:angryy::angryy::angryy:
dla mnie to "sztuka"! Bo " sztuka"jest wymyslec takie kretynstwo!!!!!

Posted

127011 Signatures Total
[SIZE=2]:O brak słów po prostu! jesczze ci ludzie! to ma być sztuka? biedny pies... a tego faceta to na miejscu tych ludzi udusiłabym gołymi rękami... Matko co za znieczulica:angryy: