Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sorry ale.. CO TO K.... JEST???!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

To ma byc sztuka??!! Czy ich wszystkich powalilo???!! Odbija im??? Czy wokol sa same bezmozgowia, ktorzy nie wiedza, ze to zadna sztuka, tylko zwykle ZNECANIE SIE???!!! :crazyeye: Przeciez to jak w bajce o szatach cesarza...

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miejmy nadzieję. Jak dla mnie ten facet to nie artysta, tylko zwyczajny czub, którego powinni gdzieś zamknąć. A ludziom, którzy obojętnie na to patrzyli albo, o zgrozo, podziwiali 'dzieło sztuki' życzę podzielenia losu tego psa i podobnej obojętności otoczenia.

Posted

Ci ludzie chodzący tam i gapiący się na tą niby sztukę, odwróceni plecami do umierającego z głodu psa. CO CI LUDZIE TAM ROBILI do k...!!!

Boże jak możesz dopuścić do takiego cierpienia????????????

Posted

to żadna sztuka. To morderstwo. I to najgorszy rodzaj. A jak się ludziom tak robi to jest wielkie ajwaj. W średniowieczu dla bandziorów były dobre kary - do klatki i na widok publiczny aż nie zdechnie. W tym czasie każdy go może opluć, obrzucić zgniłymi odpadkami itp. Oczywiście to jest bardziej łagodna śmierć ;]

A zastanawia mnie inna rzecz. Bo jakiś czas temu była bardzo podobna akcja co do filmu kolejnego "artysty". Jak topił kotka w wannie i to nagrał i umieścił w swoim filimie. Czy to jakiś wysyp morderców bezbronnych czy wysyp prowokacji? Swoją drogą tak czy siak się podpisze na tej petycji.

I jeszcze jedno mnie zastanawia, jak można takie coś uznać za artyzm? Niepojęte. Ja w przyszłości być może będę artystką i nie do pomyślenia,żeby zrobić takie coś. Inna rzecz, że teraz masy są żądne krwi, cierpienia i poniżenia. Popatrzcie na te wszystkie big brothery, fear factory i inne szajstwa. Chyba niektórzy nie mają rozróżnienia. Jeszcze jestem w stanie zrozumieć turpistów, którzy lubieli to, co samo sobie gdzieś tam leży...

No cóż, że tak posłużę się niedokładnym cytatem, artysta jest wytworem swoich czasów.

Posted

rycze......:-(

dopisałam się, ale temu psiakowi nikt zycia nie wróci, a jak ci ludzie mogli tak obok sobie chodzić z szampanem w ręku i podziwiać ten i inne "eksponaty"

WSTYD MI ŻE JESTEM CZŁOWIEKIEM:placz:

Posted

Nie moge w to uwierzyć. Co za pieprzony zwyrodnialec. Ludzie odwiedzający wystawę niestety klasyfikują się do tej samej grupy - dając przyzwolenie na katowanie psa prowadzące do śmierci w męczarniach. Wstyd mi że jestem człowiekiem....
122164 Signatures Total

Posted

Co za debil !!!!
Może by ktoś założył wątwk na TM dla samego faktu że takie przypadki są na świecie i żeby pies chociaż po śmierci był "pokochany" :-(