Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marola napisał(a):
Debil po debilsku się tłumaczy. Na pewno zaplanował całą tą "sztukę" i wcześniej miał psa, którego głodził, by doprowadzić do stanu agonalnego. A nawet jeśli pies był już w takim stanie gdy go znalazł, to powinien zawieść go do weta, albo do schroniska, gdzie udzielono by mu pomocy lub ulżono w męce. A to, że społeczeństwo znieczulone, głupie gadanie. na takie idiotyczne "wystawki" przychodzą równie idiotyczni ludzie jak sam "artysta".

100 proc. poparcia

Posted

w psychologii jest okreslenie na takie zjawisko( zapomniałam nazwy :oops:)
kazdy stara sie dostosować do zachowania innych obecnych czyli nie wychylać
ale jakze trzeba miec serce kamienne by nie zareagować :placz:

Posted

A jakiż tam on artysta?Debilny pastuch!I ci ogladający- takie same pastuchy, bez mózgu,bez serca.A temu "artyście" proponuję następujacą instalację: on przywiązany do fotela,na którym bez znieczulenia,powoli ktoś ekstrypuje mu miazgę jakimś zardzewiałym miazgociągiem.Może wtedy jego żądza szczególnie mocnych wrazeń,jak również artystycznych doznań byłaby zaspokojona.Przy okazji można by tez kogoś z tej kretyńskiej czeredy zwiedzających podobnie potraktować.Mocne wrażenia mają zagwarantowane i moze choć trochę rozumu im wróci....

Posted

justynavege napisał(a):
w psychologii jest okreslenie na takie zjawisko( zapomniałam nazwy :oops:)
kazdy stara sie dostosować do zachowania innych obecnych czyli nie wychylać
ale jakze trzeba miec serce kamienne by nie zareagować :placz:

Konformizm to się nazywa ;)
A temu panu należy się solidne leczenie psychiatryczne. I zakaz zbliżania się do żywych organizmów... do konca życia.

Posted

najbardziej przeraza mnie obojetnosc ogladajacych te dziela "sztuki" ....... zawsze wydawalo mi sie, ze wielbiciele sztuki sa wrazliwi nie tylko na piekno..... co za podlosc :placz:

193752

Posted

jestem załamana brakiem człowieczeństwa u człowieka, brakiem empatii

rozmawialam ze znajoma z niemieckiej org. ktora jako pierwsza mi o tym powiedziala jakis czas temu...na pytanie moje czy petycja pomoze ukarać tego s****** odpowiedziala: nie ma szans - ujdzie mu to na sucho...

i to jeszcze bardziej rozgorycza....jak ten "artysta" moze spac spokojnie i nie miec wyrzutow sumienia...niech go szlak trafi!!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

Jest taki portal internetowy www.epuls.pl
Jako,ze jestem na nim zalogowana chodziłam po profilach róznych ludzi i natrfilam na takiego gzdie na takiej prezentacji mial napisane,zę niektóre tresci zawarte w jego fotkach moga sie komus nie spodobac...wiec weszła na te fotki aby zobaczyc co to za tresci moga sie komus nie spodobac i co widze.?Kota(juz martwego

• ),którego głowa była tak zmasakrowana,zę nie mogłam na to patrzec...poczytałam komentarze...byli tacy,którzy sie tym burzyli jak i tacy,których to smieszyło...oczywiscie napisałam stosowny komentarz do tego zdjecia,a nastepnie wysłałam na tego uzytkownika donos...oby to cos pomogło...

• Posted

A jestescie zarejestrowane na tej stronce.?
    Akurat wyszło,zę na niego trafiłam bo na tej stronce takie onlinery mozna wysyłac(oczywiscie za dopłata...)i te onlinery kraza na górze ekranu...i akurat on costam napisał,zę konkurs dla najszybszych czy cos i bylam ciekawa o co w tym konkursie chodzi wiec zajrzalam...a potem zobaczylam na ta prezentacje...i potem na te fotki...i tyle..

Posted

ja nie jestem tam zarejestrowana ..... niestety . na tej stronce moja corka jest zarejestrowana . nie uda mi sie tego typa znalezc , to szukanie igly w stogu siana.

Posted

Jesli córka Cie dopusci to prosze bardzo.Ten facet ma nick misiaczek_cwaniaczek
    A co najlepsze...siadlam teraz na ta stronke i weszlam na jego profil,a nastepnie w fotki by sprawdzic czy odpisał na tego mojego komenta...i co sie okazało.?On go najnormalniej usunał.:lol:Wiec napisałam mu nastepnego..tym razem troszke dłuzszego...jak bedzie je usuwał to bede go nekac do póki go nei zostawi...a mam nadzieje,zę wczesniej to mu zlikwiduja konto lub chociaz usuna mu ta fotke...
    Tylko uwazaj granado...bo jesli wejdziesz od córki to nie wiadomo zcy on czasem jej nie bedzie czego pisał,bo moim zdaniem ten koles to jest taki psychol,który tylko klnąc i bic sie potrafi,widzisz napisałam mu odrobine iteligentniejszego koementarza od wszytskich pozostałych i odrazu go usunał...Tacy ludzie poprosatu mnei dobijaja swoim poziomem.:shake:

Posted

dogomanka - dzieki. moja corka juz od 2 lat tam nie wchodzi . zaraz sprobuje tam wejsc i go odszukac. a moze i do administratora napisac. dam znac pozniej co udalo mi sie ustalic.