Izabela124. Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 To nie żadna sztuka, to debilizm! Tego faceta chyba do konca porąbało, co on sobie myślał, że pies to zabawka? Powinni zamknąc go na dożywocie! Quote
Jofka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 marola napisał(a):Debil po debilsku się tłumaczy. Na pewno zaplanował całą tą "sztukę" i wcześniej miał psa, którego głodził, by doprowadzić do stanu agonalnego. A nawet jeśli pies był już w takim stanie gdy go znalazł, to powinien zawieść go do weta, albo do schroniska, gdzie udzielono by mu pomocy lub ulżono w męce. A to, że społeczeństwo znieczulone, głupie gadanie. na takie idiotyczne "wystawki" przychodzą równie idiotyczni ludzie jak sam "artysta". 100 proc. poparcia Quote
justynavege Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 w psychologii jest okreslenie na takie zjawisko( zapomniałam nazwy :oops:) kazdy stara sie dostosować do zachowania innych obecnych czyli nie wychylać ale jakze trzeba miec serce kamienne by nie zareagować :placz: Quote
al-ka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 A jakiż tam on artysta?Debilny pastuch!I ci ogladający- takie same pastuchy, bez mózgu,bez serca.A temu "artyście" proponuję następujacą instalację: on przywiązany do fotela,na którym bez znieczulenia,powoli ktoś ekstrypuje mu miazgę jakimś zardzewiałym miazgociągiem.Może wtedy jego żądza szczególnie mocnych wrazeń,jak również artystycznych doznań byłaby zaspokojona.Przy okazji można by tez kogoś z tej kretyńskiej czeredy zwiedzających podobnie potraktować.Mocne wrażenia mają zagwarantowane i moze choć trochę rozumu im wróci.... Quote
Gonitwa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ja bym go nawet pastuchem nie nazwała-oni jednak mają serce. Brak słów... Quote
GuniaP Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 To niemożliwe, no to przeciez niemożliwe ! 189247. Quote
Bzikowa Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 justynavege napisał(a):w psychologii jest okreslenie na takie zjawisko( zapomniałam nazwy :oops:) kazdy stara sie dostosować do zachowania innych obecnych czyli nie wychylać ale jakze trzeba miec serce kamienne by nie zareagować :placz: Konformizm to się nazywa ;) A temu panu należy się solidne leczenie psychiatryczne. I zakaz zbliżania się do żywych organizmów... do konca życia. Quote
justynavege Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Bzikowa dodałabym dozywotnie zamknięcie i nakaz pracy na rzecz zwierzat skrzywdzonych i kamieniołomy............. ech i tak nie ma takiej kary ktora by byla adekwatna :mad::angryy: Quote
inez76 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [LEFT]191057 :crazyeye: :placz: :2gunfire: :chainsaw:[/LEFT] Quote
Cambel&Megi Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [SIZE=+6]191198 Nie skomentuję...Brak mi słów..:shake: Quote
polciuaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Karą dla niego powinno byc to samo co przeszedl ten psiak.! Quote
granada Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 najbardziej przeraza mnie obojetnosc ogladajacych te dziela "sztuki" ....... zawsze wydawalo mi sie, ze wielbiciele sztuki sa wrazliwi nie tylko na piekno..... co za podlosc :placz: 193752 Quote
zmierzchnica Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 granada... jakiej sztuki? tam żadnej nie było. Quote
granada Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='zmierzchnica']granada... jakiej sztuki? tam żadnej nie było. zmierzchnica - przeczytaj jeszcze raz moj post , jezeli to nie pomoze kolejny raz ...... i tak do skutku. Quote
katleja Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Sa juz i obroncy takiej "sztuki" http://42.pl/u/vyA:shake: Demagogia zwala z nog :-( Pozdrawiam Quote
Ambra Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 jestem załamana brakiem człowieczeństwa u człowieka, brakiem empatii rozmawialam ze znajoma z niemieckiej org. ktora jako pierwsza mi o tym powiedziala jakis czas temu...na pytanie moje czy petycja pomoze ukarać tego s****** odpowiedziala: nie ma szans - ujdzie mu to na sucho... i to jeszcze bardziej rozgorycza....jak ten "artysta" moze spac spokojnie i nie miec wyrzutow sumienia...niech go szlak trafi!!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
granada Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 oczywiscie , ze on bedzie spac spokojnie . ba ! zadowolony z siebie ! a coz zmienila petycja z tej tworczosci ?? : http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/alszent4670/ nic nie zmienila. dopoki prawo sie nie zmieni w kwestii usmiercania zwierzat , bedzie powstawala taka "sztuka" ........ ja bym wsadzila takich "tworcow" do jednej klatki z kilkoma agresywnymi psami.......... Quote
polciuaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jest taki portal internetowy www.epuls.pl Jako,ze jestem na nim zalogowana chodziłam po profilach róznych ludzi i natrfilam na takiego gzdie na takiej prezentacji mial napisane,zę niektóre tresci zawarte w jego fotkach moga sie komus nie spodobac...wiec weszła na te fotki aby zobaczyc co to za tresci moga sie komus nie spodobac i co widze.?Kota(juz martwego),którego głowa była tak zmasakrowana,zę nie mogłam na to patrzec...poczytałam komentarze...byli tacy,którzy sie tym burzyli jak i tacy,których to smieszyło...oczywiscie napisałam stosowny komentarz do tego zdjecia,a nastepnie wysłałam na tego uzytkownika donos...oby to cos pomogło... Quote
granada Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 dogomanka - a jaki to uzytkownik ? trafic na niego to "lut szczescia" ...... a mozemy i my cos do niego napisac . Quote
polciuaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 A jestescie zarejestrowane na tej stronce.? Akurat wyszło,zę na niego trafiłam bo na tej stronce takie onlinery mozna wysyłac(oczywiscie za dopłata...)i te onlinery kraza na górze ekranu...i akurat on costam napisał,zę konkurs dla najszybszych czy cos i bylam ciekawa o co w tym konkursie chodzi wiec zajrzalam...a potem zobaczylam na ta prezentacje...i potem na te fotki...i tyle.. Quote
granada Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 ja nie jestem tam zarejestrowana ..... niestety . na tej stronce moja corka jest zarejestrowana . nie uda mi sie tego typa znalezc , to szukanie igly w stogu siana. Quote
polciuaa Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Jesli córka Cie dopusci to prosze bardzo.Ten facet ma nick misiaczek_cwaniaczek A co najlepsze...siadlam teraz na ta stronke i weszlam na jego profil,a nastepnie w fotki by sprawdzic czy odpisał na tego mojego komenta...i co sie okazało.?On go najnormalniej usunał.:lol:Wiec napisałam mu nastepnego..tym razem troszke dłuzszego...jak bedzie je usuwał to bede go nekac do póki go nei zostawi...a mam nadzieje,zę wczesniej to mu zlikwiduja konto lub chociaz usuna mu ta fotke... Tylko uwazaj granado...bo jesli wejdziesz od córki to nie wiadomo zcy on czasem jej nie bedzie czego pisał,bo moim zdaniem ten koles to jest taki psychol,który tylko klnąc i bic sie potrafi,widzisz napisałam mu odrobine iteligentniejszego koementarza od wszytskich pozostałych i odrazu go usunał...Tacy ludzie poprosatu mnei dobijaja swoim poziomem.:shake: Quote
granada Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 dogomanka - dzieki. moja corka juz od 2 lat tam nie wchodzi . zaraz sprobuje tam wejsc i go odszukac. a moze i do administratora napisac. dam znac pozniej co udalo mi sie ustalic. Quote
granada Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 tam sa jakies filmiki . nie potrafie zdjec znalezc . nie umiem sie tam poruszac. ale faceta znalazlam. Quote
Recommended Posts