Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 552
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla mnie to jakiś koszmar... Czemu służą takie działania?
I wiecie co? Mam wrażenie, że ten idiota po prostu urządził prowokację, żeby sprawdzić ile w odbiorcach jest człowieczeństwa. I okazało się, że ta banda matołów, odwiedzających galerię wstydziła się być człowiekiem. Mamy pełny obraz współczesnego człowieka, niestety :(
Jakkolwiek, potępiam zarówno tak zwanego "artystę", jak i bezdusznych widzów egzekucji.

Posted

160285 Signatures Total - Podpisalam.

Trzeba dazyc do ukarania tego drania. Jak pozwoli sie dalej na taka sztuke, to az boje sie pomyslec ilu psychopatow bedzie to powielalo pod nazwa "SZTUKA". Przepisy dot. znecania sie na zwierzatami malo daja. Ludzie i tak czuja sie bezkarni. Nie wiem czy to czlowieczenstwo cofa sie do tylu czy poprosty ci ktorzy pomagaja jeszcze zwierzetom sa zacofani?
Bo to teraz staje sie modne zabic psa, utopic kota. ale jak daleko jeszcze sie posunie ten niby czlowiek, niby najbardziej rozumna istota na swiecie. Jako jednostka wiele nie idzie zdzialac, ale razem wspolnymi silami mozna cos zrobic.

Posted

[quote name='beapol177']Ambasada Republiki Kostaryki
ul. Kubickiego 9 m. 5, 02-954 Warszawa
tel./fax: (0-22) 858 91 12
e-mail: emcoripol@neostrada.pl

wklejam ponownie adres ambasady Kostaryki w Polsce. Moze ktos sklei jakies pismo i wyslemy.

LUDZIE, KTO MA DAR PISANIA PROTESTÓW? POMOCY!!! NAPISZCIE!!! KAŻDY WYŚLE NORMALNĄ POCZTĄ TO MOŻE COŚ ZROBIĄ!!!

E-maili pisac nie warto, bo zaznaczą jeden jako 'spam' i czytać nie będą, automatycznie nasze wysiłki wylądują w e-mailowym koszu.

Posted

[quote name='Gosiapk']LUDZIE, KTO MA DAR PISANIA PROTESTÓW? POMOCY!!! NAPISZCIE!!! KAŻDY WYŚLE NORMALNĄ POCZTĄ TO MOŻE COŚ ZROBIĄ!!!

E-maili pisac nie warto, bo zaznaczą jeden jako 'spam' i czytać nie będą, automatycznie nasze wysiłki wylądują w e-mailowym koszu.

a czy protest można napisać w jezyku polskim?

Posted

Patia napisał(a):
Ja napisałam do ambasady Kostaryki w Warszawie , zamieściłam w mailu zdjęcia psa .Poprosilam o informację czy władze zamierzają ukarać tego zboczeńca , jak i kiedy . Będę wysyłać maile tak długo aż mi odpowiedzą .

Patia już napisała ....

Posted

Pewnie ze mozna pisac w jezyku polskim i wiecej tego bedzie tym lepiej.niech widza ze ludzie nie beda obojetnie patrzec na takie rzeczy. i moze przyjdzie wkoncu ten dzien ze zwierzeta nie beda rzeczami a zywymi istotami, ktore tez czuja.

Posted

A czy ktoś kojarzy rodzaj karmy użytej do zrobienia napisu?
Ciekawi mnie, czy producent dał temu pseudoartyście zezwolenie na użycie jego produktu. Jeśli tak, to możnaby zbojkotować tego wytwórcę, a jeśli nie to go podpuścić do wystąpienia np. na drogę sądową przeciw tej kanalii.
Nie wiem , czy wyraziłam się jasno. Chodzi mi o to, że o ile w "sztuce" nawet negatywna reklama się sprawdza, to w handlu już nie bardzo.

Posted

Shanti - dobry pomysł. chciałam obejrzeć zdjęcia i pooglądać kształty granulek różnych karm - a nóż by się coś znalazło, ale strona z pierwszego posta mi się nie otwiera :(