Ola164 Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Hapciu, dziś znikam na trzy dni ale będę o Tobie pamietać... Quote
Celina12 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Hapuniu-tęskni Ola..kocha niezmiennie a my pamiętamy!! Quote
szajbus Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Hapiczko, znów ci przynosze kolejna porcje ziemskiej wiosny Quote
Ola164 Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Słoneczko, przez te wszystkie dni o Tobie myślałam... Ciągle ten ból, dziwny ból.... Pałam się, że pomyslisz że zapomniałam... Że pokochałam innego jamnika... Rzeczywiście spotkałam 3 wspaniałe jamniory ale każdy z nich tak bardzo przypominała mi Ciebie... Ośmioletnie bliźniaki Ed (rudy, bardzo do Ciebie podobny) i Fred (czarna-podpalana paróweczka) oraz czternastoletni, rudy staruszek Toni... Kocham Cię mocno! I NIGDY o Tobie nie zapomnę! Quote
Dinka Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Hapiczko..:( taK DAWNO mnie nie bylo..:( ale pamietam.. [*] chyba codziennie o tobie myslalam...;) Quote
szajbus Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 "Kwiaty maja uroki, Mowę maja ich prątki, Szczęście mknie jak obłoki, Jako błękit pamiątki." (…) PAMIĘTAMY Quote
Ola164 Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Dziękuję za pamięć o Mojej Małej Hapci... Co dzień rano i o zachodzie takie mnie męczą pytania: "Gdzie teraz jesteś? Gdzie... Gdzie jest Twój dom?" Czy może skaczesz w błękitnych obłokach? U Pana Boga siedzisz na kolanie? Czy tam... Czy tam jest Twój dom? Może codziennie usiadasz na Moście? Spoglądasz w Tęczową rzekę... Czy tam... Czy tam jest Twój dom? A może rano o słońca wschodzie wchodzisz do mego łóżka? Spoglądasz na mnie bystrymi oczkami... I jakby ogonkiem przemawiasz... Czy to... Czy to nadal Twój dom, Hapiczko? Quote
Ola164 Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Kochanie pozwolę sobie wstawic jeszcze te dwa wiersze: *** Różne nazwy i przezwiska mają te długaśne psiska... Często słyszę "Hej Przedłużacz!" Taka nazwa je wydłuża... Często widzę jak ktoś krzyczy: "Niskopodwoziowiec na ulicy" Albo woła ktoś "Parówka" Oraz inne dziwne słówka... lecz ja kocham mimo wszystko każde taki długie psisko! Bo to nie są jakieś tam "Fafiki" Tylko po prostu JAMNIKI! *** Stoi jamnik przy jamniorku razem stoją tak od wtorku! O czym sobie rozmawiają? Jakie tajemnice mają? Może mówią o jamniorkach? Albo smakołyków workach? Może myślą o kolacji siedząc pod drzewem akacji? Albo może mówią sobie Co akurat maja w głowie? Czy to jakieś ma znaczekie? O... Już poszły! Po jedzenie... Quote
Dinka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Sliczne.. Olu.. Sama to napisalas? :-(:-( Hapisiu.. ;( [*] Quote
Ola164 Posted June 4, 2008 Author Posted June 4, 2008 Wszystkie które tu wstawiam są mojego autorstwa... Pamiętam o Tobie Skarbeczku! Quote
Dinka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Oluuuuu... :loveu::loveu:szliczne.. ;] Haapika [*] Quote
Pusiaczka Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Witaj Hapiczko :( Zawsze pamiętam o tobie więc moją obecnością się nie przejmuj bo ja zawsze będę i tobie pamiętać tak jak o innych psiakach :( Przepraszam że nie właziłam tu ale mam mase problemów mam nadzieję że miną może mi pomożesz je zlikwidować bym była bardzo wdzięczna :( Jest mi ciężko ale piszę :( Quote
jamnicze Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Ola164']Kochanie pozwolę sobie wstawic jeszcze te dwa wiersze: *** Różne nazwy i przezwiska mają te długaśne psiska... Często słyszę "Hej Przedłużacz!" Taka nazwa je wydłuża... Często widzę jak ktoś krzyczy: "Niskopodwoziowiec na ulicy" Albo woła ktoś "Parówka" Oraz inne dziwne słówka... lecz ja kocham mimo wszystko każde taki długie psisko! Bo to nie są jakieś tam "Fafiki" Tylko po prostu JAMNIKI! *** Stoi jamnik przy jamniorku razem stoją tak od wtorku! O czym sobie rozmawiają? Jakie tajemnice mają? Może mówią o jamniorkach? Albo smakołyków workach? Może myślą o kolacji siedząc pod drzewem akacji? Albo może mówią sobie Co akurat maja w głowie? Czy to jakieś ma znaczekie? O... Już poszły! Po jedzenie... Olu śliczne te wierszyki i bardzo jamnicze (zwłaszcza pierwszy mnie rozbawił :lol:) Przeczytałam je u Celinki i nareszcie znalazłam Twoja galerię :diabloti: Z przyjemnością będziemy tu z Sajdunią zaglądały :p Quote
Ola164 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 jamnicze witamy u nas! Zastanawiam się skąd Twój nick? Miałaś jamnika przed Sajdunią? A nasza galeria coś słabo funkcjonuje bo rzadko mam czas wstawiać foty... zastanawiam się czy chwilowo jej nie zamknąć... Hapciu... Quote
Ola164 Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Chodzi mi o to, że nie mam za dużo czasu by ją prowadzić... Quote
Recommended Posts