Ola164 Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Odchodząc zabrałaś cząstke mnie, Zabrałaś wszysto co miało jeszcze sens, Zabrałaś radość, zabrałaś życie me I sama nie wiem czy pamiętasz mnie! Czy chociaż czekasz, tak jak czekam ja, Wciąż upragniona tego spotkania, Pamiętam ciągle o tobie moja HAP, A Ciebie przeciez na tym świecie brak! I może kiedyś za kilka dziesią lat, Spojże Ci w oczy by zaspokoić brak, Brak tej miłości która była tu, Na ziemskim świeci - HAPI już ze snów! Quote
Celina12 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Wiem ,że to za mało..ja sama nazywałam mojego Dżekusia Syneczkiem...pozostałe jamniki tez tak...są dla mnie jak Dzieci...i dla WAS też...Ulubieniec-nazwałam krótko-bo tyle już tu różnych określeń padło-nie chciałam Cię zranić...:-( Quote
Ola164 Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Nic nie szkodzi... Hap - minął już rok od kąd cię poznałam :( Teraz miała byś tok i 3 miesiące... Prezenty czekają: nowa obroża, kliker, smakołyki i piszczałka leżą jak w tedy w twoim koszyku :( Quote
Monia70 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 "Pisk opon Strach I rozpacz dech zapiera Slysze jak cierpi Slysze ostatni jek Bezradna Trzymam w reku smycz i obroze Juz nie mam przyjaciela..." Ale Ty masz przyjaciela, ona wie,że nigdy nie będzia sama, że Twoja miłość jest wieczna,że za jakiś czas spotkacie się w cudownej krainie, gdzie jest bezpiecznie i nic już nie bedzie jej groziło. Quote
Ola164 Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Oby tak było! Wierzę bo bez wiary nie przetrwa żadna przyjaźń... [COLOR=green] [COLOR=mediumturquoise] [COLOR=blue] [COLOR=darkorchid][H*A*P] Quote
Ola164 Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Kochanie, wywołałam twoje zdjęcia i teraz moge nieustannie patrzeć w twoje oczka! Nie moge uwieżyć, że to jedyne co mi zostało! :( Quote
Czekunia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Olu... Nawet jeśli nie zawsze tu zaglądamy to nie znaczy, że nie pamiętamy... Zwłaszcza ostatnio ciężko dostać się na Dogo... Złośliwość rzeczy martwych... ['] dla Twojej Niuni Quote
Ola164 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Dobrze wiedzieć że w takich chwilach nie jest się samemu! Ma się w końcu i was i HAP! [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] - Dla Ciebie :( Czy ktoś podlinkuje mi banner jej TM ? Quote
Ola164 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Jutro moje 13 urodziny... Tak, byłaś wymarzonym prezentem... A może rodzice pomyślą o tym co ja? Może zdecydują się na psa! nie trzeba było długo czekać, już miesiąc po moich urodzinach byłaś MOJA! Teraz marzenie jest nierealne - WRÓĆ! Skopiowałam z wątku meli i Dżeka - przepraszam :( Quote
Duffi Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Olu, tak mi przykro z powodu Happiczki :-( Dokładnie wiem co czujesz. Mój Dafficzek,rok prze odejściem w Tęczowy Świat, też wpadł pod samochód, złamał przednią łapkę i do końca swych dni ona mu się nie zrosła. To jest straszne!!!!!!! Happiczko, księżniczko maleńka, Twoja Pancia kocha Cię bez granicznie i kochać będzie ZAWSZE i nik tego nie jest w stanie zmienić....... Niech to światełko zawsze będzie przy Tobie.......... Quote
Ola164 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Dziękuje wszystkim którzy tu zaglądają..... Hapuś, dziś moje 13 urodziny! Co z tego! Przeleżę je sama w łóżku bo jestem chora! Sama? Tak! To takie trudne! Kiedy jestem sama powracają wspomnienia... Te chwile... Ostatnie chwile... HAPIŚ Quote
Monia70 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Wszystkiego najlepszego Olu z okazji urodzin. Bądź szczęśliwa, radosna i wrażliwa wszelką krzywdę! Quote
Ola164 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Dziękuję... Oto banner: Werka - możesz podlinkować? Quote
Celina12 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Wszystkiego najlepszego Olu z okazji Urodzinek-dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń....bądź dalej tak wrażliwa..:loveu: :new-bday::BIG::tort::smilecol: Quote
Ola164 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Dziękuję wszystkim :) Hapi z pewnością świętuje tu z nami! Quote
Celina12 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Myślę ,że Hapiczka codziennie świętuje-tyle osób o niej pamięta..ma codzienne święto w Twoim Serduszku Olu. Dziś obejmuje Cię maleńkimi nóziami, zbliża moky nosik i mówi-Kocham Cię, dziękuję za Wszystko... Quote
Ola164 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Ja też mam taką nadzieję.... :( {*} {*} {*} {*} {*} {*} {*} Quote
Celina12 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Cóż byśmy zrobili bez wiary .....więc żyjmy nadzieją, wiarą i wspomieniami. Śliczna Hapi - pamiętamy!!!! Quote
Ola164 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Nie da się zapomnieć! Każde, nawet najmniejsdze wspomnienie boli :( {*} (*) {*} Quote
Ola164 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Rok temu byłaś tylko marzeniem... Dziś znowu nim jesteś - lecz dziś jesteś AŻ marzeniem... :( :( :( :( :( :( :( :( HAPI :( :( :( :( :( :( :( :( Quote
Ola164 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Wczoraj ja i Twarduś mieliśmy urodziny. Ja - 13, Twardziel - 5. Tak mi tu Ciebie brakuje :( Nie doczekałyśmy twoich urodzin. W szafie nadal leżą prezenty: obroża, bandanka, kliker i przede wszystki buziaki.... Tak bym chciała Cię ucałować! Quote
Recommended Posts