Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Deer takie pisanie że się pamięta ma wielki sens! Tak jak co rano wołałam ja na spacer, tak i dziś, i jutro, i... zawsze bedę tu pisać! To była moja mała Hapi... kochałam Ją i kochać bedę! Bo to Ona zmieniła moje życie...

Posted

Hapisiu mija kolejny dzień... To juz ponad 8 miesięcy jak Ciebie nie ma tu swoim małym jamniczym ciałkiem, ale jesteś swoją wielką duszą... Tak bardzo Cię kocham i wciąż nie rozumiem DLACZEGO... Dlaczego musiałaś mnie zostawić.... To ty zmieniłaś moje życie i wiem że nie byłaś u mnie przez przypadek... Wszystko ma swój sens... Zrozumiałam jak wiele dla mnie znaczy miłość! Teraz chce pomagać... Jak tylko mogę... Chcę "ratować" bezdomnie jamniki... I by były kochane tak mocno jak ja pokochalam Ciebie....

Twoja Ola...

Posted

Siedzę i ryczę... Dlaczego?
Byłam na dworze... Po drugiej stronie szedł sąsiad ze swoim psem (ratlerek? mieszaniec jamnika?) Sąsiad przeszedł na moją stronę aby porozmawiać z tatą, piesek został... Ja myłam auto... Usłyszałam trąbienie i szybko się odwróciłam.... i.... Słyszałam tylko głośny płacz pieska! Łzy miałam w oczach... Widziałam jakby Hapi... Krzyczałam żeby nie czekać, aby brać pieska do weta, że on przeżyje! Właściciele nie byli jakoś tym poruszeni! Pan wziął pieska na ręce ale ten ze zdenerwowani go ugryzł i człowiek zamiast się nim zająć zrzucił na pobocze i patrzył tylko na swój zakrwawiony palec...
Potem przyszła reszta "towarzystwa" i patrzyli to na pieska, to na mnie... Starszy pan wziął psiaka za skórę na karku i zabrał... Ja stałam jak wryta i ryczałam... Widziałam plamę krwi... Widziałam moją Hapisie... Jak echo odbijało się w mojej głowie skomlenie pieska....
Teraz siedzę w pokoju z Wiką i ryczę.... Ciągle widzę Hapcie... Ciągle słyszę jej głos... Ja już nie mogę bez Niej żyć!

Posted

:-(:-( Olu- to musiało być straszne.. :-(:-(
I co z tym pieskiem?
Na pewno przeżył, musiał przeżyć... ;)
Nie płacz Olu, bo to niestety nie zwróci Ci Hapki, ale ona zawsze będzie w twoim serduszku...;)

• Posted

ładniejszego...
    biedny piesek... :-(:-(
    Olu- nie chce Ci nic mowic, ale nasz p. od plastyki nam pokazywał rozprute zwierzęta np. woła, królika (ale nie patrzylam:() Łeeee

Posted

2 razy widziałam jak pies wpada pod auto... I ciągle to widzę! 2 lata temu Max pies mojej koleżanki i dziś... Maxikowi nic sie nie stało, był tylko w szoku...

Posted

"Co to jest pies?" - czasami pytasz,
    Pies to jest miłość w psim ciele ukryta!
    A taka wielka, że bokiem ucieka
    i pędzi prosto do serca człowieka!
    Bo kochać pragnie z całej duszy swej
    tak jak Lampo czy Biały Kieł!
    Zawsze też wraca, nigdy nie ustaje
    barwy smutnemu życiu nadaje!

Wszystko co robię, robię dla Ciebie Hapiczko....

Posted

TAk Olu-to prawda-wielka jest miłość piesków...należy sie od Nich uczyć...

Hapuniu Maleńka Ślicznotko-pamiętam...przytul sie do Dżekusia-On mógłby być Twoim Dziadziem..opowie Ci bajeczkę....:-(