Ola164 Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [URL]http://img266.imageshack.us/img266/7539/zniczhapisiowybg5.png[/URL] - przepraszam, ale obrazek nie chce sie wstawić... :( Quote
Dinka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Sliczne.. Naprawde.. Hapka- Pomoz Dalamtenczykowi z mojego banerka.. On Cie potrzebuje! Dziekuje za pomoc dla Scotki.. ;):loveu::loveu: Quote
Psiutka380 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Piękne. Hapiczko dopomoż Beksie i Pakusiowi oni tyle już czekają na domek... ['] Quote
agara Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Witaj Piękna <33 Czuwaj nad nami i pomóż pieskom które są na dole... [*] Quote
Ola164 Posted March 30, 2008 Author Posted March 30, 2008 Witaj Kochanie... dziś znowu rozmawiali o Tobie, a ja tylko słuchałam jak mówią ON (pies) to, tamto i siamto.... W końcu nie wytrzymałam i zaczęlam krzyczeć: "ONA MIALA IMIE!" po czym sie rozpłakalam... Quote
Isadora7 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Impact]Hapka piękny słoneczny dzień, ty masz teraz cały czas piękne słońce, zieleń, kwieciste łąki za TM [/FONT] Quote
Ola164 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Hapisiu, słoneczko moje... ;( Tak bardzo Cię kocham... ;( Quote
Ola164 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Kochanie... Poszłam dziś na spacer... Bez wariatów... Bez Ciebie.. Sama... Tam gdzie zawsze chodziłyśmy razem... Usiadłam na wieszaku... Pewnie wziełabym Cie na kolana... Poszłam na boisko... Tam bawiłybyśmy sie razem... Rzucała bym Ci patyki, piłeczke... Potem poszłam do ogrodów... Tam skakałysmy przez murki... Pamiętasz...? Ale byłam bez Ciebie.. Byłam sama... Nie mogłam zabrać Cie na ręce... Choć ty byłaś ze mną... Siedzialam jak wryta... A łzy..? Łzy zaczynały lecieć same... Quote
Dinka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Piekne.. Olu- widac, ze kochalas i kochasz Hapcie... Skoro tak o niej myslisz.. ;);) Trzymaj sie .. Jestem z toba... Quote
Psiutka380 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 My też jesteśmy z tobą. Hapi miała szczęście że trafiła pod twoje drzwi. Dałaś jej najpiękniejsze chwile życia. Hapulko[']:-( Quote
Ola164 Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Tyle pięknych słów... Czy to rzeczywiscie o mnie? Quote
Pusiaczka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Olu to co napisałaś to naprawde było piękne.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Hapciu pamiętam o tobie ;][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tylko że Ola chyba bardzo cierpi.I też bym się wkurzyła że na moją ukochaną psinkę mówią "ONA" Bo każde żywe stworzenie które zostało nazwane ma swoje imię.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Przepraszam że wczoraj nie weszłam ale zwyczajnie niemiałam czasu.[/FONT] Quote
Psiutka380 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ola164 napisał(a):Tyle pięknych słów... Czy to rzeczywiscie o mnie? Tak! Jak najbardzej zasłużone. Quote
Czekunia Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Olu, wiem co czujesz, mówiąc o spacerach, bo ja mam tak samo... Ilekroć jadę do lasu, zawsze wyobrażam sobie, co akurat w danej chwili robiłby mój Axel... Jak tylko wjeżdżaliśmy na polną drogę, trzeba było wypuścić go z auta i pozwolić mu biec za nami, póki nie znajdziemy dobrego miejsca do zaparkowania, inaczej dostawał na głowę:lol: A potem jego szaleństwom nie było końca, latał jak oszalały w tą i spowrotem, robiąc chyba setki kilometrów, z nosem przy ziemi oczywiście i szukał zapaszków, których w lesie tysiące. Nie daj Boże jakaś kałuża znalazła się na jego drodze to oczywiście musiał się wniej utaplać... Dzisiaj piękna pogoda, byliśmy w lesie i jak zwykle pustkę po Nim odczułam po stokroć... Hapiczko, pewnie macie piękną wiosnę za Tęczowym Mostem i rojbrujecie razem... Ukochaj mojego Skarbeczka... Quote
Ola164 Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Ja nie umiem... Nie umiem być sama... :( Quote
Dinka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Hapciu pamietam [*] Przepraszam, ze mnie nie bylo wczoraj.. Za wczoraj jeszcze [*] ... Quote
Ola164 Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Kochanie moje... mamusia pamieta o Tobie... Quote
Dinka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Nie tylko mamusia... Ciotka Dinka tez pamieta.. ;) Quote
Recommended Posts