Marta_Ares Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Hapiczko kochana dla ciebie ['][']['] Quote
Ola164 Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Wczoraj nie dałam rady zajrzeć.... Eh... 122 dzień! Dziś mijają 4 miesiące.... A tu nic! Wciąż gadam do Ciebie patrząc na zdjęcia. Myślę kiedy wstaję... Płacze kiedy idę spać.. Na kocu dalej twoje rude włosy... Taki ich tam dużo! A Ciebie brak! ~{*}~ :-( :-( :-( :-( :-( :-( Quote
Celina12 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Hapiczko Twoja Pani Cię kocha....tęskni....:-(:-( My pamiętamy!!!!! Quote
Ola164 Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 Moja maleńka udało mi się zajrzeć... Dziś przeglądałam "HAP-notesik" i przeczytałam że dokładnie rok temu wypadła Ci dolna dwójka, a w Wigilię wszystkie cztery jedynki. Czytałam wierszyki, zapiski, twoje rekordy... A teraz, teraz, już tego nie ma! W 123 dzień samotności Twoja, na zawsze Twoja pani... Quote
Czekunia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Przyjacielu... czy Ty...? -Tak najdroższy, kocham Cię! A czy Ty...? -Tak, zawsze będę przy Tobie! A czy ja...? -Tak, Ty zawsze możesz na mnie liczyć! A czy będziesz...? -Tak, będę z Tobą płakać! A...? -Tak, tak, śmiać się z Tobą też będę! A czy kiedy...? -Tak, kiedy będziesz potrzebował pomocy- pomogę Ci! A czy wiesz, że...? -Oczywiście, że wiem, że mogę na Tobie polegać! I, że ja...? -I, że Ty zawsze mi pomożesz! Wiesz napewno też, że gotowy jestem...? - Tak, wiem, że gotowy jesteś zginąć za mnie! Ja też dla Ciebie zrobię wszystko! Przyjacielu...wiesz... -Wiem, wiem, ja również dziękuję Ci za to, że jesteś! Najdroższy... jeszcze tylko jedno pytanie... Czy Ty...? -Nie, nie czytam w Twoich myślach... To skąd...? -Ja to poprostu czuję! Czy nie wiesz, że przyjaciele rozumieją się... Tak, tak... bez słów... Quote
Ola164 Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 124 dzień samotności ;( W "HAP-notesiku" parę nowych zapisków, teraz już nie są takie jak wtedy - takie wesołe... Dziś w nocy wydawało mi się że coś- ktoś-TY leży w moich nogach... Sama nie wiem czy to Ty do mnie przyszłaś? Quote
Marta_Ares Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Olu a nie myslalas o nowym psiaku? Quote
Ola164 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 [quote name='Marta_Ares']Olu a nie myslalas o nowym psiaku? To trudne... myślisz o nowym przyjacielu ale wtedy powtacają wspomnienia, powraca Hap... 125 dzień samotności... Maleńka, ja tak nie potrafię! Dziś Sylwester, inny niż ostatnio :( W tym roku już nie będzie tak zabawnie i wesoło jak wtedy kiedy przyszła Ula i grałyśmy na harmonijce a Ty nam szczekałaś do muzyki xD Quote
Monia70 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Szczęśliwego Nowego Roku!!!!! Hapiczko bądź szczęślwia i radosna! Quote
Dinka Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Hapiczko... byłaś cudownym pieskiem... Nowego roku za tęczowym mostem życzę Ci.... Oraz wszystkim pieskom, które przeszły za tęczowy mostek... Quote
szajbus Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Coraz większymi kroczkami zbliża się Nowy Rok. Życzę ci samych radosnych chwil w tej wieczystej krainie Aniołeczku. Quote
Ola164 Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Dziękujjemy razem z Hapiczką... Dziś byłam u Kacpra (3 lata) z kuzynem Filipem i Filip zadał mi takie głupie pytanie: "którego psa wolę: Tine czy Twardziela?" powiedziałam że oba kocham jednakowo, a wtedy Kacper krzyknął: "A ja wolę jamniczka!" Łza mi się w oku zakręciła po czym dodałam że ja też kacham jamniczkę. Tak teraz lężę na łóżku, a nad nim twoja fotografia oprawiona w takiej czarnej ramce, twoje oczy wzrok wbity jest prosto we mnie! Szczęśliwego nowego roku Hapiczko! Quote
Celina12 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 W Nowym Roku życzę Ci 12 miesięcy zdrowia, 53 tygodni szczęścia, 8760 godzin wytrwałości, 525600 minut pogody ducha i 31536000 sekund miłości. Quote
basia bonnie Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Olu, widać, że kochałaś Hapiczke przeogromnie... :loveu: no, ale niestety życie odbiera nam tych, których bardzo kochamy :( Quote
Ola164 Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 Witam Cię malutka w nowym roku... Mimo mijających lat ma miłość nigdy ne zagaśnie... Quote
Recommended Posts