Isadora7 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Miłego Dnia Olu - Hapi też na pewno ci tego życzy Quote
Ola164 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Witaj moja mała Pannienko :P Czy u Ciebie jest juz wiosna zmarzluszku? Quote
Dinka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Olu- trzymasz sie jakos? Eh. to zycie.. A ja zaraz jade do babci na dove i ciasteczko:loveu::loveu: Hapci- czuwaj nad Ola i nami :) Quote
Ola164 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Witaj aniołeczku :* Dziś dostałam foty adoptowanego z dogo jamniczka Pinia! Quote
Psiutka380 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Dawno mnie tu nie było. Hapiczko pamiętam!['] Jakoś nie mam weny twórczej tak może bym coś nabazgroliła... Quote
Ola164 Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Witaj moja iskierko... iskierko która nadal płonie! Quote
Ola164 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Hapisiu, przepraszam ale wczoraj nie dzialalo mi dogo ;( Nadal o Tobie pamietam... Quote
Isadora7 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Hapi Ola pamięta i my pamiętamy. A z Oli jeszcze raz powiem możesz być dumna Quote
Ola164 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 Witaj moje słoneczko, ale Cie cioteczki odwiedzają! Jestem dumna że tak utkwiłaś w naszej panięci! Quote
Onomato-Peja Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 rozumiem co czujesz już też nie raz straciłam przyjaciela też muwiłam , myślałam , czułam że nie chce innego że nic go nie zastąpi ale jednak zawsze sie przełamywałam myśląc że to drugie zwierze gdzieś tam jest gdzieś na mnie czeka a każde moje zwierzątko to imiennik tego straconego zawsze im opowiadam co tamte robiły itp. a pozatym pomyśl sobie że HAPICZKA będzie sie cieszyć jeśli będziesz o niej opowiadać swoim zwierzakom ja tam robie Kulka [*] Atos [*]Kuba [*] Pikuś [*] Pikuś [*]Kicor [*]Olka [*] Kitikatka [*] i te twoje Hapik [*] Hapiczka [*] Quote
Ola164 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Dziękujemy :* i jeszcze Hektorek, Brytysek, Rex, Ciapka, Skarpeta, Eddyśka, Odrzutowka, Mleczka, Dosiek, Milutka, Zosia, Mleko, Linkoln, Plamka, Dziubuś, Tajfun, Bury, Burasek, Burek, Biszkopt, Sonia, Pazur, Pusia, Puszek, Bulli, Bullina, Spiner, Norka i wiele innych zwierzaków, moich i przyjaciół za TM :( Quote
Onomato-Peja Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 oj widze , że mialaś gorzej niż ja raz sie nawet załamalam nic nie jadłam i ciągle se powtarzałam że nie moge mieć zwierząt , że byłam złą panią itd. Quote
Onomato-Peja Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Mówię ci zajmij sie twoimi dwoma psiakami pomyśl że Hapiczka chce żebyś im o niej opowiedziała zajmij sie nimi naprawdę ulży ci Quote
Ola164 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Witanko poranne! Twoja panicia coś spać dziś nie może i wstała o 4:30, gdyby nie to że było ciemno to bym zabrała psiaki na pole, ale w łóżeczku jest cieplutko i jakoś mi ochota przeszła sama xD Buziaczki :* Ola... Quote
Ola164 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Wiotaj Panienko, widzę że Cioteczki tu do Ciebie zaglądają :P A mamusia tęskni... Zaraz uciekam z domku bo na basenik... Ola :* Quote
Recommended Posts