Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zacznę od tego ,ze zupełnie nie znam się na kotach.
Jestesmy w tej chwili posiadaczmi 4 kociat urodz 17 09 07 a mamą jest kotka ktora się do nas przybląkała.
Kotki sa juz prawie odchowane i szukamy dla nich szybciutko wspaniałych domow ( chyba jak wszyscy tutaj) poniewaz u nas nie sa bezpieczne z uwagi na psy ktore mamy.
W tej chwili mieszkają u nas w kuchni , załatwija się do kuwety , same jedzą , rozrabiają.
Nie bardzo wiemy jeszcze ktore z nich to dziewczyny a ktorzy to chłopcy ale na dniach pojedziemy do weterynarza i bedzie wszystko jasne.

Zdjęcia wstawimy niebawem. ( muszę kogos poprosic o pomoc)

W razie jakichkolwiek pytan podam tel.

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podniosę. Chyba wkradł się błąd, kiedy dokładnie urodziły się kotki? Podaj jak najwięcej informacji, wtedy łatwiej znaleźć chętnych. No i zdjęcia... Pozdrawiam:)

Posted

zuzola napisał(a):
Podniosę. Chyba wkradł się błąd, kiedy dokładnie urodziły się kotki? Podaj jak najwięcej informacji, wtedy łatwiej znaleźć chętnych. No i zdjęcia... Pozdrawiam:)

dziękuję juz poprawiłam.;)

Posted

Jesli masz taka mozliwość- proszę, miej;)- to pozwól kociakom dorosnąć przy matce, teraz maja dopiero miesiąc, daj im chociaz 3 tygodnie jeszcze... To dla ich zdrowia. Powinnaś je odrobaczyć i zaszczepić raz za jakieś 2 tygodnie na podstawowe choroby. Bez tego trudno będzie im przetrwać... I chyba dobrze, gdybyś założyła wątek na miau, tam sa doświadczone kociary, podpowiedzą Ci, gdzie najlepiej ogłaszać kociaki, może uda się szybko znaleźć domki, czego życzę!
ps. zdjęcia to podstawa:) Powodzenia!
Kasia

Posted

Powolutku można robić zapisy na kocięta- do wyboru, do koloru!:loveu: Zdrowe, wychowywane przez kocią mamę, uwielbiają kontakt z człowiekiem. Takie niewinne kocie dzieci, które chciałyby być komuś potrzebne, dla kogoś ważne... W domu, w którym są teraz nie mogą zostać długo- nie są akceptowane przez psich rezydentów... Proszę, pomóżcie szukać im domów- wśród znajomych, sąsiadów, może ktoś nie wie, że marzy o mruczącym przyjacielu na długie jesienne wieczory...

Posted

Poprosimy zdjęcia!!!:angryy:;) Mojej Zuzi najbardziej podoba się czarnulek, elegancik. Ja jestem zaciekawiona rozmieszczeniem kolorków u tricolorki, a TZ wyraził zachwyt nad "negatywną" urodą zapaśniczek... Negatywną, w sensie odwrotnego rozmieszczenia kolorków na pysiach... Które jest najspokojniejsze? Które rozpycha się przy misce? Mruczą, miauczą, czy milczki? Czekam na wieści...

Posted

Moj faworyt to biało-czarny kotek z czarnymi uszkami ;)To taki mały kochaś. Moze spac twardym snem ale jak pojawie sie w kuchni to zaraz do mnie biegnie:loveu:normalnie jestesmy zakochani- cos tak czuję ,ze to malutki facecik.
Drugi ciekawski ( wska):oops: to kicia czarna w białych skarpeteczkach i z białym wasikiem:cool3:. Jest bardzo ciekawska ,odważna i całusna (ny)
Z tricolorkiem tez jest extra ale ta kicia jest znacznie delikatniejsza, ostrożna i narazie się poznajemy;)
A kotek biało-czarny z bialymi uszkami to bardzo delikatny w kontaktach z czlowiekiem ale wojownik z innymi bracmi.

Komu koffane kotki :loveu:

Posted

śliczności :loveu: ale delikatna trikolorka:

bardzo proszę podaj link do wątku na miau
myślę, że w szybkim znalezieniu domów mógłby pomóc też bannerek
do wklejenia w podpisie
można o niego poprosić na wątku bannerkowym w dziale Koci-łapci na miau (jest na samej górze)

a ja pozwolę sobie skopiować tekst od niezastąpionej karoluch i zaraz ogłoszę maluchy na ale.gratka

my też przygarnęliśmy ciężarną bezdomną kotkę, Bella oczarowała mojego męża
urodziła 4 maluchy, Groszek pojechał do nowego domu a trzech dziewczyn Tomek nie chciał za nic oddać :) i w ten sposób mamy teraz 3 sunie ze schroniska i 7 przygarniętych kotów
serdecznie was pozdrawiam
Renata