ruda76 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Zacznę od tego ,ze zupełnie nie znam się na kotach. Jestesmy w tej chwili posiadaczmi 4 kociat urodz 17 09 07 a mamą jest kotka ktora się do nas przybląkała. Kotki sa juz prawie odchowane i szukamy dla nich szybciutko wspaniałych domow ( chyba jak wszyscy tutaj) poniewaz u nas nie sa bezpieczne z uwagi na psy ktore mamy. W tej chwili mieszkają u nas w kuchni , załatwija się do kuwety , same jedzą , rozrabiają. Nie bardzo wiemy jeszcze ktore z nich to dziewczyny a ktorzy to chłopcy ale na dniach pojedziemy do weterynarza i bedzie wszystko jasne. Zdjęcia wstawimy niebawem. ( muszę kogos poprosic o pomoc) W razie jakichkolwiek pytan podam tel. Quote
zuzola Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Podniosę. Chyba wkradł się błąd, kiedy dokładnie urodziły się kotki? Podaj jak najwięcej informacji, wtedy łatwiej znaleźć chętnych. No i zdjęcia... Pozdrawiam:) Quote
ruda76 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 zuzola napisał(a):Podniosę. Chyba wkradł się błąd, kiedy dokładnie urodziły się kotki? Podaj jak najwięcej informacji, wtedy łatwiej znaleźć chętnych. No i zdjęcia... Pozdrawiam:) dziękuję juz poprawiłam.;) Quote
zuzola Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Jesli masz taka mozliwość- proszę, miej;)- to pozwól kociakom dorosnąć przy matce, teraz maja dopiero miesiąc, daj im chociaz 3 tygodnie jeszcze... To dla ich zdrowia. Powinnaś je odrobaczyć i zaszczepić raz za jakieś 2 tygodnie na podstawowe choroby. Bez tego trudno będzie im przetrwać... I chyba dobrze, gdybyś założyła wątek na miau, tam sa doświadczone kociary, podpowiedzą Ci, gdzie najlepiej ogłaszać kociaki, może uda się szybko znaleźć domki, czego życzę! ps. zdjęcia to podstawa:) Powodzenia! Kasia Quote
ruda76 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Kasia dziękuję za wszystkie rady;) Jutro ogłoszę dzieciaki na miau;) Quote
karoluch Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 w końcu udało mi się dodać zdjęcia maluchów :) Quote
Magija Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 koniecznie wystaw je na allegro, i jeśli mozesz potrzymaj z mamusią choć jeszzce z 4 tyg. Quote
ruda76 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Karola dziękuję za wstawienie zdjęc;) Quote
ruda76 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 To ja sobie sama podniosę bo nikt nie zaglada do dzieciakow Quote
zuzola Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Ja zaglądam:) Napisz o nich coś więcej, może kogoś złapie za serce;) Quote
zuzola Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Powolutku można robić zapisy na kocięta- do wyboru, do koloru!:loveu: Zdrowe, wychowywane przez kocią mamę, uwielbiają kontakt z człowiekiem. Takie niewinne kocie dzieci, które chciałyby być komuś potrzebne, dla kogoś ważne... W domu, w którym są teraz nie mogą zostać długo- nie są akceptowane przez psich rezydentów... Proszę, pomóżcie szukać im domów- wśród znajomych, sąsiadów, może ktoś nie wie, że marzy o mruczącym przyjacielu na długie jesienne wieczory... Quote
ruda76 Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Mama tych kociąt jeszcze niedawno tez szukła swojego człowieka teraz juz nie musi bo zostaje z nami na zawsze;) Quote
ruda76 Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 Nikt nie chce przygarnac takiej słodkiej mordki:roll: Quote
ruda76 Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Z dnia na dzien coraz większe a chętnych niestety nie ma:placz: Quote
karoluch Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=262014183 :) Quote
zuzola Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Poprosimy zdjęcia!!!:angryy:;) Mojej Zuzi najbardziej podoba się czarnulek, elegancik. Ja jestem zaciekawiona rozmieszczeniem kolorków u tricolorki, a TZ wyraził zachwyt nad "negatywną" urodą zapaśniczek... Negatywną, w sensie odwrotnego rozmieszczenia kolorków na pysiach... Które jest najspokojniejsze? Które rozpycha się przy misce? Mruczą, miauczą, czy milczki? Czekam na wieści... Quote
ruda76 Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Moj faworyt to biało-czarny kotek z czarnymi uszkami ;)To taki mały kochaś. Moze spac twardym snem ale jak pojawie sie w kuchni to zaraz do mnie biegnie:loveu:normalnie jestesmy zakochani- cos tak czuję ,ze to malutki facecik. Drugi ciekawski ( wska):oops: to kicia czarna w białych skarpeteczkach i z białym wasikiem:cool3:. Jest bardzo ciekawska ,odważna i całusna (ny) Z tricolorkiem tez jest extra ale ta kicia jest znacznie delikatniejsza, ostrożna i narazie się poznajemy;) A kotek biało-czarny z bialymi uszkami to bardzo delikatny w kontaktach z czlowiekiem ale wojownik z innymi bracmi. Komu koffane kotki :loveu: Quote
mulinka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 śliczności :loveu: ale delikatna trikolorka: bardzo proszę podaj link do wątku na miau myślę, że w szybkim znalezieniu domów mógłby pomóc też bannerek do wklejenia w podpisie można o niego poprosić na wątku bannerkowym w dziale Koci-łapci na miau (jest na samej górze) a ja pozwolę sobie skopiować tekst od niezastąpionej karoluch i zaraz ogłoszę maluchy na ale.gratka my też przygarnęliśmy ciężarną bezdomną kotkę, Bella oczarowała mojego męża urodziła 4 maluchy, Groszek pojechał do nowego domu a trzech dziewczyn Tomek nie chciał za nic oddać :) i w ten sposób mamy teraz 3 sunie ze schroniska i 7 przygarniętych kotów serdecznie was pozdrawiam Renata Quote
mulinka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 ogłoszenie na ale.gratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/701767_4_malutkie_piekne_psotne_pelne_radosci.html Quote
ruda76 Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 mulinka dziękuję za pomoc;) a tutaj watek na miau http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=67632&postdays=0&postorder=asc&start=0 Quote
Recommended Posts