baffi2 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Nikt nic nie wie? Chyba macie jakiś nr. kontaktowy do tych państwa? Quote
Becia66 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Oczywiście że wszystko wiem. Baffi nadal przebywa w Pabianicach ale Państwo poprosili nas o pomoc w szukaniu nowego domku . Dlaczego - napisze potem bo własnie podwoziłysmy z albiemu psa /160 km / i dopiero wróciłysmy do Rzeszowa. Trzeba się teraz wziąć za gary....:eviltong: Quote
SZPiLKA23 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Czyli Mamba w nowym domu:) a czy nad baficzkiem wisi grozba powrotu do schronu czy Panstwo beda go dotad u siebie trzymac az domek sie znajdzie?? Quote
Becia66 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Opiekunowie Baffika nie są w stanie zapewnić mu takiej dawki ruchu jaką potrzebuje. Szukamy domu z ogrodem i zdecydowanych ludzi którzy zdołają okiełznąć jego temperament. Baffi nie ma szansy wybiegania się chociaż wczesniej zapewniono mnie ze jest duża dzialka pod miastem, gdzie Baffi będzie spedzal duzo czasu ale niestety nie jest to sezon na dzialkę. Jest prowadzony na smyczy, nigdy nie spuszczany i daje upust swojemu temperamentowi w mieszkaniu i Państwo maja już dośc. Quote
baffi2 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A czy Baffi ma ograniczony czas na znalezienie domu zanim trafi do schronu...? :siara: Quote
Becia66 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Ugryzł też Pana przy wydzieraniu kapcia, zaczął warczeć na Panią podczas czesania, córka z wnuczką nie odwiedza rodziców bo sie obawiają Baffika i tak sie to wszystko nazbierało, że maja już dośc. Szukam domu intensywnie, miałam już parę telefonów ale znów najczęściej jest to dom z małymi dziećmi albo np.babcia na wózku inwalidzkim której sie spodobał kudłaty piesek. Nie można drugi raz popełnic takiego błędu żeby Baffi trafił do nieodpowiedniego domu. Trzeba znależc ten jeden jedyny, na zawsze !! Aukcja trwa jeszcze kilka dni i zawsze na końcu jest największe zainteresowanie. Nie tracę nadziei że ten właściwy domek sie odezwie.:roll: Quote
albiemu Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 dzięki Halciu za przypomnienie bo przyznaje i mnie ten wątek umknął ... Beciu co z naszych wojownikiem?? Quote
Becia66 Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Baffi już dawno grzeje pupcię w nowym domku !!! Trafił do fajnej rodzinki z bliżniakami z którymi szaleje do woli bo ma domek z ogródkiem....:multi: Quote
Recommended Posts