Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście że wszystko wiem. Baffi nadal przebywa w Pabianicach ale Państwo poprosili nas o pomoc w szukaniu nowego domku . Dlaczego - napisze potem bo własnie podwoziłysmy z albiemu psa /160 km / i dopiero wróciłysmy do Rzeszowa. Trzeba się teraz wziąć za gary....:eviltong:

Posted

Opiekunowie Baffika nie są w stanie zapewnić mu takiej dawki ruchu jaką potrzebuje. Szukamy domu z ogrodem i zdecydowanych ludzi którzy zdołają okiełznąć jego temperament. Baffi nie ma szansy wybiegania się
chociaż wczesniej zapewniono mnie ze jest duża dzialka pod miastem, gdzie Baffi będzie spedzal duzo czasu ale niestety nie jest to sezon na dzialkę. Jest prowadzony na smyczy, nigdy nie spuszczany i daje upust swojemu temperamentowi w mieszkaniu i Państwo maja już dośc.

Posted

Ugryzł też Pana przy wydzieraniu kapcia, zaczął warczeć na Panią podczas czesania, córka z wnuczką nie odwiedza rodziców bo sie obawiają Baffika
i tak sie to wszystko nazbierało, że maja już dośc. Szukam domu intensywnie, miałam już parę telefonów ale znów najczęściej jest to dom z małymi dziećmi albo np.babcia na wózku inwalidzkim której sie spodobał kudłaty piesek. Nie można drugi raz popełnic takiego błędu żeby Baffi trafił
do nieodpowiedniego domu. Trzeba znależc ten jeden jedyny, na zawsze !!
Aukcja trwa jeszcze kilka dni i zawsze na końcu jest największe zainteresowanie. Nie tracę nadziei że ten właściwy domek sie odezwie.:roll:

• 5 months later...