Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekam z niecierpliwością na wiadomości po wizycie u weta.
Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze, chociaż p. Ela mówiła że Baffi
trze łapką po uszach i piszczy jak sie mu je dotyka...:roll:

Posted

wiem ze glupio to zabrzmi, ale teraz bafik moze chorowac bo jest ktos kto sie nim zajmie. jakby byl w schroniksu nadal to byloby gorzej. teraz kazde chorobsko zostanie przepedzone pezez weta do ktorego ukochana nowa pani baficzka zaprowadzi :)

Posted

Bafficzek to ponoć taki kanapowy piesek - zaliczył już wszystkie w domu :evil_lol:. Czyściutki, wykąpany ponoć prezentuje się pięknie :loveu:.
Jutro ma wizytę u weta a w najbliższym czasie fryzjer....:eviltong:, a to będzie musiał wyglądać superosko...
Beciu, a beda szanse na zdjecia szarej pieknosci ? Bardzo prosimy.

Posted

becia66 napisał(a):
Bafficzek to ponoć taki kanapowy piesek - zaliczył już wszystkie w domu :evil_lol:. Czyściutki, wykąpany ponoć prezentuje się pięknie :loveu:.
Jutro ma wizytę u weta a w najbliższym czasie fryzjer....:eviltong:, a to będzie musiał wyglądać superosko...:eviltong:
Anula, dziękuję ci bardzo za pomoc w ogłoszeniach :calus::buzi::Rose:

Nie ma za co, zawsze do usług:razz:. No i też przylączam się do oczekujących na fotki:lol:.

Posted

Nasz Baffi się totalnie rozbestwił, zaanektował wszystkie domowe kanapy :evil_lol: i jeszcze warczy jak ktoś siada koło niego. Poczuł sie pewnie, nigdy nie pomyślałabym ze z Baffika taki zadzior. Państwo dali mu czas na aklimatyzację, a teraż z kolei już czas, żeby go trochę przytemperować...:eviltong:.

Posted

No i jest już po wizycie u fryzjera, wygląda ponoć śmiesznie...:evil_lol:.
Nie tak został obcięty jak chciała p. Ela i teraz tylko czekać aż futro
trochę odrośnie...:eviltong: Zdjęcia Baffika będą niebawem..

Posted

ja się doczekać nie mogę :D
Przypomniało mi sie jak miałam pudla, ja wiem, że to nie ładnie ale rozdziadowany przez nas to już X lat temu. Takie ADHD przerośnięte, z obłędem w oczach i zajęte albo zjadaniem fotela, albo kupy na podwórku lub biegający z sąsiadkową podpaską innym razem z ością w sierści - to takie wspomnienie dzieciństwa .....
Nienawidził się strzyc, ale to makabrycznie i chodził jak kretyn. W trakcie obcinania skakał pod sufit, moja mama razem z nim krzycząca o jezu uszy, o jezu oko w efekcie chodził wygolony do połowy z prawej strony a z lewej z sierścią po ziemię. Wstyd normalnie było z gościem chodzić ..... Selim się nazywal za TM mostem już chyba będzie 20 lat ....