Poker Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 cudownie,hura :multi::multi:,grzej już zawsze doopkę w najlepszym domku :lol: Quote
Becia66 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Jutro porozmawiam o fotkach z p. Elą . Ja też chciałabym zobaczyć jak wygląda po kąpieli, a szczególnie po wizycie u fryzjera...:eviltong: Quote
Becia66 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Czekam z niecierpliwością na wiadomości po wizycie u weta. Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze, chociaż p. Ela mówiła że Baffi trze łapką po uszach i piszczy jak sie mu je dotyka...:roll: Quote
irysek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 wiem ze glupio to zabrzmi, ale teraz bafik moze chorowac bo jest ktos kto sie nim zajmie. jakby byl w schroniksu nadal to byloby gorzej. teraz kazde chorobsko zostanie przepedzone pezez weta do ktorego ukochana nowa pani baficzka zaprowadzi :) Quote
Becia66 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Baffi zabezpieczony farmakologicznie - krople do uszu, pupka wyczyszczona bo zatoki były zapchane. Odrobaczony i bardzo, bardzo kochany - jak mówi p.Ela....:loveu: Quote
Ulka18 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Bafficzek to ponoć taki kanapowy piesek - zaliczył już wszystkie w domu :evil_lol:. Czyściutki, wykąpany ponoć prezentuje się pięknie :loveu:. Jutro ma wizytę u weta a w najbliższym czasie fryzjer....:eviltong:, a to będzie musiał wyglądać superosko... Beciu, a beda szanse na zdjecia szarej pieknosci ? Bardzo prosimy. Quote
halcia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ciekawe jaka fryzure mu dobiora?czy go rozpoznamy na zdjęciach? Quote
Becia66 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Zdjęcia będą - mam obiecane...:razz:, ale po wizycie u fryzjera bo kołtunów trochę trzeba wyciąć...:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Jestem niezmiernie ciekawa co tez z tego kudłacza zrobia :loveu: Quote
anula1959 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 becia66 napisał(a):Bafficzek to ponoć taki kanapowy piesek - zaliczył już wszystkie w domu :evil_lol:. Czyściutki, wykąpany ponoć prezentuje się pięknie :loveu:. Jutro ma wizytę u weta a w najbliższym czasie fryzjer....:eviltong:, a to będzie musiał wyglądać superosko...:eviltong: Anula, dziękuję ci bardzo za pomoc w ogłoszeniach :calus::buzi::Rose: Nie ma za co, zawsze do usług:razz:. No i też przylączam się do oczekujących na fotki:lol:. Quote
Becia66 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Schronisko znów zasypane i dojazdu ponoć nie ma...:shake: Ale Bafficzek miał szczęście...:loveu: Quote
Becia66 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Nasz Baffi się totalnie rozbestwił, zaanektował wszystkie domowe kanapy :evil_lol: i jeszcze warczy jak ktoś siada koło niego. Poczuł sie pewnie, nigdy nie pomyślałabym ze z Baffika taki zadzior. Państwo dali mu czas na aklimatyzację, a teraż z kolei już czas, żeby go trochę przytemperować...:eviltong:. Quote
Becia66 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 No i jest już po wizycie u fryzjera, wygląda ponoć śmiesznie...:evil_lol:. Nie tak został obcięty jak chciała p. Ela i teraz tylko czekać aż futro trochę odrośnie...:eviltong: Zdjęcia Baffika będą niebawem.. Quote
halcia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 pPisalam ,ze przerobia go tak, ze go nie poznamy Quote
albiemu Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 ja się doczekać nie mogę :D Przypomniało mi sie jak miałam pudla, ja wiem, że to nie ładnie ale rozdziadowany przez nas to już X lat temu. Takie ADHD przerośnięte, z obłędem w oczach i zajęte albo zjadaniem fotela, albo kupy na podwórku lub biegający z sąsiadkową podpaską innym razem z ością w sierści - to takie wspomnienie dzieciństwa ..... Nienawidził się strzyc, ale to makabrycznie i chodził jak kretyn. W trakcie obcinania skakał pod sufit, moja mama razem z nim krzycząca o jezu uszy, o jezu oko w efekcie chodził wygolony do połowy z prawej strony a z lewej z sierścią po ziemię. Wstyd normalnie było z gościem chodzić ..... Selim się nazywal za TM mostem już chyba będzie 20 lat .... Quote
Becia66 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 A to zdjęcia Baffika w nowym domku jeszcze przed strzyżeniem...:lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Dużo lepiej wygląda na fotelu niż w boksie :loveu: :loveu: Quote
Becia66 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Baffi po ostrzyżeniu...:evil_lol: Nie wygląda na zadowolonego z dzieła fryzjerki....:evil_lol: Quote
anula1959 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Eeeee, hm , ten tego , jakoś straszliwej różnicy to ja , ten tego ........nie widzę :oops: Quote
Becia66 Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Jakiś taki rondelek ma na głowie...:evil_lol: Quote
Recommended Posts