Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj kontaktowali się ze mną Państwo z Łodzi, którzy wypatrzyli Baffiego na allegro. A Baffi zamieszka w pobliżu bo w Pabianicach, chyba że się
p. Elżbieta do soboty rozmysli...:roll:

Posted

Irysek, chyba już możesz usunąć...:lol:
Przed chwilą dzwoniła do mnie w sprawie Baffiego pewna Pani z Sieradza
i powiedziała że mąż wypatrzył go wczoraj na allegro i od razu poczuli ,
że jest to pies dla nich. Chcą nawet przyjechać w niedzielę po niego...:eviltong:
Jak to jest, że przez tyle czasu była cisza aż tu nagle booom i tyle osób chce Baffika...:lol:
A Baffi ma zaplanowany na sobotę wyjazd do Pabianic .Trzymam kciuki.:thumbs:

Posted

Ja Ci powiem Beciu jak to jest . W miarę upływu czasu aukcja , nawet będąca wśród wyróżnionych, przesuwa się do góry. Jak ma sie ku końcowi to praktycznie jest na samym przedzie , na samej górze . A ludzie , jak to ludzie , nie chce im się przebijać przez ileś tam stron aukcji, tylko czytają to co im wpierw wpadnie w oko ;). A że aukcja Bafisia kończy się to jest na samej górze i łatwo go odnaleźć:eviltong:. Już to wypraktykowałam i wiem , że najwięcej jest zapytań właśnie jak kończy się aukcja. Częściowo z powodu który opisałam wyżej a częsciowo z tego powodu , że adopcje zwierzączka trzeba przemyśleć;).
Ciesze się bardzo , że Bafiś ma takie powodzenie. Słuchaj , jeżeli Bafik jest już "zaklepany" to może Ci Państwo wzięli by tego pieska :

a jego wątek jest tu:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100413
Mogłabyś ich zapytać ? Z góry przepraszam za offa:oops:
Dzięki z góry i trzymam kciuki za powodzenie akcji z Bafisiem:loveu:!

Posted

Anula , w sobotę kiedy już Baffi będzie w drodze do domu prześlę Państwu ten link z wątkiem. Póki co ,trzymam ten domek jako rezerwowy - bo tak im obiecałam. :lol:

Posted

Beciu moze do drugiego domku pojechał by biały pudlowaty piesek z Orzechowców, o ktorym niestety niewiele wiem:oops:.... jest podobny do PONka tylko mniejszy..... dla niego zimno i błoto to tragedia....:shake:

Posted

okazja jest na pewno, ja dom w pabianicach wypali dla baffika, to nie wolno puscic tych panstwa z allegro z pustymi rekami. ktoregos psiaka powinni wybrac, biorac pod uwage ze oba sa podobne do baffika. trzeba bedzie ich pocisnac. a ktorego im podsunac to juz sama nie wiem. kazdy potrzebuje domu... najlepiej pokazac im kilka i niech sami wybiora :) (chyba jest zbyt oczywiste to co napisalam hihi)