Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cztery razy mailowal do mnie jakiś gość ze Śląska ale te maile wydają się dziwne, wręcz niepoważne. Kwit esencja ich jest taka - czy nie można mu dowieżć psiaka do schroniska w Rybniku, bo on nie bedzie mug bo nie ma ałta !!! Dokładnie tak napisane. Analfabeta czy co ? :crazyeye:

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może jakieś ogłoszonka by sie przydały? :cool3: Mogłabym powiesić kilka w Przeworsku, ew przejechać sie do Jarosławia, namówić koleżanke z Przemysla by i ona powiesiła kilka u siebie..

Mogłabym też zapytać konduktora z osobówki Przemyśl-Rzeszów czy bym nie mogła w pociągu ogłoszeń zostawić.. tylko że drukarki w domu nie mam, a w bibliotece wydrukowac moge jedynie czarno-białe :(

Posted

FiGa świetny pomysł z tymi ogłoszeniami. Nie masz może punktów w mieście gdzie można wydrukować za odpłatnością. Ja kasę na to dam. Jak drukowałam ostatnio to jedna strona w kolorze kosztowała 1,20 - trochę dużo ale warto. Jakość tego wydruku jest naprawdę dobra.

Posted

Chyba nie widziałam bardziej makabrycznego zdjęcia na Dogo..:-( Może udałoby się go przenieść do schroniska w Rzeszowie ? :oops: Jak ta psina musi cierpieć.. wyglada jakby umierał...:-(:-(

Posted

PONem jest zainteresowana p.Elżbieta z Pabianic, tylko test na kota musi wypaść pozytywnie. Ktoś, kto zna realia w schronie w Orzechowcach
wie jakie to trudne do sprawdzenia....:shake:

Posted

A czy ta psina ma wątek ? I czy coś wiadomo o niej - sunia/pies i czy jest więcej zdjęć ? TEMU PSU POTRZEBNA JEST POMOC !

A Baffi - śliczny - kiedyś gdy miałam srebrnego pudla miniaturkę to słyszałam, że tylko ta rasa jest w tym kolorze - występują też dosyć duże miniaturki - no nie tak duże jak Baffi, ale może on jest mixem - poza tym mnie on przypomina Briarda - widziałam identycznego tylko czarnego.

Posted

bonika napisał(a):
A czy ta psina ma wątek ? I czy coś wiadomo o niej - sunia/pies i czy jest więcej zdjęć ? TEMU PSU POTRZEBNA JEST POMOC !

A Baffi - śliczny - kiedyś gdy miałam srebrnego pudla miniaturkę to słyszałam, że tylko ta rasa jest w tym kolorze - występują też dosyć duże miniaturki - no nie tak duże jak Baffi, ale może on jest mixem - poza tym mnie on przypomina Briarda - widziałam identycznego tylko czarnego.

Czy ten biedak jest uwiązany???? Chyba widzę sznurek na łapie???

Posted

Edi100 napisał(a):
Czy ten biedak jest uwiązany???? Chyba widzę sznurek na łapie???

Coś koło łapki jest.. ale wszystkie łapki ma pewnie takie i zarośnięte i wybłocone - to błoto potem zasycha - jak on musi cierpieć :-(

Może jest szansa na przeniesienie go do Rzeszowskiego Schroniska ? - ja mogę wysłać pieniażki na paliwo.

Boże nawet trudno określić w jakim ten pies jest wieku :-( Po wykapaniu i wyczesaniu to może być bardzo ładny piesek.. Nie wiem patrząc na to zdjęcie serce mi się kraja i nie jestem w stanie myśleć o innych psach..

Pudelkowate Orzechowskie do góry !

Posted

Ja zrobiłam fote chodzac po schronie nie sprawdzałam czy to pies czy sunia, nie wiem ile ma lat, jak długo jest w schronie...:oops: wiem ze jest bardzo bojazliwy i nie ufny nie wchodziłam do boksu ... nie jest przywiazany...

Posted

jak dobrze pójdzie w sobotę jedzie do domu. Psiak oaza spokoju, koty sprawdzone i ma je gdzieś :D IDEALNIE! Tylko wygląda ponoc jak nieszczęście bo mokry, poklejony itd ... wiadomo taka sierść w schronisku to masakra.

Posted

Jak dobrze pójdzie to Baffi w sobotę pojedzie do Pabianic :multi:,
Transport trochę kombinowany dlatego czekam na potwierdzenie.
Anula, Baffi został wypatrzony na wątku...niemniej odnaleziony potem na allegro.