Becia66 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 spójrzcie wszyscy to jamnik dziczy, bardzo rzadki, o specyficznym umaszczeniu. Czy nikt nie chce wyjątkowego jamniora ? Quote
ewajanka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Nikt nie zagląda. Halo, nikt nie szuka pięknego jamniorka do domku. Na zimę pod pierzynkę jak znalazł.:) Quote
ewatr Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 zrobiłam łączna aukcje dla Orzechowców http://www.allegro.pl/item261563063_szczeniaczki_i_wieksze_pieski_czekaja_na_domy_.html Quote
albiemu Posted October 27, 2007 Author Posted October 27, 2007 dostałam meila w sprawie naszego brązowego cudeńka - narazie krótkie zapytania, odpwiedziałam i zobaczymy :) Nic nie napiszę więcej bo to takie jeszcze nic .... ale może ruszy?? Quote
Becia66 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ewatr, świetne allegro zrobiłaś. Dziekujemy ci bardzo, bardzo...:calus: Dzięki nim psiaków na wątkach nam ubywa. W pażdzierniku udały się nam 3 naprawdę trudne adopcje ; 8-letni Baton bez jednej łapy - pojechał do Gdańska, 11-letni spaniel Rubi do Warszawy, a jamniś staruszek 13 lat dzisiaj na Śląsk....:multi: Dziewczyny, to nasza wspólna praca dała im szanse na nowe życie w kochających domach i wierzcie mi : TAM nia miały żadnych szans !!!:shake: Quote
anula1959 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Beciu , jamniś ma allegro wspólne z innymi psiakami , no i , ano właśnie . Nie wiem co zrobić , bo można by mu oddzielne allegro zrobić ale musiałaby go Ewa usunąć z tej aukcji , żeby się nie dublowały. Do końca aukcji Ewy jeszcze 12 dni ! Zadecydujcie, jak Ewa go usunie z aukcji to ja mu zrobię allegro wyróżnione. Nie ma sprawy. Quote
ewatr Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='anula1959']Beciu , jamniś ma allegro wspólne z innymi psiakami , no i , ano właśnie . Nie wiem co zrobić , bo można by mu oddzielne allegro zrobić ale musiałaby go Ewa usunąć z tej aukcji , że by się nie dublowały. Do końca aukcji Ewy jeszcze 12 dni ! Zadecydujcie, jak Ewa go usunie z aukcji to ja mu zrobię allegro wyróżnione. Nie ma sprawy. Ewa go nawet w tym momencie usunie z aukcji jak Ty go wystawisz :evil_lol:;) / ja poprostu juz nie wyrabiam z tymi oddzielnymi aukcjami bo daje i dla Rzeszowa i dla Mielca i dla Orzechowców i dlatego dałam go do lacznej :lol:/ ale taka wyrozniona aukcja bedzie super bo jamnis jest cudny :loveu: Quote
anula1959 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ewcia, jutro po południu wymodzę jakiś tekścik i wezmę się za allegro dla słodziaka. Na razie niech będzie u Ciebie;). Jakby co to dam znać na PW. Quote
Becia66 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Anula, złap tekstem wszystkich za serce bo to połowa sukcesu...:eviltong: Quote
albiemu Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 jamniorek - masz chłopie szansę!! Skoro tyyyle cioteczke ma Cie na oku :) Quote
anula1959 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Może być taki tekst dziewczyny? Jamniczek , jamolek , jamniś, jamnior ,mogłabym tak wymieniać bez końca. Jamniki to wspaniałe psy , bardzo dumne, niezależne , małe wzrostem ale wielkie duchem, odważne i mądre. Mówi się , że mają kocią naturę. Ja czasami tak mówię o swoim piesku , no ale on ma imię, i mnie, i swoją rodzinę, i moją miłość , i opiekę , ma po prostu swój DOM. A ten jamniczek , którego poniżej można zobaczyć niestety nie…………………………. Chociaż jest młody bo ma około 2 lat, i jest śliczny, to jest bezdomny i smutny, bardzo smutny ……………… Schroniskowa buda nie ogrzeje tak jak ciepła kanapa , schroniskowy boks nie zapewni mu bezpieczeństwa, schroniskowa rzeczywistość to dzień podobny do dnia , bez nadziei na lepsze jutro , to ciągła obawa o życie……………………… Ten jamniczek też chciałby się do kogoś tulić , czuć dotyk ciepłej dłoni , pójść na długi spacer………….. Proszę ,przygarnij tego psiaka, otocz opieką i daj poczucie bezpieczeństwa którego tak bardzo potrzebuje a zyskasz najwierniejszego i najbardziej lojalnego przyjaciela ,być może jedynego w życiu ? Nadaj mu imię , którego nie ma a wraz z nim sens jego życiu by nie odszedł zapomniany lecz otoczony miłością , by kiedyś za Tęczowym Mostem czekał właśnie na Ciebie!!! [SIZE=2]Jak coś poprawić czy dopisać , to dajcie znać ;) Quote
albiemu Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 mnie osobiście nawet bardzo!! :) Quote
albiemu Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 jamniśku podnosimy brązową dupcię i na pierwszą maszerujemy Quote
*Gwiazdeczka* Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 A może coś więcej o charakterku zwierzaczka?:cool3: Quote
albiemu Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 cóż można napisać ... miałyśmy go jedynie na sesje ftograficzną i co napewno mogę stwierdzić zero agresji,lgnie do czlowieka i fatalnie znosi schronsiko. Nie mogłam go ze szpilką do boksu zapchać tak nie chciał tam wracać. Biedaczyna myslał, że do domku idzie :( Biorąc pod uwagę to jak pięknie jest utrzymany to musiał wyjść spod naprawdę dobrej ręki ... Quote
Becia66 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Od kierowniczki schroniska dowiedziałam się własnie, że brązowy jamniorek poszedł dzisiaj do adopcji. Pojechał do Jarosławia do ponoć dobrego domku. Oby to było prawdą. Jamnisiu,życzymy ci szczęścia i dużo miłości w nowym domku.:lol: Quote
malagos Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 ale nowina :loveu: Dobrego zycia, jamniczku! :loveu: Quote
Recommended Posts