VitisVini Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 O żesz... znajcie moje zezowate szczęście, zawsze jak sie za coś zabieram to wychodzi na odwrót. Jak chciałam założyć Dodzie w końcu wątek to dom się szykuje.Jestem niepocieszona:evil_lol: A serio, mój Boże oby się udało, oby się udało, tak mi żal tej Dodziny.Te dwa z innego wątku to chociaż młode dość sa i mają wieksze szanse, a ta bidula, ech. No nic to w takim razie jeszcze się wstrzymam z tym wątkiem i czekamy na wieści, miej tam reke na pulsie Kingo bardzo prosze.W razie co służymy nowej właścicielce radami gdyby tak chciała się na dogo zalogować;) Widzi mi się, że tam macie dobry schron w tym Koszalinie, a dobry oznacza dla mnie przede wszystkim dobrych ludzi. Quote
Aarionne Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Jaki postęp robót? Co z Dodą? Znalazła dom? Pytam, bo nie wiem czy dawać ja do PP czy nie. Do kogo mogę zadzwonić? Quote
VitisVini Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Czekamy na jakieś info od Kingi. Ale no news to chyba w tym przypadku złe wieści:shake: Quote
kinga Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 VitisVini napisał(a):Czekamy na jakieś info od Kingi. Ale no news to chyba w tym przypadku złe wieści:shake: Kinga melduje: Doda pojechała :lol: ( ale nic-nic-nic nie wiem na razie :oops: - jeśli cos sie dowiem, napiszę ;)) Quote
VitisVini Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 o dzieki ci dobra kobieto za tak wspaniałą wiadomość:calus::loveu: Jedna baba z wozu , i zaraz koniowi (czyli mnie;)) lżej i to jak. Bardzo się ciesze, bardzo, bardzo:multi: Jak byś miała jakies wieści o Dodzince z nowego domku to koniecznie napisz. Ach i tak przyszło mi do głowy, czy w koszalińskim schronie potrzebuja bud? Bo tu jedna dogomaniaczka, Aga-Czakra takoweż oferuje, trzeba tylko oficjalne pismo wystosować, które zresztą ona podpowie. Te budy to od pograniczników, bo wymieniają na nowe, i akurat na waszym terenie - od Świnoujścia po Krynicę morską. W razie co skontaktuj się z Agą. Quote
maciaszek Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Super informacja :) !!!! Mam nadzieję, że Doda będzie szczęśliwa. Quote
Recommended Posts