Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

2letnia suczka DA, kontaktowa, niedopieszczona i BARDZO spragniona cieplej i troskliwej reki SWOJEGO czlowieka. Wysterylizowana i bardzo dobrze wychowana. Nie toleruje konkurencji i lubi polowac, wiec szukam jej domu bez jakichkolwiek zwierzat.
W miare mozliwosci bede uaktualniac jej galerie zdjeciowa, mam nadzieje jak najkrocej !
W sprawie adopcji prosze o kontakt osobisty pod nr kom 606 382966.

Agnieszka Chmielak

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam pani Agnieszko:bye: Tora przesyła buziaki tacie Śpiochowi:lol:

A co to za piękność tu nam się prezentuje? Lubi polować- to brzmi groźnie, Tora też lubi ale jeszcze nic nie udało jej się złapać( Deta twierdzi, że to dlatego , że jest za gruba, też coś :crazyeye:, jest akurat a Deta się nie zna po prostu:eviltong:)

Już rozgłaszam małą po swoich wątkach, rozumiem, że sytuacja nie jest tragiczna czyli suka nie przebywa nigdzie w schronisku albo w innych złych warunkach? Tylko ktoś jej nie kocha. A naprawdę żadnego innego zwierzaka nie zaakceptuje nawet samca?

Posted

czesc @Vitis ;)
suka jest w hotelu, zachowuje sie bardzo dobrze, ale poniewaz w poprzednim domu walczyla z samcem, w tej chwili nie odwaze sie jej reklamowac jako
" suczki nadajacej sie do domu, w ktorym samiec mieszka " :shake:

nie ma za soba trudnej czy bolesnej przeszlosci, potrzebuje jedynie odpowiedzialnego i stabilnego domu :)

@ruda76
dzieki za opieke nad watkiem :loveu:

Posted

Ojej, jaka piękna białaska :loveu:. Szkoda, że taka agresorka... Musi trafić w odpowiedzialne ręce. Chętnych na białasy teraz dużo, tylko większość z nich...

A jak długo może być jeszcze w hoteliku?

P.S. Widzę, że drożdżaki atakują jej kopytka. Macie na to jakiś patent?

Posted

Wiecie, gdy to zobaczyłam to już mi serce zadrżało, już pomyslałam, że wezmę, ale... u moich rodziców są suczki, z którymi białaska musiałaby się widywać przynajmniej co trzeci weekend... I co na to mój TZ...?
Ech... Piękna pysia...

Posted

Może i dobrze, co nagle to po diable. Taka argentynka i jeszcze z charakterkiem potrzebuje doświadczonego człowieka, raczej nie takiego co zaczyna od szczeniaka.Na razie więc mocno trzymamy kciuki.
To są drożdżaki?- takie ciemne smugi na łapach , przy pazurach? Tora miała takie plamy , lizała łapy i sierć wyłaziła.Przez dwa miesiące dawałam omega3 w oleju rekinim,3 kapsułki dziennie, 20 mg w kapsułce, plus jakieś inne składniki tam były, i prawie przeszło. Dzis byłam u weta na szczepieniu i pytałam o to, powiedział, że skoro pomogło to i dobrze:lol:

Posted

VitisVini napisał(a):
To są drożdżaki?- takie ciemne smugi na łapach , przy pazurach? Tora miała takie plamy , lizała łapy i sierć wyłaziła.Przez dwa miesiące dawałam omega3 w oleju rekinim,3 kapsułki dziennie, 20 mg w kapsułce, plus jakieś inne składniki tam były, i prawie przeszło. Dzis byłam u weta na szczepieniu i pytałam o to, powiedział, że skoro pomogło to i dobrze:lol:
Zaczęło się od zaczerwienień i lizania. Między palcami było wilgotno i tak się "maśliło". Z czasem zaczęło ciemnieć. Powtarza się zawsze jak jest wilgotno. Ciemne plamy/włosy już zostały.
Tran rekini też był przerabiany. Pomógł na sierść, na łapy nie.
Pewnego razu się wkurzyłam brakiem sensownego leczenia i zrobiłam wymaz - wyszły drożdże.
To tyle w ramach offu... :oops:

SAN-AGNES, czy sunia ma jakieś ogłoszenia? Może warto by jej zrobić np. Allegro (z zaznaczeniem, że jest wysterylizowana i że przed wzięciem psa wizyta adopcyjna).

Posted

maciaszek napisał(a):

SAN-AGNES, czy sunia ma jakieś ogłoszenia? Może warto by jej zrobić np. Allegro (z zaznaczeniem, że jest wysterylizowana i że przed wzięciem psa wizyta adopcyjna).

mysle ze allegro dla rasowca to bardzo dobry pomysl i nie ryzykowny bo sunia wysterylizopwana:lol:

Posted

Agnes ,napisz mi dokladnie /na priwa/gdzie to jest .Ja caly czas szukam doga dla ksiedza. Dzisiaj porozmawiam z nim i podam wieczorem informacje. On mial kiedyś doga ,tak mi powiedzial. Warunki naprawdę dobre.Tylko czy wasza niunia nie bedzie bala sie jego czarnego płaszcza ,bo moja jedna z jamniczek na jego widok wyłazi ze skóry natomiast druga lize gdzie popadnie.

Posted

Czerń księdza i biel argentynki :) Na pewno szybko znajdzie sie dla niej dom!

A ksiądz miał doga argentyńskiego czy niemieckiego? Bo to jednak zupełnie inne charakterologicznie psy... (choć i jedne i drugie zadziwiająco piękne :) )