magda0777 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Mam suńkę w wieku ok. 1 roku. Suka jest bardzo podobna do huski, tylko jest niższa i delikatniej zbudowana. Nie znam dokładnego wieku, bo to znajdka. Do niedawna była śliczna kudłata, teraz ma sierść typu jeżyk i wyleniały ogon. W połowie lipca miała szczeniaki, w połowie września została wysterylizowana, czy to może być powód? Nie wiem czy to ma związek, ale od jakiegoś tygodnia ma mniejszy apetyt. Do tej pory "żarła", aby najeść się za te miesiące spędzone w norze na łące. Mimo wszystko humor jej dopisuje, bawi się, szaleje na spacerach. Co robić,poobserwować czy lecieć do weta? Quote
Frytela Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 magda0777 napisał(a):Mam suńkę w wieku ok. 1 roku. Suka jest bardzo podobna do huski, tylko jest niższa i delikatniej zbudowana. Nie znam dokładnego wieku, bo to znajdka. Do niedawna była śliczna kudłata, teraz ma sierść typu jeżyk i wyleniały ogon. W połowie lipca miała szczeniaki, w połowie września została wysterylizowana, czy to może być powód? Nie wiem czy to ma związek, ale od jakiegoś tygodnia ma mniejszy apetyt. Do tej pory "żarła", aby najeść się za te miesiące spędzone w norze na łące. Mimo wszystko humor jej dopisuje, bawi się, szaleje na spacerach. Co robić,poobserwować czy lecieć do weta? ja mam suke pomieszana husky z malamutem i ona 2 razy w roku lnieje i ma siersć tak jak napisałas typu "jeżyk" mysle ze to poprostu normalne, niedługo futerko jej odrosnie ;) P.S - moja własnie obrosła śliczną sierścią bo była prawie łysa ;) Quote
Russellka Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Hmmm a jęsli boisz sięo nią to idź do weta bo może jakieś pasożyty... nie wiem ;) Quote
magda0777 Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Zwierz był wczoraj u weta, dostał witaminy, a jako przyczynę linienia podano ciążę i laktację. Mam nadzieję, że sierść szybko odrośnie, bo będę jej musiała sweter na zime kupić ;) Quote
Frytela Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 eee tam moja etna ma tak ze lnieje na poczatek zimy i na koniec ;) i sie nie przeziebiła ;) Quote
Recommended Posts