Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam suńkę w wieku ok. 1 roku. Suka jest bardzo podobna do huski, tylko jest niższa i delikatniej zbudowana. Nie znam dokładnego wieku, bo to znajdka. Do niedawna była śliczna kudłata, teraz ma sierść typu jeżyk i wyleniały ogon. W połowie lipca miała szczeniaki, w połowie września została wysterylizowana, czy to może być powód?
Nie wiem czy to ma związek, ale od jakiegoś tygodnia ma mniejszy apetyt. Do tej pory "żarła", aby najeść się za te miesiące spędzone w norze na łące.
Mimo wszystko humor jej dopisuje, bawi się, szaleje na spacerach.
Co robić,poobserwować czy lecieć do weta?

Posted

magda0777 napisał(a):
Mam suńkę w wieku ok. 1 roku. Suka jest bardzo podobna do huski, tylko jest niższa i delikatniej zbudowana. Nie znam dokładnego wieku, bo to znajdka. Do niedawna była śliczna kudłata, teraz ma sierść typu jeżyk i wyleniały ogon. W połowie lipca miała szczeniaki, w połowie września została wysterylizowana, czy to może być powód?
Nie wiem czy to ma związek, ale od jakiegoś tygodnia ma mniejszy apetyt. Do tej pory "żarła", aby najeść się za te miesiące spędzone w norze na łące.
Mimo wszystko humor jej dopisuje, bawi się, szaleje na spacerach.
Co robić,poobserwować czy lecieć do weta?

ja mam suke pomieszana husky z malamutem i ona 2 razy w roku lnieje i ma siersć tak jak napisałas typu "jeżyk" mysle ze to poprostu normalne, niedługo futerko jej odrosnie ;)

P.S - moja własnie obrosła śliczną sierścią bo była prawie łysa ;)

Posted

Zwierz był wczoraj u weta, dostał witaminy, a jako przyczynę linienia podano ciążę i laktację. Mam nadzieję, że sierść szybko odrośnie, bo będę jej musiała sweter na zime kupić ;)