BeataSabra Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Jesteśmy WAGA 1000 GRAM :loveu: Osłuchowo czysto oczy czyste nosek jeszcze troszkę cieknie temperatura 38,5 Dostała lek podobny w działaniu do Catosalu - tylko z tą różnicą że działa 5 dni. Do kontroli idziemy w poniedziałek chyba że coś się złego będzie działo to jutro. W poniedziałek odbieram ROYAL CANIN Convalescence saszetki. Simba powiedziała dzisiaj u weta miaUUUUUUUUU nie lubię Was nie lubię strasznie groźnie wyglądała :evil_lol::loveu:położyła uszy.:evil_lol::loveu::loveu: Znikam w drodze powrotnej zahaczę o aptekę. Muszę uzupełnić strzykawki nie mam już podkładów i się lakcid kończy....... Wet jest dobrej myśli jeżeli o nią chodzi i bardzo się ucieszył jak się złościć zaczęła...... nadal ma być nawadniana podskórnie ale rzadziej i w mniejszych ilościach. Quote
fona Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 chodzisz z kompuetrem??????????????????????????????????????? Quote
BeataSabra Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 fona napisał(a):chodzisz z kompuetrem??????????????????????????????????????? Dlaczego z komputerem?? Nie chodzę z komputerem. Pa pa wychodzę z domu Quote
fona Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 hahahha bo myslalam, ze piszesz od weta, a w drodze powrotnej od niego zahaczysz o apteke Quote
BeataSabra Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 fona napisał(a):hahahha bo myslalam, ze piszesz od weta, a w drodze powrotnej od niego zahaczysz o apteke :evil_lol::evil_lol:. nie nie mam laptopa. Do weta mam 3 przystanki mam autobus pod domem i podjeżdżam pod samą lecznicę. Jak mi się uda i nie czekam na autobus to raz dwa jesteśmy w domu. Tweety czy są jakieś odgórne przepisy do wystawienia faktury na podstawie paragonu?? Nie będę miała faktury na 30 zł z apteki paniusia powiedziała że wystawiają do 7 dni...........Inna Paniusia mi powiedziała że wystawiają do 3 miesięcy od wystawienia paragonu...... Dokupiłam : Strzykawki Podkłady Biostyminę Esberitox N tabletki Citropepsin na pobudzenie apetytu ProbioLac Quote
Agnie Koty Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Bardzo się cieszę że się wkurzyła.....:evil_lol: Jak zdrowy kotecek.... Quote
BeataSabra Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Simba dostała: Citropepsin, lakcid biostyminę, Jeszcze zakropienie oczu nasmarowanie uszy i podanie kroplówki. Zmienię jej wodę w termoforze i powoli będę się kładła. Quote
BeataSabra Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 CIOTECZKI IDĘ Stare kości wołają o odpoczynek. Quote
Tweety Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 odeśpij w końcu, bo nie wiadomo czy jakis kolejny kot nie spogląda znacząco na Twoją wycieraczkę:evil_lol: Co do faktury, to o ile pamiętam to mają rację z tymi 7 dniami Quote
BeataSabra Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Tweety napisał(a):odeśpij w końcu, bo nie wiadomo czy jakis kolejny kot nie spogląda znacząco na Twoją wycieraczkę:evil_lol: Co do faktury, to o ile pamiętam to mają rację z tymi 7 dniami Cioteczko z wycieraczki jest tylko i wyłącznie Tequila. Reszta nie miała nic wspólnego z żadną z wycieraczek.... Simba noc miała spokojną . Zaraz jej podam leki, nawodnię. Teraz siedzi u mnie na kolanach i się okrutnie żali. No trudno jak 7 to 7 dni. Quote
BeataSabra Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Wymiętoszę płaczka.:loveu::loveu: Ech znowu idę się nad nią "znęcać":shake: Quote
zuzola Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ode mnie równiez proszę płaczka wymietolić:loveu: U mnie miętoli maluchy córcia, galopują przez przedpokój i wskakuja jej na kolana, szok:-o Quote
BeataSabra Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Płaczek wymiętoszony. Wlazła mi pod bluzę i leży mruczy i udeptuje....... Od czasu do czasu robi miauuuuu cudak z niej... Quote
BeataSabra Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Tweety napisał(a):a jak z jedzonkiem? Ech :shake:. Zrobiłam jej płynne papu. Liźnie od czasu do czasu ale ciągle mało za mało.... Teraz gotuje jej Rybę. Nie mam już pomysłu i siły......:shake::shake::-( Quote
BeataSabra Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Płaczka czytała ze mną książkę i oglądała TV teraz odpoczywa w kojcu. Wypiła trochę zupki skubnęła trochę gotowanej rybki. Ciągle za mało ale jak na nią to dużo dziewczynka raz sioo robi w kuwecie raz robi na podklad a raz na posłanie Podobnie jak robiła Sushi. Nie wiem czy to ważne i czy istotne jeżeli chodzi o jej stan ale jej uszy nie są już trupio blade zaróżowiły się i widać naczynia krwionośne. Quote
BeataSabra Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Tweety ja się powtarzam jak zdarta płyta: Czy jest Allegro na niunie?? Simba zjadła 4 kulki suchego słownie cztery kulki:multi: dałam jej 10 z czego 6 zostawiła... Trochę wypiła rosołku, podzióbała rozgotowaną rybę. Z dnia na dzień skubie coraz więcej...... Tylko kiedy zacznie jeść jak normalny kociak..........:-(:-( I kiedy przestanie być tak przeraźliwie smutna......:-(:-( Quote
Agnie Koty Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Ale jednak coś podskubuje... Uszki różowe, fajnie... Widzę, ze z nią to droga przez mękę....:evil_lol: Quote
BeataSabra Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Agnie Koty napisał(a):Ale jednak coś podskubuje... Uszki różowe, fajnie... Widzę, ze z nią to droga przez mękę....:evil_lol: Dokładnie tak......:mad: Ale jestem dobrej myśli :p tylko Ciiiiiii bo ona po nocach podczytuje a potem robi na złość.:diabloti::evil_lol: Quote
BeataSabra Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Idę nawodnić potworka podam jej leki nasmaruje uszka, zakropię oczka, zmienię wodę w termoforku. Sprawdzę miski z jedzeniem. Na razie Cioteczki kochane Quote
Tweety Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 BeataSabra napisał(a):Tweety ja się powtarzam jak zdarta płyta: Czy jest Allegro na niunie?? a ja Ci powtarzam, że wystawię dopiero w niedzielę, daj ludziom wrócić z długiego urlopu:razz: Quote
BeataSabra Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Tweety napisał(a):a ja Ci powtarzam, że wystawię dopiero w niedzielę, daj ludziom wrócić z długiego urlopu:razz: Oki oki Ja tylko podliczyłam leczenie Simby (tylko to na co będą faktury) i się troszkę załamałam. Potfforek noc miał spokojną. Zaraz wezmę ją w obroty zakropię posmaruje podam leki. I będziemy czytać książkę:evil_lol:. Quote
Recommended Posts